Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kaczorowskyyy

mrwhite
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: maks123
Nick(i) oskarżonego(/ych): Kaczorowskyyy
Powód skargi: Niewłaściwy mute
Data zdarzenia: 17.06.2026r około 00:31
Dowody: 

1. Gracz mrwhite został wyciszony na 6 godzin przez Kaczorowskyyy (web), powód: Flood na chacie lokalnym

Gracz mutant67 otrzymał ostrzeżenie od Vin* (web), powód: Zachowaj więcej kultury na czacie globalnym!

Opis sytuacji: Pracowałem na drwalu gdy nagle ktoś uderzyl o wyrosniete drzewo dodo po czym spadl i wezwal moda zeby mu tepnal ten samolot do gory, po czym dostaje mute za Flood, bo pisałem "XDDDDDDDDDD", a totalnie inna osoba przeklinała na /g i dostała za to tylko warna po mimo, że zrobił gorszą rzecz. Chce poprostu tą kare unieważnioną.

Edytowane przez mrwhite
  • Haha 5
  • Auć 1

Witam. Na początku zaznaczę, że jeżeli chcesz, aby twoja kara została zdjęta należy udać się do działu Apelacji, nie skarg. Jak sam potwierdzasz dopuściłeś się floodu na czacie lokalnym, czego byłem świadkiem i za to zostałeś ukarany. Nie wiem skąd wzięło się porównanie z osobą z czatu globalnego, gdy tamtego warna nadawała kompletnie inna osoba, gdzie jako administracja nie mamy obowiązku nadawania ostrzeżenia. Nie ma podziału na "gorsze" i "lepsze" łamanie regulaminu. Złamałeś regulamin serwera, i za to zostałeś ukarany.

• Super 2
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.