Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Temat wątku: Pochwała na Zafir.OPC.mnr

Feerdek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Feerdek
Nick pracownika: @Zafir.OPC.mnr
Data zdarzenia: 08.07.2026
Opis zdarzenia: Dzień dobry. Dziś podczas odgrywania Role Play (Posorants Group) Starszy pracownik został wezwany do spalonego motocykla w wyniku pożaru. Został wezwany przed służby. Pracownik przyjechał bardzo sprawnie. Od razu zabrał się za swoje czynności - oczywiście wykonał RP bezbłędnie, zgodnie ze sztuką. Nie mniej jednak warte zauważenia i pochwały było jego zachowanie podczas NKZ u pozoranta (mnie). Przerwał swoje czynności i skupił się na mojej osobie, dopytując co się stało i chciał pomóc w udzielaniu pomocy! Myślę że podczas takiej akcji jako pracownik pomocy rogowej to zachowanie niestandardowe i godne pochwały. Martwił się również, o mój motocykl - odegrał dialog ze strażakiem. Podobała mi się jego postawa podczas akcji RP! Oby tak dalej. Mam nadzieję, że pracownik zostanie odpowiednio nagrodzony!   
Dowody: 

mta-screen_2026-07-08_17-33-39.png

mta-screen_2026-07-08_17-52-18.png

mta-screen_2026-07-08_18-00-25.png

mta-screen_2026-07-08_18-08-23.png

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.