Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Zmiany w biznesie Posorants Group

Simson*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

R1nH1C8.png

M3o7SmR.png

Dzień dobry, drodzy czytelnicy! Z tej strony Starszy Dziennikarz @Simson* z Redakcji Prasowej Project News. Dziś chciałbym Wam przedstawić kolejny artykuł, który dotyczy nowego zarządu biznesu Posorants Group. Nie przedłużając, zapraszam wszystkich do przeczytania mojego artykułu!

PA0Cack.png

Biznes Posorants Group polega na organizowaniu akcji Role-Play wszelkiego rodzaju. Począwszy od wypadków, kończąc aż na masywnych akcjach z podłożeniem bomby – wtedy angażowane są naprawdę duże zasoby jednostek z różnych frakcji. Po krótkim przedstawieniu biznesu zapraszam Was do dwóch wywiadów z nowymi członkami zarządu biznesu Posorants Group.

XGwBbve.png

Pierwszy wywiad przeprowadziłem z Dyrektorem biznesu @Feerdek.

vgC1HDp.png

S: @Simson* Fe: @Feerdek

S: Uszanowanie! Z tej strony @Simson*Starszy Dziennikarz Redakcji Prasowej Project News. Czy miałbyś ochotę udzielić wywiadu dotyczącego Twojej nowej roli na serwerze, a dokładniej Dyrektora biznesu Posorants Group
Fe:
 Dzień dobry! Z tej strony Dyrektor @Feerdek z biznesu Posorants Group. Oczywiście! Z chęcią udzielę odpowiedzi na nurtujące Was pytania odnośnie biznesu.

S: Świetnie! Czy mogę Cię prosić, abyś przedstawił się naszym czytelnikom?
Fe: Pewnie! Mam na imię Krzysztof, pochodzę z Warszawy, tu też się urodziłem i wychowałem. W lipcu będę obchodzić swoje 28. urodziny.

S: Super! Jak znalazłeś się na platformie Multi Theft Auto oraz na serwerze ProjectRPG?
Fe: 
Moja historia z platformą Multi Theft Auto zaczęła się lata temu, gdy jeszcze chodziłem do gimnazjum, którego w obecnych czasach nie ma, więc było to naprawdę dawno. O samej platformie dowiedziałem się od moich kolegów z czasów szkolnych. Graliśmy wtedy wspólnie i spędzaliśmy czas na różnych serwerach Multi Theft Auto. Piękne czasy... paręnaście lat minęło. Zmieniło się wiele w moim życiu, ale jedna rzecz została ze mną – wspomnienia z dobrej zabawy, którą czerpałem na serwerach MTA. Postanowiłem więc jako stary dziadek wrócić do czasów młodości i tak znalazłem się na serwerze ProjectRPG – w sumie przypadkowo, ponieważ przeglądałem dostępne serwery. A czy żałuję? Oczywiście, że nie, to był strzał w dziesiątkę!

S: Naprawdę świetna historia! Dlaczego wybrałeś biznes Posorants Group? Uważasz, że sprawdzisz się na tak ważnym stanowisku?
Fe: 
Podczas rozgrywki śledziłem poczynania wszystkich biznesów działających na serwerze. Podobała mi się ich idea oraz działalność. Gdy zobaczyłem, że została otwarta rekrutacja na stanowisko Dyrektora Biznesu, od razu napisałem podanie. Poczułem, że może być to szansa, która już więcej się nie pojawi. Uważam, że posiadam odpowiednie cechy przywódcze oraz umiejętności zarządzania zasobami ludzkimi, które są niezbędne do prowadzenia tak wymagającego biznesu. Może wiąże się to z tym, że na co dzień wykonuję odpowiedzialną pracę, jaką jest służba w Policji, gdzie nie ma miejsca na półśrodki. Biznes ten traktuję jako wyzwanie oraz szansę na napisanie nowej historii.

CzkN0Sj.png

S: Rozumiem! Planujecie w niedługim czasie wprowadzić zmiany w biznesie?
Fe: 
Pierwsze zmiany w biznesie zostały już poczynione. Nie są to rewolucyjne zmiany, ponieważ trzeba zachować w tym zdrowe podejście, lecz wiele zostało już zmienione. Pracownikom biznesu został przedstawiony plan działania, w którą stronę chcemy podążać. Obecnie trwa rekrutacja do biznesu, gdzie szukamy ludzi chętnych do działań i zaangażowanych w biznes! Zapraszam serdecznie do składania podań w dziale biznesu Posorants Group! Od momentu powołania mojej osoby na stanowisko Dyrektora poświęcam temu biznesowi naprawdę wiele godzin dziennie. Chcę, żeby ten biznes funkcjonował na dużo większą skalę niż dotychczas. Tworzone są nowe materiały szkoleniowe, nowe akcje Role-Play, które nie tylko zaangażują frakcje, lecz i zwykłego gracza! Mam nadzieję, że wszystko to, co zaplanowałem, wyjdzie. Jestem z tych osób, które wolą działać i robić, niż dużo gadać, a mało robić.

