Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Strogonoff - apelka

strogonoffapelka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam piszę po raz kolejny w związku odrzuceniem mojej prośby o pomoc bez nawet chęci dalszego wyjaśnienia. Tak jak pisałem we wcześniejszym temacie już wczesniej miałem włamania na konto mogę to pokazać nie ma problemu oraz udowodnić, że to nie ja grałem albo próbowałem sprzedać konto chętnie mogę wyjaśnić tę sytuację ponieważ wróciłbym zobaczyć co się zmieniło na serwerze oraz troszkę pograć. Również różnorakie dowody czy inne dziwne sytuacje jestem w stanie wyjaśnić, gdyż nic nie mam na sumieniu oraz mogę pokazać że włamywali mi się uprzednio już na konto. Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.