Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Doświadczonym Transporterem frakcji SATC - Szatan656

tomsesik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

anO60ds.png

M3o7SmR.png

Witam Was, drodzy czytelnicy, z tej strony Reporter @tomsesik z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj zaprezentuję Wam wywiad z Doświadczonym Transporterem frakcji San Andreas Transport Corporation – @Szatan656. Gorąco zachęcam do przeczytania!

vgC1HDp.png

t: @tomsesik | S: @Szatan656

t: Cześć, z tej strony Reporter @tomsesik z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić wywiadu dla naszej redakcji?
S: Siemanko! Tak, mogę, jak najbardziej.

t: Zaczynając nasz wywiad, chciałbym, abyś przedstawił się naszym czytelnikom i opowiedział coś o sobie.
S: Mam na imię Krzysztof, mam 19 lat i pochodzę z województwa podlaskiego. Głównie interesuję się astronomią.

t: Co lubisz robić w wolnych chwilach? Masz jakieś zainteresowania?
S: Sporo czasu spędzam na graniu w gry; najczęściej gram w nowe tytuły ze znajomymi. Dodatkowo bardzo lubię poszerzać swoją wiedzę na temat astronomii i kosmosu.

Atym3jk.gif

t: Jesteś we frakcji San Andreas Transport Corporation na stanowisku Doświadczonego Transportera. Czy mógłbyś opowiedzieć coś więcej o tym, jak wygląda Twoja praca we frakcji?
S: Moja praca polega na przewożeniu klientów z punktu A do punktu B. Od czasu do czasu zdarza się, że klient poprosi o pomoc w przewożeniu pojazdów czy też o podwiezienie na stację benzynową w celu zakupu zestawu naprawczego.

t: Jak do tej pory oceniasz aktualizację wprowadzającą nowy taksometr do frakcji?
S: Nowy taksometr zmienił pełnienie służby w bardzo dużym stopniu. Panel przyjmowania zgłoszeń jest znacznie bardziej przejrzysty. Klient może wybrać, jaką usługę chce otrzymać, co wyklucza losowość, która występowała w poprzednim.

t: Gdyby nie frakcja SATC, to czy byłbyś w jakiejś innej frakcji?
S: Najprawdopodobniej dołączyłbym do SARA. Legalna kradzież samochodów czy naprawianie fotoradarów brzmi bardzo fajnie.

t: Czy planujesz w przyszłości zasilić szeregi któregoś z biznesów serwerowych?
S: Na ten moment nie ma niestety biznesu, który by mnie do siebie przekonał.

t: Czy myślałeś kiedyś o wstąpieniu w szeregi administracji serwera?
S: Raczej nie. Bycie członkiem administracji wiąże się z koniecznością spędzania zbyt dużej ilości czasu na serwerze jak na moje możliwości.

t: Jakie masz zdanie na temat prac dorywczych na serwerze?
S: Podoba mi się, w jakim kierunku idą odświeżenia/nowe prace. Wcześniejsze były po prostu przestarzałe. Nie podoba mi się jednak odświeżenie kuriera, na którym miałem 4. level. To ładowanie paczek i ręczne otwieranie drzwi za każdym razem jest po prostu męczące.

gRp3SEi.gif

t: Jak wygląda obecnie Twój majątek na serwerze?
S: Szczerze mówiąc, jak na moją liczbę godzin (ponad 2000), ten majątek jest po prostu słaby. Mam coś w okolicach 2,5-3kk, gdzie większość ludzi przy takiej liczbie godzin ma znacznie większy. Nie ma co się dziwić, bo większość przegranego tutaj czasu spędziłem, bawiąc się, a nie zarabiając.

t: Jak zaczęła się Twoja przygoda z serwerem?
S: Gram w GTA: San Andreas od 2014 roku i nie wiem dlaczego, ale jakoś nigdy nie chciałem zagrać w MTA. Jednak pewnego grudniowego wieczoru w 2021 roku mojemu koledze udało się mnie w końcu namówić i od tamtego czasu gram regularnie po dziś dzień.

t: Czy masz postawiony jakiś serwerowy cel? Chciałbyś osiągnąć coś konkretnego?
S: Na serwerze obecnie czuję się spełniony. Mam każdą furę, którą chciałem i aktualnie nie mam żadnych celów oprócz wbicia maksymalnej rangi pracowniczej w SATC.

t: Odchodząc już od MTA, czy grasz jeszcze w jakieś inne gry?
S: Oczywiście. Spędziłem około 3000 godzin w CS:GO i troszkę w Counter-Strike 2, a aktualnie Rocket League sprawia mi największą przyjemność i mogę się pochwalić rangą Champion 1 na dwójkach.

t: Jaki jest Twój dream car w prawdziwym życiu?
S: Moim wymarzonym samochodem jest zadbany Mercedes-Benz W124 w sedanie.

dj9CcdL.png

t: Dochodzimy do końca naszego wywiadu. Czy chciałbyś na sam koniec kogoś pozdrowić?
S: Oczywiście! Pozdrawiam: @.Misiek@TeresaCalcut.@stanislaw., @tadeusz. i @Rybkaa.

XGwBbve.png

pjgdEhb.png

t: Morze czy Góry?
S: Góry.

t: SAPD czy SARA?
S: SARA.

t: Infernus czy Turismo?
S: Turismo.

t: Rosół czy Pomidorowa?
S: Rosół.

t: Adidas czy Nike?
S: Nike.

XGwBbve.png

Dziękuję za przeczytanie tego wywiadu. Zachęcam Was również do zapoznania się z resztą artykułów przygotowanych przez Redakcję Prasową Project News.

S2Pihi5.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

Lh4Y8t7.pngIE1EcvT.png

Edytowane przez Veirdness
  • Super 1
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.