Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project Film Studio - Ogromna przemiana

gereq

Rekomendowane odpowiedzi

5rzvuFr.png

naTqDnE.png

Witam, w dzisiejszym artykule, właściwie to wywiadzie Koseryk opowie Wam o przemianach dawnego "Lion Cinema" w teraźniejsze Project Film Studio!

Gzqqb1L.png

G: @gereq K: @Koseryk

G: Witaj Koseryk, z tej strony Dyrektor redakcji prasowej Project News. Pozwól że zadam Ci parę pytań.

K: No cześć, pytaj śmiało!

G: Zacznijmy może od tego - Kiedy przejąłeś dawne Lion Cinema oraz co z tym wydarzeniem wspominasz?

K: Wcześniejsze "Lion Cinema" przejąłem około dwóch tygodni temu. Wydarzenie te zdziwiło mnie, jak i również zmotywowało do działania na rzecz biznesu.

G: Okej, w takim razie skąd pomysł na nazwę Project Film Studio?

K: Jako iż biznes podlega pod serwer ProjectRPG, musieliśmy "znak wodny" jeżeli można tak to ująć umieścić w nazwie serwera. Film Studio jak wiadomo - Studio Filmowe.

G: No dobra, to teraz mi powiedz proszę, co uważasz o rozdzieleniu naszego biznesu od Waszego, czyli rozdzielenie dawnych Lion News od Lion Cinema? Czy miało to pozytywny wpływ na rozwój obu biznesów?

K: Myślę, iż rozdzielenie obu biznesów było badzo dobrym ruchem - między innymi chodzi tutaj o pojazdy biznesowe, ponieważ jak sam dobrze wiesz, były sytuacje, kiedy ktoś z jednego biznesu brał pojazd z drugiego biznesu. Również jeżeli chodzi o konto bankowe - każdy biznes ma je oddzielne.

G: W sumie to racja, wiele było sprzeczek wewnątrzbiznesowych o te współdzielenie pojazdów, nie było to dobre. Skąd pomysł na nową lokalizację biznesu, dlaczego akurat to miejsce?

K: Kiedy po raz pierwszy zobaczyłem tą lokalizację, z góry zakochałem się w niej. Jest to małe, przytulne miejsce, w którym nie trzeba robić bóg wie jakiej mapy, żeby dobrze to wyglądało.

G: Szczerze mówiąc, miejsce najlepsze na całej mapie SA na taki biznes. Sam bym chciał tam mieć swoją redakcję, ale cóż. Hmm powiedz mi jeszcze czy planujesz jeszcze jakieś zmiany w biznesie oprócz tych dotychczas?

K: Tak, aktualnie planujemy nowy interior biznesu jako model, ale to wszystko na dniach.

G: Rozumiem. Kto jest autorem Waszego nowego logo oraz czy chcąc zmienić logo, chciałeś by było właśnie w takich barwach?

K: Autorem naszego aktualnego loga biznesu jest Badix, który wykonał świetną robotę. Na ten moment nie mamy zamiaru zmieniać loga, dlatego też nie jestem w stanie odpowiedzieć, w jakich barwach chciałbym, aby ono było.

G: Racja, logo macie bardzo przyjemne dla oka. Powiesz nam, jakie prace czy filmy macie w planach w najbliższym czasie?

K: Aktualnie skupiamy się na projektach gangsterskich bądź serialach staropolskich, lecz nie będę za dużo zdradzał, wszystkiego można się dowiedzieć śledząc na bieżąco nasz kanał na YouTube.

G: No dobrze. Powiedz też, czy jest Ci ciężko zarządzać takim biznesem? Masz jakieś doświadczenie z przeszłości związane z studiem filmowym?

K: Zależy z jakiej perspektywy patrzymy na zarządzanie biznesem - jeżeli chodzi o osoby w nim, są to naprawdę świetni ludzie, którzy mają dużo pomysłów oraz widać, że chcą rozwijać nasz biznes. Jeżeli chodzi o doświadczenie związane ze Studiem Filmowym to tak, takowe posiadam. Na innym, większym serwerze byłem w studiu filmowy, lecz było to bardzo, bardzo dawno.

G: Cieszy mnie to że na takim stanowisku jest osoba która jednak owe doświadczenie posiada. Przejdźmy do następnego pytania które brzmi: Co do przeszłości - czy dołączając do byłego Lion Cinema (teraz Project Film Studio) spodziewałeś się, że zasiądziesz na tak wysokim stanowisku?

K: Szczerze? Nigdy nie spodziewałem się, że osiągnę coś takiego. Dołączając do biznesu miałem na celu pomóc w jego rozwoju.

G: Niestety nie jestem w stanie dużo opowiedzieć o moich początkach, ponieważ do biznesu dostałem się jakoś w listopadzie/grudniu tamtego roku. Pierwszym z filmów, w których wystąpiłem był to film p.t. Military San Andreas, gdzie wcieliłem się w postać jednego z przełożonych jak dobrze pamiętam. Kolejną produkcją w której brałem udział jako jeden z 3 główny bohaterów był to CheapGear, który był współtworzony z Wezmekredyt. oraz PanGluestick.

G: Ciekawe. No dobrze, z mojej strony to tyle pytań. Dziękuję Ci serdecznie za udzielenie tych informacji. Trzymaj się, cześć.

K: Do zobaczenia!

5V20MaL.png

Podsumowując, dawne Lion Cinema zmieniło się o 180 stopni! Została zmieniona nazwa, logo, baza, lider oraz doszło wiele wiele innych nowości! Biznesowi życzymy powodzenia, owocnych prac oraz wszystkiego dobrego!

k1AwIr0.png

XvlnSIU.png

giarbtn.png

zYBjDi8.png

WckQC42.png

NFAS945.png

Autor: @gereq

Grafiki: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.