Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na mutant67

dexterr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 42828
Login: dexterr
Nick oskarżonego: mutant67
Powód skargi: taran, przeszkadzanie w pościgu
Data zdarzenia: 16.06.2026
Dowody: https://medal.tv/games/grand-theft-auto-san-andreas/clips/mVhz4hOGvdOvQ-4IU?invite=cr-MSxmYTIsNDM2OTM0NjQy
Opis sytuacji: Gracz mutant67 podczas mojej ucieczki przed SAPD jeździł za mną ( nie tylko on) i mi przeszkadzał, na klipie widać jak specjalnie wyjechał pod prąd a następnie stał na ulicy aby zablokować przejazd, przez jego niedopuszczalny wybryk dostałem aż 168 min więzienia a w dodatku została mi przebita opona za którą musze zapłacić 1000$.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/bbNASDx

• Haha 4

Fakt, oskarżony spowodował kolizję, ale patrząc na załączone nagranie, to raczej nie była ona celowa - nie dostosował prędkości i wyjechał na niepoprawny pas ruchu. Ciężko mi stwierdzić, czy faktycznie doszło do utrudniania działań pościgowych, bo mamy tutaj do czynienia jedynie z kolizją i późniejszym postojem na drodze, gdzie panował pewien chaos, a takie sytuacje na drodze mają miejsce nieustannie. 

Proszę następnym razem, abyś takie sprawy załatwiał poprzez komendę /report na serwerze. Ważne, abyś nie opuszczał serwera, dopóki report nie zostanie przyjęty, bo jak dobrze pamiętam, to tak było w tym przypadku. W związku z tym, że oskarżony nie zapłacił za spowodowane szkody od razu po zajściu, nie przeprosił, czy ogólnie nie zainteresował się tym, co się wydarzyło, co mogłoby wpłynąć na rodzaj kary, to otrzymuje on zakaz prowadzenia pojazdów na 8 godzin.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.