Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na kloki (spr. 21.06)

WOTPOLSKA_PRO
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 68438
Login: WOTPOLSKA_PRO
Nick oskarżonego: kloki
Powód skargi: Prośba o przedłużenie daty spłaty pożyczki
Data zdarzenia: 30.05.2026
Dowody: Logi na serwerze
Opis sytuacji: Dnia 16.05.2026 zawarłem umowę z graczem kloki na pożyczkę w wysokości 60k, miał oddać 70k do 30.05.2026 ale poprosił o przedłużenie spłaty do 14.06.2026, ze względu na to dogadaliśmy się na oddanie pożyczki z większym oprocentowaniem, 72k do końca 14.06.2026.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Informację o skardze napisałem na forum do gracza, dołączam screenshot wiadomości do gracza.image.thumb.png.6913914b0d97b5137d54297abd905b27.png

Edytowane przez Martin*
Aktualizacja tytułu

Zwiększenie oprocentowania w związku z przedłużeniem terminu nie wchodzi w grę, zgodnie z punktem regulaminu serwera:
11. Zabrania się nakładania kar pieniężnych w przypadku opóźnień w spłacie zobowiązania lub jego części.

W związku z powyższym, w dalszym ciągu gracz zobowiązany jest spłacić 70,000$. Mogę przedłużyć spłatę zobowiązania do 14.06.2026r. do godziny 23:59. Jeżeli nie będzie żadnych postępów przez ten czas, a termin nie zostanie dochowany, to będziemy sytuację rozwiązywać w inny sposób. Proszę o wypowiedź @kloki w ciągu 24 godzin, czy zgadzasz się na tego typu warunki i przedłużenie.

• Super 2

1 godzinę temu, Martin* napisał:

Zwiększenie oprocentowania w związku z przedłużeniem terminu nie wchodzi w grę, zgodnie z punktem regulaminu serwera:
11. Zabrania się nakładania kar pieniężnych w przypadku opóźnień w spłacie zobowiązania lub jego części.

W związku z powyższym, w dalszym ciągu gracz zobowiązany jest spłacić 70,000$. Mogę przedłużyć spłatę zobowiązania do 14.06.2026r. do godziny 23:59. Jeżeli nie będzie żadnych postępów przez ten czas, a termin nie zostanie dochowany, to będziemy sytuację rozwiązywać w inny sposób. Proszę o wypowiedź @kloki w ciągu 24 godzin, czy zgadzasz się na tego typu warunki i przedłużenie.

Witam, zgadzam się na powyższe warunki i na przedłużenie.

• Super 1

W takim razie przedłużam spłatę zobowiązania do 14.06.2026r. do godziny 23:59. Przelewu dokonasz w banku LS lub SF na UID gracza 68438. Jeżeli spłacisz gotówkę wcześniej, to daj mi znać za pośrednictwem tego tematu.

• Super 1

1 godzinę temu, Martin* napisał:

Dzień dobry, jak najbardziej rozumiem ten podpunkt regulaminu i chciałem tylko wytłumaczyć, że nie chodziło tu o karę w żaden sposób, lecz najzwyklejsze porozumienie się między mną i graczem kloki. Pomimo to obu nam jak najbardziej pasuje kwota 70 000$ do oddania do terminu 14.06.2026r. godziny 23:59.

• Lubię to! 1

Kwota nie została spłacona, gracz nie poczynił żadnego postępu. W związku z tym zostaje ukarany, a pozostałą część kwoty będziemy egzekwować w ewentualnej apelacji. Spłata należności będzie warunkiem pełnego odbanowania.

• Auć 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.