Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - XXXV edycja Racing Club

dercia
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

yS2I0II.png

M3o7SmR.png

Uszanowanie, z tej strony Starsza Publicystka @dercia z Redakcji Prasowej Project News! W dzisiejszym artykule przyjrzymy się XXXV edycji eventu organizowanego przez Racing Club. W owym materiale swojej pomocnej dłoni użyczyły mi następujące persony: Kierowniczka @Veirdness, Dziennikarze @Nitzur oraz @Szender, Starszy Reporter @Ig0r. oraz Reporter @tomsesik. Zapraszamy serdecznie do lektury! 

PA0Cack.png

XXXV edycja Racing Club odbyła się dnia 21.06.2026 r. o godzinie 18:00. Swój udział w wyścigu zadeklarowało 17 uczestników. Trasa wyścigu obejmowała tereny Tierra Robada oraz Bone County. Zawodnicy ścigali się pojazdem marki Patriot. Po zaciętych walkach i wielu ostrych zakrętach podium prezentuje się następująco:

1. miejsce zajął @sebix936 i wygrał 40,000$
2. miejsce zajął @CezarZbyszek.dm i wygrał 30,000$
3. miejsce zajął @Minczilini i wygrał 20,000$

Vb8hnhs.png

Oto lista wszystkich uczestników:
1. @Stilker
2. @PaRablY.bm
3. @VarosSTV
4. @LumiStar
5. @E60
6. @CezarZbyszek.dm
7. @Compel
8. @F4NTOM4S
9. @Amnesiaok
10. @xchoryx
11. @wiadrofaza
12. @sebix936
13. @Maczeciarz.dm
14. @DZIK6
15. @Kolec
16. @mrwhite
17. @Minczilini

Zwycięzcom gratulujemy oraz życzymy dalszych sukcesów. A osobom, które nie znalazły się na podium, życzymy powodzenia następnym razem.

UlpEdzW.png

XGwBbve.png

Czas na to, co lubimy najbardziej, czyli wywiady! Chcielibyśmy przybliżyć Wam rozmowę naszego Reportera @tomsesik z pracownikiem z najwyższą rangą w biznesie, czyli z @InspektorKnucik.

t: @tomsesik | IK: @InspektorKnucik

t: Witam, z tej strony Reporter @tomsesik z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś odpowiedzieć na kilka pytań związanych z ostatnim eventem Racing Club?
IK: Witam, cześć i czołem! Jasne, z wielką chęcią odpowiem, a przynajmniej się postaram odpowiedzieć na każde zadane mi pytanie.

t: Na samym początku prosiłbym Cię, abyś przedstawił się naszym czytelnikom.
 IK: Dzień dobry wieczór szanownym czytelnikom, w zależności od pory dnia czytania tegoż oto wywiadu! @InspektorKnucik, Rajdowiec w biznesie Racing Club, lider organizacji Inspektor Familia, a do tego handlarz, odwalacz czy też inny ,,copbaiter", jak to niektórzy o mnie sądzą, chociaż i tak większości stałych czytelników z racji kilku innych udzielonych w przeszłości wywiadów raczej przedstawiać się już nie muszę.

t: Za nami już XXXV edycja eventu Racing Club. Co uważasz akurat o tej konkretnej edycji?
IK: Dokładnie tak. Prawdę mówiąc, była to jedna z najkrótszych edycji, w jakich miałem przyjemność uczestniczyć. Wynikało to głównie z dwóch faktów: po pierwsze, strasznie słabe zainteresowanie tym konkretnym eventem, przez co zgłosiło się mało ludzi. Po drugie, spora część ludzi, która była zapisana, nie była obecna. Ale w sumie nie ma się co dziwić, w końcu mamy teraz praktycznie okres wakacyjny. Przechodząc do sedna, osobiście samo wydarzenie mi się podobało, trasa, jak i samochody były wymagające, a do tego pierwszy raz miałem okazję puszczać ludzi biorących udział w wyścigach ze startu.

t: Czy możesz zdradzić nam więcej na temat całego procesu organizacji przez Was wyścigów? Co robicie jako pierwsze, a co jako ostatnie?
IK: Co nieco mogę zdradzić (mam nadzieję, że @zabson i @sirkosu1 nie urwą mi za to głowy). Po pierwsze tworzymy trasę i dobieramy do niej najbardziej pasujący pojazd (od motocykli, przez samochody sportowe, na terenówkach kończąc). Po drugie nasz zarząd ustala termin następnego wydarzenia oraz kontaktuje się z frakcjami. No i finalnie mamy sam event, przy którym mamy pomoc wcześniej wymienionych frakcji – koledzy oraz koleżanki zabezpieczają całą trasę, szczególnie niebezpieczne zakręty, a San Andreas Transport Corporation przewozi ludzi autobusami po zabezpieczonej już trasie w celu zapoznania się z nią. Każdy członek wie, jaką pełni rolę, przez co sam event przebiega bez żadnych niedociągnięć. Po wydarzeniu jedziemy naprawić i zatankować samochody, a następnie odstawiamy je do naszej bazy na swoje miejsca w nienagannym stanie. Myślę, że na tym w tym pytaniu zakończymy, bo jak pewnie sam się domyślasz, za dużo też powiedzieć nie mogę. Podsumuję w skrócie: tworzenie trasy, ustalenie terminu oraz kontakt z frakcjami, no i samo prowadzenie wydarzenia.

