Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Błąd cd46, wyrzuca mnie z serwera

Sheeby
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zacznę od tego ze w niedziele gierka działała normalnie i nie bylo zadnego problemu próbując wejsc na kolejny dzien czyli w poniedziałek wyrzuca mnie z serwera, na serwer jestem w stanie wejść pobiegam parę minut i wyrzuca mnie z błędem cd46 niżej dodam zdjęcie okienka z powodem kicka

Z rzeczy ktore zrobilem dodałem mta jak i gta do wyjatkow w defenderze plus reinstall i niestety zadnej poprawy, jak wszedlem na inny serwer sprawdzic okazało sie ze wyrzuca mnie tylko z projecta, ping stały 20 0% utraty pakietów 

Messenger_creation_DC55D411-134D-45E6-874D-36BB72610E00.thumb.png.1aaee41b17aac0d08ede3b9b34ce061f.png

Edytowane przez Sheeby

Napisano (edytowane)

edit: pozbyłem sie problemu poki co, pelny reinstall samej gry jak i mta, reset routera (zmiana ip) pobranie sterownikow do karty siecowej jeszcze raz najnowszych, aktualizacja sterownikow karty oraz ponowne dodanie do wyjatkow w defenderze poprzez wpisanie procesu .exe, jakby ktos mial podobny problem to zalecam probowac aktualizowac sterowniki i reinstalowac gre, Pozdro

edit #2 - sroda wszystko cacy na wieczor a czwartek wbijam i znowu to samo wywala z tym samym błędem 

Edytowane przez Sheeby

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.