Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza kenzi04

karolczyk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Udi: 97152

Login karolczyk 

Data zdarzenia:  29.06 2026

Gracz kenzi04 garcz wraz z  kolegami utrudniają mi rozgrywkę stoją pod moim domkiem dobre 30 minut dopomne ze od jakieś 22:00 za mną jeżdżą 

Dowody: 

Edytowane przez karolczyk
Dostarczam linka do YouTube
  • Super 2
  • Haha 1

Ja tak tylko dodam parę groszy, że sam mówiłeś żeby za tobą jechać bo wspominałeś że nas zapraszasz. Tak samo było z jazdą na przechowywanie lv także nom. Chciałeś żebyśmy jechali za tobą to przyjechaliśmy, a że zaprowadziłes nas na domek to inna sprawa 

• Super 1

Napisano (edytowane)
8 minut temu, Pablo69 napisał:

Fajne nagranie z telefonu. Nie wyzywaliśmy ani nie blokowaliśmy wejścia do domu. Samo stanie w miejscu i rozmawianie lub używanie animacji nie jest złamaniem regulaminu.

Szkoda ze nie nagrałem jak nie mogłem wjechać pod domek bo mi blokowałeś wjazd 

Edytowane przez karolczyk
Pomyłka
  • Haha 1
  • Auć 1

7 minut temu, Grzegorr napisał:

Ja tak tylko dodam parę groszy, że sam mówiłeś żeby za tobą jechać bo wspominałeś że nas zapraszasz. Tak samo było z jazdą na przechowywanie lv także nom. Chciałeś żebyśmy jechali za tobą to przyjechaliśmy, a że zaprowadziłes nas na domek to inna sprawa 

7 minut temu, Grzegorr napisał:

Dostawaliście ostrzeżenia ze za mna jedziecie widać nie pomogło 

• Haha 1
  • Auć 1

Dostałem jedno ostrzeżenie po którym jeździłem gdzie indziej a potem ty sam się podstawiales na naszą trasę ;)) dodam jeszcze że specjalnie nas prowokowałeś 😉 A my jeździliśmy za tobą, żeby dowiedzieć się o co ci chodzi, bo jak mówiłeś coś na vc to nie wyraźnie i nie chciałeś powtórzyć 

Edytowane przez Grzegorr
  • Super 1

1 minutę temu, Pablo69 napisał:

https://imgur.com/a/by7Vf1E 

bez komentarza 

Jedzie za mną po to bo szukacie atencji czy co a tak nagrałem telefonem bo jak włączę program do nagrywania to mi wywala mta to wina mta a nie mojego kompa kazdy z was który miał prawko dostal ostarzbie i koleżanka prawko bo celowo we mnie wjechała xd

• Haha 1
  • Auć 1

My szukamy atencji ? To czemu gdzie nie pojechaliśmy to akurat trafialiśmy na ciebie, szkoda że nie mam clipa jak skręciłem w prawo, ty nagle zwróciłeś i zacząłeś obok mnie driftowac. A to po to, żeby za tobą jechać 

Edytowane przez Grzegorr
  • Super 1

5 minut temu, karolczyk napisał:

Jedzie za mną po to bo szukacie atencji czy co a tak nagrałem telefonem bo jak włączę program do nagrywania to mi wywala mta to wina mta a nie mojego kompa kazdy z was który miał prawko dostal ostarzbie i koleżanka prawko bo celowo we mnie wjechała xd

Karolczyk, to zwykłe pomówienia, na które nie ma przedstawionych żadnych realnych dowodów. Prawda jest taka , że  to ty zachowałęś się toksycznie celowo mnie wyzywałeś i kazałeś prowokacyjnie "spier....", za co zresztą zostałeś już słusznie ukarany przez administrację wyiciszeniem na lokalnynm oraz na głosowym 😄

Edytowane przez Pablo69
  • Super 2

1 minutę temu, Pablo69 napisał:

Karolczyk, to zwykłe pomówienia, na które nie ma przedstawionych żadnych realnych dowodów. Prawda jest taka , że  to ty zachowałęś się toksycznie celowo mnie wyzywałeś i kazałeś prowokacyjnie "spier....", za co zresztą zostałeś już słusznie ukarany przez administrację wyiciszeniem na lokalnynm oraz na głosowym 😄

Jak ktoś by za wami jedzie to też byście sie wkurzyli nawet nie daliście mi spojnie pod domek zajechać od 30 min bylem w ls to za mna jeździliście szkoda ze nie mam clipa 

• Haha 1

2 minuty temu, karolczyk napisał:

Jak ktoś by za wami jedzie to też byście sie wkurzyli nawet nie daliście mi spojnie pod domek zajechać od 30 min bylem w ls to za mna jeździliście szkoda ze nie mam clipa 

Ja bym się nie wkurzył, bo nie raz ktoś za mną jeździ i problemu nie mam. Chyba że taranuje to domagam się zapłaty xd Dodajmy że sam tego chciałeś bo pisałeś że zapraszasz nas. Ile razy mam to powtarzać? Chociaż mogę powtórzyc 100 razy i tak się nie przyznasz . A i pod domek zajechales normalnie bo nawet nie było taranu wobec ciebie ani zajeżdżania drogi 

Edytowane przez Grzegorr
  • Super 1

Dobra dobra karolczyk uspokój się nie ma co się przed ekranem denerwować tak? 