t: Czy w czasie trwania eventu napotkaliście jakieś problemy organizacyjne?
 IK: Nie licząc nieobecności zgłoszonych do wyścigu oraz drobnych poprawek zabezpieczeń, to jak zwykle obyło się bez żadnych problemów. Uważam, że jesteśmy na tyle zgranym, wyszkolonym i odpowiedzialnym zespołem, że nie ma u nas miejsca na takie sytuacje.

t: Co Twoim zdaniem przyciąga graczy, aby przyszli i wzięli udział w wyścigu?
 IK: Szczerze Tobie oraz Wam, drodzy czytelnicy, powiem, że sam nie wiem, bo sam w sumie nigdy nie brałem udziału w evencie w roli kierowcy. Osobiście stawiam na wypróbowanie swoich sił, potrzebę konkurencji z innymi, z czystych nudów czy też chęć wygrania niemałej ilości funduszy.

EQQRjYm.png

t: Jak Ci się współpracuje z resztą pracowników Racing Club
IK: Bardzo sobie cenię swoich obecnych kolegów współpracowników (w tym zarząd). Nigdy nie było między nami żadnej zwady, a prowadzenie i organizacja wyścigów z nimi to czysta przyjemność. Zawsze jesteśmy zgodni w podejmowanych decyzjach, każdy wie, czym się zajmuje, a do tego mogę powiedzieć, że praktycznie wszyscy nadajemy na tych samych falach.

t: Jak oceniasz zaangażowanie frakcji w eventy tworzone przez Wasz biznes?
IK: Osobiście bardzo szanuję i doceniam ich trud wraz z pracą wkładaną w każde jedno wydarzenie. W imieniu całego naszego biznesu dziękuję każdej frakcji bez wyjątku za pomoc w organizacji wyścigów – to właśnie bez Was najpewniej nie byłoby nas! Co do samej oceny zaangażowania, od siebie dam solidną 5+. Czasem zdarzą się małe poprawki zabezpieczeń na trasie, ale to dosłownie kosmetyka. Kilka razy zdarzyło się również, że członkowie frakcji San Andreas Police Department mylili nas z ,,odwalaczami" wbiegającymi na start, ale zawsze szybko było to prostowane (stawiam, że to przez to, że niestety nie mamy ubrań/skinów biznesowych, które moim zdaniem by nam się przydały).

t: Co spowodowało, że akurat wybrałeś Racing Club?
 IK: Nie będę kłamał, była to totalnie spontaniczna decyzja. Ponad rok temu po prostu zauważyłem na forum rekrutację do naszego kochanego biznesu i stwierdziłem, że spróbuję napisać i nie żałuję tej decyzji. Myślę, że złożyły się na to moja miłość do motoryzacji, nuda i chęć doznania czegoś nowego.

t: Gdybyś miał powiedzieć kilka słów osobom, które chcą spróbować swoich sił w Racing Club, to jakie byłyby to słowa?
 IK: Powiem tak: jeśli chcielibyście zasilić nasze szeregi, to wyczekujcie rekrutacji i nie bójcie się napisać podania. My nie gryziemy ani nie bijemy, za to zawsze służymy pomocą i na eventach zapewniamy świetną atmosferę oraz zabawę. Nie musicie być również wybitnymi kierowcami pokroju naszego wielkiego Polaka Roberta Kubicy – sama chęć do tworzenia naszej historii wam wystarczy!

t: Dziękuję Ci bardzo za Twój poświęcony czas i udzielenie wywiadu. Na sam koniec, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
IK: Również Ci dziękuję za powierzoną mi szansę udzielenia tego ciekawego wywiadu. Oczywiście że tak, pozdrowionka lecą dla Ciebie, całego biznesu Racing Club: @zabson, @sirkosu1, @MrGamerYT, @TurboWojtek, @Puchatek4, @olafeg, @Mioszek, @Xenton.mf, @Drasiek, wszystkich frakcji, całej mojej Familii, organizacji Dark Moon, Midnight Racing i Ekipa Dyszla, całej ,,Sztamy" i wszystkich przyjaciół oraz nieprzyjaciół!

XGwBbve.png

Następny gość, którego zaprosiliśmy do rozmowy, to @ADiKOO*. Był on bacznym obserwatorem całego wydarzenia Racing Club i postanowił odpowiedzieć nam na kilka pytań. Wywiadem zajęła się Kierowniczka @Veirdness.

V: @Veirdness | A: @ADiKOO*

V: Dzień dobry! Z tej strony @Veirdness, Kierownik z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi krótkiego wywiadu dotyczącego XXXV edycji Racing Club z perspektywy widza?
A: Cześć! Oczywiście, z wielką przyjemnością udzielę Ci takiego wywiadu z kolejnej edycji Racing Club!

