Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Turbo

janzabawki

Rekomendowane odpowiedzi

Login: meliodas
Nick oskarżonego: Turbo
Powód skargi: Nieprawidlowy powod bana, nieprawidlowyban, nie dotrzymanie slowa
Data zdarzenia: 03.03.2021 
Dowody: https://imgur.com/a/thVkNtx
Opis sytuacji: No to tak, gralem sobie o 1 w nocy na serwerze i jezdzilem sobie rowerkiem po spawnie sf bo byla nuda. Zaczalem robic sobie tricki i wskoczylem na taksowke supportera Turbo (czekal na zgloszenie wiec mu nie utrudnialem rozgrywki) i napisal mi zebym zszedl. Nie zszedlem, i dostalem kicka. No to juz sie ogarnalem i poszedlem na taksowke innego gracza ktory rowniez czekal na zgloszenie, gracz nie mial zadnego z tym problemu i nagle dostalem znowu kicka. Turbo pisze ze dostalem 3 kicki, nie zgadzam sie z tym. Z tego co pamietam dostalem 2 kicki. No i dostalem tego 2 kicka to juz nic nie robilem, pisalem z turbo ze gracz nie mial z tym problemu a wiec czemu dostalem kicka, to napisal "Czy chcecie miec jutro rano niespodzianke?" domyslalem sie ze tu chodzi o kare wiec napisalem nie, pisalem dalej z turbo i juz nie odwalalem rowerem. I napisal mi ze jutro rano bede mial niespodzianke ; P  noi dostalem dzisiaj kare. pisal mi ze dostalem bana za utrudnianie rozgrywki i wysmiewanie go, nikomu rozgrywki nie utrudnialem a wysmiewanie to powod do muta a nie bana. Powod mojego bana to Odwalanie a nie utrudnianie wiec czemu dostalem bana az na 3 dni za takie cos? Do tego Turbo nie chce mi tego wyjasnic tylko pisze ciagle ze i tak nie dostane unbana i odczekam. Za skakanie rowerem po taksowce ban na 3 dni? bez przesady. Powod bana to : Utrudnianie rozgrywki

Spoiler

§ 4
Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.
§ 7
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

- Tak na wstępie złamałeś te dwa punkty regulaminu ale przejdźmy dalej.

1 godzinę temu, janzabawki napisał:

No to juz sie ogarnalem i poszedlem na taksowke innego gracza ktory rowniez czekal na zgloszenie, gracz nie mial zadnego z tym problemu i nagle dostalem znowu kicka.

- Gracz sam wspominał na czacie lokalnym żebym was ogarnął notorycznie skakaliście wskakiwaliście pod koła nam jak i innym graczom mimo próśb wolałeś prowokować i rzucać chamskimi tekstami z prowokacjami niżej również zamieszczę logi.

Spoiler

[2021-03-02 00:29:20] [Output] : (205) Erykowski900: TURBO!
[2021-03-02 00:29:26] [Output] : (205) Erykowski900: ogarnij tych ludzi

- wtedy ty na to odpowiedziałeś:

Spoiler

[2021-03-02 00:29:55] [Output] : (29) janzabawki: ale jak
[2021-03-02 00:29:57] [Output] : (29) janzabawki: po to sa rowery

- Tyle ode mnie nic tylko czekać na werdykt RCON

The Office Lol GIF by NBC - Find & Share on GIPHY

no bo zeby robic tricki sa rowery, kiedy gracz to napisal to nie mial na mysli tego ze bylem na taksowce. Nie prowokowalem cie tylko mialem z tego beke ze takie cos ci przeszkadza.  Nikomu nie wskakiwalem pod koła, nie wiem po co takie cos piszesz. Raz lub dwa uderzylem w auto ktore robilo donuta ale odrazu zaplacilem, co do skakania to skakalem na twojej taksowce, dostalem ostrzezenie, nie posluchalem i potem kick. Nie chcialem wiecej problemow to poszlem na taksowke innego gracza ktorego znam i nie mial zadnego z tym problemu. i wtedy znowu dostalem drugiego kicka. I jeszcze prosilbym abys sie wypowiedzial na temat tego ze pisales do mnie ze jak jeszcze raz cos takiego zrobie to bede rano mial kare, nic juz takiego nie robilem i nagle po naszej rozmowie mi piszesz ze bede ukarany. I powiedz mi teraz tak, czemu dostalem kare jak juz nie skakalem po taksowce? A i chamskie teksty i prowokacja tekstowa zaliczaja sie do muta a nie bana, jeszcze raz powtarzam ;D jezeli to zaliczasz mi do bana to powinienem miec skroconego bana i muta po banie. A i co z powodem? nie utrudnialem tobie zadnej rozgrywki bo tylko sobie siedziales w taksowce i czekales na zgloszenie, wiec w niczym ci nie przeszkadzalem. edit: prosilem cie abys sie wypowiedzial na temat wiadomosci, a dales tylko reakcje i to olales, szkoda ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.