Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Mieciu.mnr

Aron2077.mnr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

uSRHMnJ.png

M3o7SmR.png

Witajcie, drodzy czytelnicy! Z tej strony Starszy Reporter @Aron2077.mnr z Redakcji Prasowej Project News. Zapraszam Was do przeczytania wywiadu, w którym wziął udział @Mieciu.mnr.

LKZ38Vt.png

A: @Aron2077.mnr | M: @Mieciu.mnr

A: Witam, z tej strony Starszy Reporter @Aron2077.mnr z Redakcji Prasowej Project News! Czy byłbyś chętny udzielić mi wywiadu?
M: Hej, jasne!

A: Na sam początek naszego wywiadu chciałbym, abyś opowiedział coś o sobie naszym czytelnikom.
M: Mam na imię Dawid, mam 18 lat. Zajmuję się mechaniką motocrossową, jak i samochodową. Moją pasją jest jazda na motocrossie, próbuję również swoich sił w drifcie. Posiadam samochód marki BMW E39 2.5 benzyna oraz motocross Yamahę YZ 125 – od tego wszystko się zaczęło.

A: Jak zaczęła się Twoja przygoda z Multi Theft Auto?
M: Gdy miałem około 10 lat, zacząłem oglądać Marcina 4007 „Życie w Las Venturas”. Wtedy nie wiedziałem, że to SA:MP, lecz gdzieś wyczytałem, że to Multi Theft Auto, więc pobrałem i mordowałem się z tym dobry tydzień, haha. W międzyczasie wyświetlił mi się jakiś film z PyLife'a i stwierdziłem, że tam zacznę. Wkręciłem się w to z dwoma kolegami i tak zaczęła się nasza przygoda z PyLife. Byliśmy cejotami, ale frajda, jaka wtedy była, jest nie do opisania.

A: Jak zaczęła się Twoja rozgrywka na serwerze ProjectRPG?
M: Szukaliśmy ze znajomym nowych serwerów do grania. Serwer ProjectRPG znaleźliśmy jakieś cztery miesiące po jego otwarciu. Stwierdziliśmy, że zaczniemy i nam się spodobało. Oczywiście mieliśmy długie przerwy, a wraz z nimi straty kont, dlatego to konto mam założone od 2023 roku.

DqNR1mM.png

A: Skąd wziął się pomysł na Twój nick?
M: Jeżeli dobrze pamiętam, to było dużo nicków z początkiem „Mirek” i pomyślałem, że jest mało „Mieczysławów”, a więc stąd taki nick.

A: Czy zmieniłbyś coś na serwerze ProjectRPG?
M: Tak, zmniejszyłbym liczbę kar mute za napisanie przekleństwa. Oczywiście, jeśli ktoś kogoś wyzywa, to jestem za tym, aby go ukarać, ale jeśli ktoś używa ich jako wypełniaczy w umiarkowany sposób, to nie powinno być za to kary mute.

A: Czy masz plan dołączenia do jakiejś frakcji?
M: Chciałbym dołączyć do frakcji San Andreas Road Assistance. Mam teraz dużo więcej czasu i najbardziej mi to odpowiada.

A: Zbliżamy się do końca naszego wywiadu. Czy chciałbyś jeszcze coś przekazać naszym czytelnikom lub kogoś pozdrowić?
M: Pozdrawiam całą organizację Midnight Racing, kolegę, z którym zaczynałem grę @MURCIAK123 oraz ludzi, którzy już nie grają, czyli @.Wonski.

XGwBbve.png

Dziękuję Wam za przeczytanie tego wywiadu. Zachęcam do zapoznania się z resztą treści tworzonych przez naszą Redakcję Prasową Project News!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

1nNTPsy.pngMIUEBgA.png

Edytowane przez MrBeast

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.