V: Super! Pierwsze pytanie, które dla Ciebie przygotowałam, będzie dotyczyć tego, co skłoniło Cię, żeby przyjechać na to wydarzenie. Przyjechałeś sam, a może namówili Cię do tego znajomi?
A: Odpowiadając na Twoje pytanie: od zawsze byłem zajawiony wyścigami, żeby zobaczyć, jak rywalizują ze sobą inni, tak samo jak i ja, kiedy mam okazję zapisać się na taki event. Czerpię z tego dużo przyjemności, zabawy i frajdy. Przede wszystkim przyjechałem tutaj, żeby kibicować każdemu, kto podjął się rywalizacji.

V: Jak oceniasz cały przebieg wydarzenia? Podobało Ci się, a może coś wymagało poprawy z perspektywy osoby oglądającej?
A: Cały przebieg oceniam pozytywnie, tak jak zawsze. Haczyk jest zawsze związany z czasem, który podczas zabawy, jaką daje nam Racing Club, bardzo szybko mija – jak to zawsze, kiedy robimy coś ciekawego, co wpływa na pochłanianie godziny za godziną. Uważam, że jedyną poprawą, jaka mogłaby być, to żeby wyznaczona trasa była dłuższa i wtedy będzie jeszcze lepiej. A tak, dochodzę do wniosku, że na ten moment nie trzeba nic więcej zmieniać.

V: Jakie emocje towarzyszyły Ci podczas tegorocznej edycji?
A: Odnośnie do tego pytania, to ciężko jest powiedzieć o emocjach. Zdecydowanie lepiej mają Ci, którzy biorą udział w wyścigu, kiedy dobija presja i leciutki zastrzyk adrenaliny. Jest to po prostu fajna odskocznia od prac dorywczych, a na pewno przyjemnie się patrzy na gracza, który pokazuje ciekawe umiejętności podczas przejazdu. Natomiast jeśli udział brałby ktoś z moich znajomych czy członków organizacji, to na pewno bym zaciskał kciuki i mocno kibicował jak najlepszemu wynikowi końcowemu!

V: Czy miałeś swojego faworyta? Jeśli tak, to kim jest ta osoba?
A: Nie, podczas tego eventu nie miałem żadnego faworyta. Kibicowałem każdemu, kto brał udział w wyścigu, i wygrał najlepszy.

bsO7zRe.png

V: Czy według Ciebie tego typu wydarzenia urozmaicają w jakiś sposób rozgrywkę na serwerze?
A: Tak, zdecydowanie. Uważam, że odskocznia od rutyny serwerowej typu służba czy wykonywanie prac dorywczych jest bardzo ważna, żeby nasza głowa mogła w jakikolwiek sposób się zrelaksować i odpocząć od monotonii, a nie zniknąć na parę miesięcy czy lat z serwera. Na pewno dużym plusem jest to, że takie eventy pojawiają się często na serwerze.

V: Czy poleciłbyś innym graczom branie udziału w tego typu wydarzeniach?
A: Tak, polecam bardzo, bez dwóch zdań. Eventy są warte uwagi, szczególnie dla tych, którym rywalizacja sprawia ogromną zabawę. Każdy może się sprawdzić w takiej kategorii jak wyścigi i zobaczyć, jak wyglądają jego umiejętności, a kto wie, może objawią się nam nowe talenty i zrobią zamieszanie na trasie!

V: Chciałabym Cię jeszcze zapytać, czy wybierasz się na następną edycję jako osoba z publiczności, czy może rozważasz wzięcie w niej udziału jako uczestnik?
A: Miałem okazję raz brać udział w takim wyścigu, ale niestety nie pokazałem się z najlepszej strony. Zdecydowanie chciałbym to powtórzyć, tym razem jako uczestnik, ale na ten moment nie wiem, czy na pewno będzie to podczas kolejnej edycji. Jeśli pozwolą na to czas i chęci, to myślę, że jak najbardziej i z ochotą zapiszę się na event organizowany przez Racing Club.

V: Serdecznie dziękuję za udzielenie odpowiedzi na zadane pytania oraz za poświęcony czas! Czy chciałbyś kogoś na sam koniec pozdrowić?
A: To ja dziękuję cieplutko za przeprowadzenie wywiadu z moją osobą! Całym serduszkiem chciałbym pozdrowić chłopaków z Immortal Dynasty – może to czas na nas wszystkich z organizacji, żeby sprawdzić się na takich eventach? Pozdrowienia oczywiście dla całego serwera ProjectRPG. To będzie wszystko!

iZBhlZz.png

WSD9KOb.png

BtjXppW.png

LKpFVib.png

EOQe6FR.png

KsDF6Sj.png

Serdecznie dziękujemy wszystkim czytelnikom za uwagę i do zobaczenia w kolejnych wywiadach i artykułach!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

HY2zM4r.pngIE1EcvT.pngPi2PExm.pngxeVJJLD.pngq0qBbeR.pngdAJ3D2s.pngMIUEBgA.png

Edytowane przez MrBeast
  • Super 7
  • Auć 1

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.