Prowokujesz, grozisz i wyzyzwasz dobrze o tym wiesz i namy dodowy nie tak jak ty ale zostawimy je sobie na pamiątke 😄

czekam na realizacje skargi pozdrawiam robaczku 🫶

(ps. Od dziś zakładam dysk pod nazwą "dodowy na karolczyka")

Edytowane przez Kenzi04
  • Super 3

Teraz, Grzegorr napisał:

Ja bym się nie wkurzył, bo nie raz ktoś za mną jeździ i problemu nie mam. Chyba że taranuje to domagam się zapłaty xd Dodajmy że sam tego chciałeś bo pisałeś że zapraszasz nas. Ile razy mam to powtarzać? Chociaż mogę powtórzyc 100 razy i tak się nie przyznasz 

Jedn z was za taran dostał prawko do puki nikt mi nie utrudnia rozgrywki mam to gdzieś widcznie wam sie nudzi 

• Haha 1
  • Auć 2

2 minuty temu, Kenzi04 napisał:

Dobra dobra karolczyk uspokój się nie ma co się przed ekranem denerwować tak? 

Prowokujesz, grozisz i wyzyzwasz dobrze o tym wiesz i namy dodowy nie tak jak ty ale zostawimy je sobie na pamiątke 😄

czekam na realizacje skargi pozdrawiam robaczku 🫶

Nie po to dalem za komputer 9 tys zeby rozwalić mam was na oku

• Haha 2

1 minutę temu, karolczyk napisał:

Jedn z was za taran dostał prawko do puki nikt mi nie utrudnia rozgrywki mam to gdzieś widcznie wam sie nudzi 

To dobry taran xDDD przejdź się tym klockiem i zobacz jakie to ma słabe heble jak leci się v maxem. Nie ważne jak mocno wciśniesz s. Lecisz jak na łysych oponach 

• Super 1

3 minuty temu, karolczyk napisał:

Nie po to dalem za komputer 9 tys zeby rozwalić mam was na oku

Dałeś za kompa 9k ? Mówiłeś że masz laptopa, oprócz tego przy spawnie SF tepa ciebie jakbyś miał 10 FPS + Pingu z 400

Edytowane przez Grzegorr
  • Super 1

1 minutę temu, Grzegorr napisał:

Dałeś za kompa 9k ? Mówiłeś że masz laptopa, oprócz tego przy spawnie SF tepa ciebie jakbyś miał 10 FPS + Pingu z 400

Bo nie mialem prądu xd to widomo ze bez zasialacza są lagi widmo ze nawet laptop z czegoś musi czerpać energię wasze tłuczenie sa nie na miejscu bo każdy z was dostal ostrznie nadmienię ze wczoraj robiliście podonie też za mną jeździliście xd wsumie gram na enb i prawie zawsze mam 70 fps czasem spanie do 50fps bardziej to mam słaby internet bo go udostępniam z telefonu 

• Haha 1
  • Auć 1

Skoro sam przyznajesz się, że grałęś bez podłączonego zasilania, na rozładowującym się laptopie/komputerze xD i z internetem z telefonu to naturalne jest że miałeś ogromne spadki wydajnosci i duża desynchrnoizacje. To co ty brałeś za celowe taranowanie lub jeżdżenie za tobą wynikało po prostu z lagów po twojej stronie, wywołane problemami sprzętowymi co było widać na spawnie jak cie tepać zaczeło. Do tej pory nie przedstawiłeś twardych dowodów które by coś udowadniały a twoje własne warunki technicznie uniemożliwiały płynną rozgrywke. Można zamknąc tą pseudo skrage i pozbieraj dodowy jak obiecałeś na mnie i w tedy pisz coś sensownego 😄

Edytowane przez Pablo69
  • Super 2

Witam, wzór skargi jest niepełny, a dostarczone dowody są niewystarczające, co za tym idzie skargę odrzucam. Jeżeli gracze utrudniają Ci rozgrywkę, to napisz na nich report, a administracja będzie prowadzić obserwację. Z tego co widzę, to niektóre osoby zostały ukarane ostrzeżeniem. Na inne działania nie ma dowodów, więc nie mam powodów do wyciągnięcia dodatkowych konsekwencji. Jeżeli nie życzysz sobie innych graczy na swojej posesji, to poproś ich o opuszczenie, a jeżeli tego nie zrobią - zgłoś sprawę administracji dostępnej na serwerze.

Pamiętajcie, że to tylko gra i nie ma potrzeby, aby ją sobie wzajemnie utrudniać, dlatego zalecam Wam po prostu nie wchodzić sobie w drogę i szukać sensacji.

Edytowane przez Martin*
  • Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.