S: Brzmi naprawdę świetnie! Chciałbym zapytać, czy miałeś już okazję poznać się ze swoim współpracownikiem z biznesu?
Fe: 
Poznaliśmy się na spotkaniu organizacyjnym organizowanym przez Opiekunów Biznesu. Wcześniej nie znałem Maćka. Szybko znaleźliśmy wspólny język, przedstawiliśmy swoje oczekiwania wobec samych siebie, jak i biznesu, i idziemy razem tą drogą. Obecna współpraca z moim Zastępcą napawa mnie dużym optymizmem na przyszłość!

S: Skoro była mowa o Twoim współpracowniku, chciałbym zapytać o pracowników. Myślisz, że pracownicy przyjęli Cię z chęcią do biznesu? Czy może jednak nie byli zadowoleni po ogłoszeniu wyników przez Opiekunów?
Fe: 
Tak! Są cudowni! Ich zaangażowanie w pomoc w prowadzeniu biznesu jest nieocenione! Życzyłbym sobie, żeby każdy miał takich pracowników! Jeżeli pozwolisz, to wymienię ich tutaj: @xvqn_ – najlepsza z najlepszych, wiedza ogromna, dyspozycyjność na eventy oraz pomocna dłoń. @Pabeeel – nasz organizator, grafik, kamerzysta oraz osoba, która zawsze wyciągnie pomocną dłoń. I nasz Pozorant @huh, obecnie wypoczywający na urlopie, ale swoimi czynami udowodnił, że jeszcze niejednokrotnie będę miał powody do dumy, mając takiego pracownika.

S: Dziękuję za przepiękny wywiad! Niestety dobiega on końca. Chciałbyś kogoś pozdrowić na koniec?
Fe: 
Pewnie! Z tego miejsca chciałbym podziękować przede wszystkim za szansę od Opiekunów Biznesu, tj. @Tubas oraz @Suzannee – to dzięki nim mogę teraz tu być i się realizować! Pozdrawiam moją najlepszą organizację Szopy oraz wszystkie frakcje wraz z moją ulubioną SARA na czele.

w9Fp4RK.png

Drugą osobą z zarządu będzie Vice-Dyrektor @Maciek*.

XGwBbve.png

vgC1HDp.png

S: @Simson* | M: @Maciek*

S: Uszanowanie! Z tej strony @Simson*, Starszy Dziennikarz Redakcji Prasowej Project News. Czy miałbyś ochotę udzielić wywiadu dotyczącego Twojej nowej roli na serwerze, a dokładniej Vice-Dyrektora biznesu Posorants Group?
 M: Witaj! Jasne, udzielę odpowiedzi na pytania.

S: Świetnie! Czy mogę Cię prosić, abyś przedstawił się naszym czytelnikom?
M: 
Jak można sądzić po moim nicku, na imię mam Maciek. Na serwerze gram ciągiem od roku, chociaż konto mam zarejestrowane od 2021 roku. Dużo rzeczy o sobie nie chcę wyjawiać z realnego życia, lecz powiem, że jestem kierowcą zawodowym i lubię to, co robię. Na serwerze natomiast na początku byłem we frakcji San Andreas Road Assistance, a obecnie jestem w San Andreas Police Department.

S: Super! Jak znalazłeś się na platformie Multi Theft Auto oraz na serwerze ProjectRPG?
M: 
W MTA gram od 2013 roku. Zaczynałem od tzw. dinozaura – z takim określeniem spotkałem się w przypadku tego serwera, który niestety po wielu latach zakończył swoją działalność. To jednak dzięki niemu zawdzięczam dwie znajomości, które trwają wiele lat i zmieniły się w realne przyjaźnie, lecz niestety osoby te już nie grają w MTA. Natomiast jeśli chodzi o ProjectRPG, gram na nim od prawie roku (w sumie mało brakuje, aby minął rok), ponieważ namówił mnie na dłuższą grę tutaj @GhostTownPL i tak już zostałem.

