Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kjer0

-=KodaK=-
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KodakCK
Nick(i) oskarżonego(/ych): Kjer0
Powód skargi: Niedopełnienie obowiązków, lenistwo, brak chęci pomocy.
Data zdarzenia: Dzis
Dowody: Niżej logi i film
Opis sytuacji: A więc rano dałem zgłoszenie na /112 do Sara by zabrała mi z tunera dwa jakieś auta co stały mi na parkingu od 2 dni. Więc by miał łatwy wjazd w głąb placu lawetą dałem Mese i Yoske do środka tunera. Gdy wbiłem do gry po około 12:30 chciałem je przestawić na parking ale niestety zblokowałem wejście do nich. Napisałem rapsa o pomoc bo nie dało się wejść do nich.
A oto pokaz waszych administratorów wspaniałych, pomocnych jak zawsze...

[2026-07-07 12:19:56] [Output] : ✔ Zgłoszenie na gracza -=KodaK=- zostało wysłane!
[2026-07-07 12:20:04] [Output] : ✔ Administrator Kjer0 przyjął twoje zgłoszenie!
[2026-07-07 12:20:22] [Output] : (39) Kjer0: hmm jakbys
[2026-07-07 12:20:26] [Output] : (39) Kjer0: tak wzial sancheza
[2026-07-07 12:20:28] [Output] : (39) Kjer0: potem sabre
[2026-07-07 12:20:36] [Output] : (39) Kjer0: to sie  dostaniesz do yosemitki a potem do mesy
[2026-07-07 12:20:36] [Output] : (63) -=KodaK=-: nie ruszam sabry zglebiona
[2026-07-07 12:20:40] [Output] : (63) -=KodaK=-: ok nie to nie
[2026-07-07 12:20:44] [Output] : (63) -=KodaK=-: bo nie mam czasu
[2026-07-07 12:20:45] [Output] : (39) Kjer0: ale nie tepamy pojazdów na życzenie
[2026-07-07 12:20:52] [Output] : (63) -=KodaK=-: ktos inny mi  to zrobi nara

A tu film pokazujący że się nie dało wejść co nawet nie zmienia faktu by mógł wytepać od razu bez zbędnych ceregieli ale po co... Jak Ci się nie chce pomagać to się zwolnij na twoje miejsce 10 chętnych.
https://i.imgur.com/JMkc76f.mp4

Edytowane przez -=KodaK=-
  • Super 4
  • Haha 13
  • WOW! 1

Nie lenistwo, a prosta zasada - nie tepamy na życzenie. Lenistwo owszem, ale z twojej stony, bo nawet na twoim nagraniu widać że da się w odpowiedniej kolejności pojazdy przestawić, by dostać się do każdego auta.

• Super 7
  • Haha 1

Napisano (edytowane)
40 minut temu, Kjer0 napisał:

Nie lenistwo, a prosta zasada - nie tepamy na życzenie. Lenistwo owszem, ale z twojej stony, bo nawet na twoim nagraniu widać że da się w odpowiedniej kolejności pojazdy przestawić, by dostać się do każdego auta.

Polecam okulistę i to dobrego, bo eventowe auto jest odsunięte a na filmie pokazane jak postać się zachowuje po wciśnięciu F. Kogo wy tam do tych administratorów bierzecie to ja nie wiem, z ulicy z łapanki chyba. Przeszkolcie odpowiednio takich bambików albo nie dawajcie jak leci rangi osobom nie mających doświadczenia w czymkolwiek bo wstyd przynoszą.  

Edytowane przez -=KodaK=-
  • Super 1
  • Haha 8
  • WOW! 1

Po rzuceniem okiem na ten harmider pojazdów zauważyłem, że przestawienie innych pojazdów nie ułatwi wyjazdu Yosemity. Mój błąd, aczkolwiek zamiast atakować i obrażać, powinieneś zwrócić uwagę, że się mylę. Pojazd masz przesunięty i następnym razem stawiaj auta tak, byś mógł do niego później wsiąść.

§ 2 Skarga powinna być napisana w stylu formalnym, wraz z zachowaniem zasad poprawnej polszczyzny.

• Super 9
  • Haha 1

2 minuty temu, Kjer0 napisał:

Po rzuceniem okiem na ten harmider pojazdów zauważyłem, że przestawienie innych pojazdów nie ułatwi wyjazdu Yosemity. Mój błąd, aczkolwiek zamiast atakować i obrażać, powinieneś zwrócić uwagę, że się mylę. Pojazd masz przesunięty i następnym razem stawiaj auta tak, byś mógł do niego później wsiąść.

§ 2 Skarga powinna być napisana w stylu formalnym, wraz z zachowaniem zasad poprawnej polszczyzny.

To jest mój koncert życzeń pan daje /report i masz się wywiązywać ze swoich skromnych obowiązków, bo od tego jesteś. A nie że napiszesz że aut na żądanie nie wytepiesz i znikasz jak jeszcze pisałem.

• Super 1
  • Haha 14
  • Auć 1

Jaśnie pan hrabia wielmożny chyba się poczuł do swoich błędów i wytepał łaskawie Yośke na zewnątrz tunera po 2 godzinach oczekiwania, super pomoc alegrowicza, więc można chyba zamknąć skargę. 

Skarga zrealizowana! 😆

• Super 3
  • Haha 12
  • Auć 1
  • WOW! 1

Odnosząc się do zdarzenia, które jest podstawą tej skargi, wskazać należy, że istotnie Administrator nieprawidłowo, być może zbyt pochopnie, ocenił sytuację. W związku z tym zostanie on upomniany, aby przykładać większą uwagę do analizy sytuacji po przyjęciu zgłoszenia od gracza. Niemniej jednak Twoje dwie ostatnie wypowiedzi w tej skardze są przejawem arogancji i pogardy dla drugiej osoby. Popełnienie błędu przez Administratora nie upoważnia Cię do takiego zachowania. 

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.