Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Szpila

Zagraba

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Zagraba
Nick oskarżonego: Szpila
Powód skargi:  Złamanie punktów 8,9 regulaminu administracji.  
Data zdarzenia: 03.03.2021 12:54
Dowody: https://streamable.com/y0un02 - link do nagrania,  
Pierwsza apelacja:

Druga Apelacja: 

Opis sytuacji: Supporter nałożył mi karę utraty prawa jazdy na czas 12h bez jakichkolwiek wyjaśnień na podstawie nagrania, znajduje się na dole tej skargi. Na nagraniu widzimy jak osoba nagrywająca dostaje nagle milion pingu i wszystkie auta w nią wpadają po czym wytepują się i jadą dalej w tym też ja i moje auto.  Widać tu całkowity brak kompetencji i wiedzy Supportera na temat działania MTA w sytuacjach gdy gracz ma lagi lub dużą wadę wzroku nie mi to oceniać.  Pierwsza moja apelacja od utraty prawa jazdy została odrzucona, a wynik negatywny poparty wymienionym wyżej nagraniem. Bardzo ciężko mi zrozumieć jakim cudem supporter wierzy, że wina leży po mojej stronie.  Rzeczywista sytuacja wyglądała w ten sposób, że to ja zostałem ofiarą taranu gracza, który nagrywa, gdyż ten wpadł we mnie z ogromnymi lagami ale, rozumiałem w czym leży problem i nie robiłem o to spiny i za to teraz nie mam prawa jazdy.  Supporter złamał 8 punkt regulaminu administracji, ponieważ  niesprawiedliwie wymierzył karę nieodpowiedniej osobie mimo, że widać na nagraniu moją niewinność już na pierwszy rzut oka.  Uważam, że złamał również punkt 9 ale zostawię to ocenie administracji odrzucając moją pierwszą apelacje i teraz celowo czekając już kilka godzin z odpowiedzią na apelacje drugą. Podkreślam, że nie jest to skarga za nadanie kary i jest zgodna z regulaminem. Na końcu pragnę dodać, że wnoszę o odpowiednie przynajmniej pouczenie supportera, rekompensatę za stracone pieniądze w pracy jako kurier od godziny 13:00 oraz za stracone nerwy z powodu braku kompetencji supportera.

Ps. Bardzo proszę również o wykasowanie przy okazji tej kary z hisorii kar bo niepotrzebnie brudzi mi kartotekę.

Kłamiesz jak możesz żeby się wyratować, a tylko to pogarsza twoją sytuację w oczach wszystkich a już na pewno wyższej administracji. Mam nadzieję, że z uwagi na te bezczelne kłamstwa sankcje wyciągnięte w twoją stronę będą bardziej rygorystyczne.

Tutaj mnie widać:

spacer.png

Tutaj mnie wytepało:

spacer.png

Tutaj widać, że nie ma mnie nawet w pobliżu:

spacer.png

A tutaj Ci rabacik załatwiłem skoro nie widzisz.

spacer.png

Jestem tutaj, ponieważ na moim ekranie taranuje mnie nagrywający gracz z powodu jego pingu

spacer.png

10 minut temu, ress napisał:

Wątpię ,że na światłowodzie mogę mieć ping 🙂 15pingu to jest max jaki zawsze miałem na serwerze,więc wina leży po twojej stronie 🙂

Widać na twoim własnym nagraniu jak Ci wszystkich graczy nosi bo Ci internet nie wyrabia...

2 minuty temu, ress napisał:

btw § 7
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Nadanie kary nie jest powodem skargi. Skarga jest ponieważ stałem się pokrzywdzonym w tej sytuacji.. Zostałem przez Ciebie staranowany, a dodatkowo straciłem prawo jazdy na okres 12h przez brak myślenia ze strony supportera. Powodem skargi jest faworyzowanie Ciebie przez kolegę mimo, że wina leży po twojej stronie.  To co zrobił supporter to zwyczajne bezprawie, które nie może być akceptowane.

7 godzin temu, ress napisał:

faktycznie internet mi nie wyrabia282599036

Po drugie support,który dał ci karę nie znam go osobiście ani nie pisałem z nim nigdy na serwerze,więc to nie jest mój kolega i w tej sytuacji nie ma żadnej faworyzacji.Ale ty wiesz lepiej 😛 pozdro wariacie trzymaj sie tam

Jedyna możliwa odpowiedź na to co napisałeś to: 🤣🤣🤣🤣🤣

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.