Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na ananikus spr. (07.07)

DZIK6
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 82085
Login: DZIK6
Nick oskarżonego:  @ananikus
Powód skargi: Działanie na szkode organizacji, porzucenie pojazdów organizacji
Data zdarzenia: 27.06.2026
Dowody: https://imgur.com/a/iVklIot
Opis sytuacji:  Gracz nikogo nie poinformował że auta są na pp ani nic ma wielu nas z org w znaj na dc a więc mógł przekazać

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.580477295408d3098b3d8e131159b146.png

• Super 3
  • Haha 1
  • Lubię to! 2
  • WOW! 3

Chciałbym odnieść się do tej skargi. Obecnie mam zabrane prawo jazdy, bana od konsoli oraz muta. Na ten moment nie jestem w stanie zapłacić za powstałe szkody. Gdy tylko ban na serial zostanie zdjęty i odzyskam możliwość normalnej gry, zwrócę wszystkie koszty związane z pojazdami organizacji. Nie miałem zamiaru działać na szkodę organizacji.

Chciałbym również dodać, że organizacja nie posiada żadnego serwera Discord ani innego miejsca do kontaktu, więc nie miałem gdzie zgłosić tej sytuacji. Przekazywanie tej informacji zwykłemu członkowi organizacji nie miałoby większego sensu, ponieważ nie miał on możliwości podjęcia żadnej decyzji ani rozwiązania tej sprawy. Proszę o wzięcie tego pod uwagę przy rozpatrywaniu skargi.

Edytowane przez ananikus
  • Super 4
  • Haha 4

Witaj, zgodnie z regulaminem organizacji do której należałeś:

§2 Informacje dotyczące pojazdów organizacyjnych.

2.1 Każdy członek jest w pełni odpowiedzialny za pojazd organizacyjny, którym się porusza.

2.2 Członek organizacji po zakończeniu korzystania z pojazdu ma obowiązek zatankować go do 50%, naprawić oraz odstawić na bazę lub do przechowalni pojazdów.

4.3 Kary są stosowane, gdy członek:
- jako ostatni kierowca pojazdu, nie wyciągnie go z parkingu policyjnego w czasie pierwszych 24 godzin,
- porzuci pojazd oraz nie poinformuje o tym na wyznaczonym do tego kanale discord.

Wg. regulaminu organizacji posiada ona swój serwer discord, natomiast nie jestem w stanie tego zweryfikować. Jeżeli faktycznie nie zostałeś dodany do miejsca gdzie można się komunikować z innymi osobami z organizacji to w twoim interesie jest to aby cię tam dodano, mogłeś napisać/ zgłosić porzucenie auta przez forum do kogoś z zarządu organizacji gdy nie masz dostępu do komunikatora. 

Jesteś zobowiązany do zwrócenia kosztów 2 184,57$ dla DZIK6.dm UID 82085, pieniądze przelej bezpośrednio do gracza bądź przez bank. W związku z twoimi problemami problemami z dołączeniem na serwer otrzymujesz tydzień na wykonanie spłaty. O wykonaniu spłaty poinformuj mnie za pośrednictwem odpowiedzi do tej skargi. Masz czas do 07.07 powodzenia.

Edytowane przez copka
  • Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.