Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na mlody_ryzanin

xQert!
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 4789

Login: Argin

Nick oskarżonego: @mlody_ryzanin

Powód skargi: Celowe taran kurierką, podawanie nieprawdziwych informacji w celu usprawiedliwienia swojego zachowania.

Data zdarzenia: 01.06.2026

Dowody:
image.thumb.png.d1214643f6a4fa4c00c8a3cb29aa52ce.png
https://medal.tv/games/grand-theft-auto-san-andreas/clips/mPm5za6HpMGGqs0NJ?invite=cr-MSxvOXEsNTkxOTA3OTY0
image.png.42ddee106687dbcc735a5156a562a750.png

Opis sytuacji:
Dnia 01.06.2026 stałem na chodniku, gdy zostałem uderzony przez oskarżonego poruszającego się pojazdem kurierskim. Po zdarzeniu oskarżony odjechał z miejsca sytuacji. Po chwili został zatrzymany przez funkcjonariusza @Opendro. Po zatrzymaniu oskarżony wysiadł z pojazdu i wsiadł do radiowozu, a następnie wezwał taksówkę. W rozmowie tłumaczył, że uderzył we mnie z powodu rzekomego pingu przekraczającego 10000 ms. Sprawdziłem jednak jego ping widoczny na serwerze, który wynosił około 20–24 ms, przez co jego wyjaśnienia wydają się całkowicie niewiarygodne. Chciałbym również zaznaczyć, że prawdopodobnie nie pisałbym tej skargi, gdyby oskarżony po prostu przyznał się do błędu i przeprosił za zaistniałą sytuację. Zamiast tego postanowił bezczelnie tłumaczyć zdarzenie nieprawdziwymi informacjami o rzekomym pingu wynoszącym ponad 10000 ms, mimo że jego rzeczywisty ping był wielokrotnie niższy. Takie zachowanie uważam za próbę uniknięcia odpowiedzialności za swoje działania.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Edytowane przez xQert!
  • Super 2
  • Haha 3
  • WOW! 1

Gracz faktycznie dopuścił się taranu, tłumaczenie pingu nic nie zmienia, podczas poruszania się pojazdem powinien zadbać o stabilność internetu, właśnie po to, aby uniknąć takich sytuacji. @mlody_ryzanin zostaje ukarany zakazem prowadzenia pojazdów na czas 6 godzin. Prosiłbym, abyś na następny raz zamiast pisać skargi, napisał reporta w grze, od razu po wydarzeniu, wtedy reakcja jest znacznie szybsza. Skargę przyjmuję.

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.