S: Naprawdę świetna historia! Dlaczego wybrałeś biznes Posorants Group? Uważasz, że sprawdzisz się na tak ważnym stanowisku?
M: 
Wybrałem biznes Posorants Group, ponieważ chciałem spróbować go rozruszać i jakoś zachęcić ludzi do dołączenia. Jak wiadomo, dzisiejsze czasy MTA, jeśli chodzi o scenę Role-Play, są ciężkie i trudno znaleźć osoby chętne do odgrywania różnych scenek czy wydarzeń, ale mam nadzieję, że jak odpowiednio się zachęci ludzi, to znajdą się chętni. Na tzw. dinozaurze też byłem w Pozorantach, więc wiem, na czym taki projekt polega i jak działa. A jeśli chodzi o moją rolę w tym biznesie, to sądzę, że sobie poradzę, ponieważ posiadam doświadczenie w zarządzaniu ludźmi, zarówno z gry, jak i z realnego życia. Jeśli chodzi o grę, to pełniłem funkcję zarządową w SAPD na tzw. dinozaurze, później u konkurencji byłem SWAT Commanderem i FTO, czyli potrafię zarówno szkolić ludzi, jak i nimi zarządzać. Również przez to, że byłem tam w Centrum Zarządzania Frakcjami, miałem okazję widzieć, jak działają zarządy różnych frakcji, co pozwoliło mi zauważyć, jakie błędy najczęściej są popełniane i jak ich unikać, a zarazem dostrzec to, co działa dobrze.

UtYVN7z.png

S: Rozumiem! Planujecie w niedługim czasie wprowadzić zmiany w biznesie?
M: Na to pytanie nie ma łatwej odpowiedzi, każdy z nas ma inne pomysły. Najważniejsze, żeby się dogadać, co wprowadzić. I każdy z nas ma inny ustalony kierunek, w którym chce iść. Ja stawiam na rozwój zewnętrzny i nastawienie na to, aby coś zaoferować osobom, aby chciały do nas dołączyć. Obecnie możemy zaoferować przyjemną atmosferę oraz wypłaty, o których każdy dowie się więcej, gdy do nas dołączy. A wypowiadać się za Dyrektora nie chcę. Najważniejsze, że dajemy dojść do głosu obecnym pracownikom, aby wyrazili swoje opinie na wiele tematów.

S: Brzmi naprawdę świetnie! Chciałbym zapytać, czy miałeś już okazję poznać się ze swoim współpracownikiem z biznesu?
M: 
Tak, miałem okazję z nim trochę porozmawiać, poznać go nieco od strony tego, co robi w realnym życiu i co chce zrobić z pozorantami, ale wypowiadać się na temat innych osób nie chcę, ponieważ stosuję zasadę, żeby ludzi nie oceniać publicznie.

S: Skoro była mowa o Twoim współpracowniku, chciałbym zapytać o pracowników. Myślisz, że pracownicy przyjęli Cię z chęcią do biznesu? Czy może jednak nie byli zadowoleni po ogłoszeniu wyników przez Opiekunów?
M: 
Myślę, że tak, chociaż obecnie na kanale głosowym spędzałem z nimi mało czasu, ale mam nadzieję, że uda mi się z nimi częściej rozmawiać. Zawsze jestem otwarty na innych ludzi, w tym nowo poznanych, i mam nadzieję, że oni też tacy są. Osoby, które zostały w biznesie i pomagają go odbudować po chwilowej przerwie w działalności, na pewno są warte tego, aby w przyszłości coś więcej w nim znaczyć. Jak mamy do nich jakieś pytania o to, jak do tej pory ten biznes funkcjonował, to zawsze uzyskujemy odpowiedź. Mogę mieć tylko nadzieję, że są zadowoleni, ale jeśli nie, to że w przyszłości będą zadowoleni z wyboru Opiekunów.

S: Dziękuję za przepiękny wywiad! Niestety dobiega on końca. Chciałbyś kogoś pozdrowić na koniec?
M: 
Tak! Chciałbym pozdrowić: @GhostTownPL, @GluzzeR, @PSZK, @Perka, jak i samych członków Posorants Group, SAPD, SARA oraz całą organizację Bikini Dolne.

6qPNJ4z.png

KsDF6Sj.png

Artykuł z nowym zarządem Posorants Group właśnie dobiegł końca. Chciałbym podziękować Wam za przeczytanie go. Zapraszam Was również do przeczytania innych artykułów Redakcji Prasowej Project News w odpowiednim dziale na forum!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

LhV2kCw.pngMIUEBgA.png

Edytowane przez MrBeast
  • Super 14
  • Haha 1

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.