Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z Errorami

Cristobal
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wie ktoś jak sobie z tym poradzić? Z reguły jak mi to wyskoczy to po tym mam problem z nieprawidłowym nickiem (CD30) lub po tym jak serwer ruszy to po kilku chwilach dostaję błąd antycheata związany ze zbyt długim oczekiwaniem na połączenie z serwerem czy coś (nie pamietam dokładnie informacji) Dodam tylko,ze to występuje od czasu jakoś mniej więcej od aktualizacji kosiarek. Są dni w których nie ma problemu a są takie jak przykładowo dziś,ze wywala mnie co kilka minut. Na drugim laptopie nie mam takich problemów a jedynie co to dłuższe wczytywanie i większy spadek FPS. Dodam tylko,że nie mam żadnych ENB,modów ani nic zainstalowanego do MTA/San Andreas

Zrzut ekranu 2026-05-28 213538.png

Zrzut ekranu (557).png

Edytowane przez Cristobal

15 minut temu, Cristobal napisał:

Dodam tylko,że nie mam żadnych ENB,modów ani nic zainstalowanego do MTA/San Andreas

Jakie masz aplikacje uruchomione w tle, z których nie korzystasz? Typu steam, jakieś AC do innych gier.

Ogólnie aby naprawić ten błąd, jeśli ci nieustannie dokucza, wystarczy uruchomić ponownie system. Błąd typu "nieprawidłowy nick", klikasz ok i czekasz jakieś 5 minut, a może i po 3. minutach się ogarnie, można spróbować się połączyć ponownie ze serwerem.

W samym komunikacie jest podane, aby upewnić się, czy nic nie wpływa na działanie MTA, w antywirusie możesz dodać do wyjątków gta_sa, oraz mta.

Nakładki z discorda, steam także mogą powodować te błędy - ja ich nie używam bo coś mi się buguje i mam spokój.

• Super 2

3 minuty temu, DarXe.mnr napisał:

Jakie masz aplikacje uruchomione w tle, z których nie korzystasz? Typu steam, jakieś AC do innych gier.

Ogólnie aby naprawić ten błąd, jeśli ci nieustannie dokucza, wystarczy uruchomić ponownie system. Błąd typu "nieprawidłowy nick", klikasz ok i czekasz jakieś 5 minut, a może i po 3. minutach się ogarnie, można spróbować się połączyć ponownie ze serwerem.

W samym komunikacie jest podane, aby upewnić się, czy nic nie wpływa na działanie MTA, w antywirusie możesz dodać do wyjątków gta_sa, oraz mta.

Nakładki z discorda, steam także mogą powodować te błędy - ja ich nie używam bo coś mi się buguje i mam spokój.

Jedyne co to w tle mam uruchomionego steama i Logitech G Hub. Co do nieprawidłowego nicku to sugerowałem się tym lecz niestety nieraz nie działa, Antywirusa aktualnie na tym komputerze nie posiadam.Przed aktualizacją kosiarek wszystko było git,nawet nakładka nvidia działała (jak ją wyłączę to też mnie wywala z serwera) przy kolejnych problemach postaram sie wyłączyć steama i zobaczę jak to będzie.

31 minut temu, Altec napisał:

Mi ten sam komunikat wyskakuje. Ale daje ''OK'' i od razu mogę wbijać na MTA. Wyskakuje co kilka dni.

No u mnie tez losowo. Raz mam tak jak dzisiaj,ze mam kilka errorów a nieraz mam tak,ze od 23:00 do 01:00 nie mam ani jednego. Gorzej jak nie będzie  jak odebrać  dziennego 😂

54 minuty temu, Cristobal napisał:

No u mnie tez losowo. Raz mam tak jak dzisiaj,ze mam kilka errorów a nieraz mam tak,ze od 23:00 do 01:00 nie mam ani jednego. Gorzej jak nie będzie  jak odebrać  dziennego 😂

Spokojnie.
Da się z tym żyć.
U mnie co kilka dni wyskakakuje ten błąd/error. Do tego CL04 i duży crash.
3 w 1 o jednym czasie.
Ale w moim przypadku pozbywam się tego od razu, w kilka sekund i mogę od razu wbijać na MTA.

Życzę Ci miłego życia! 🙂 

Edytowane przez Altec
  • Haha 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.