Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na -=KodaK=-

TezzeR#RK88
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 56461
Login: TezzeR#RK88
Nick oskarżonego: -=KodaK=-
Powód skargi: niewykonanie tuningu mimo obowiązku
Data zdarzenia: 22.05.2026r.
Dowody: https://medal.tv/games/grand-theft-auto-san-andreas/clips/mLiiBe9Reet0AM-wy?invite=cr-MSxycGksMzI4NTgwNjc5
Opis sytuacji: chciałem zrobić tuning w swoim aucie u tego tunera, a on z lekką pogardą napisał "co ty młody chcesz" poczym bezczelnie mnie zablokował i nie mogłem do niego napisać nic. na klipie na początku widać jak do niego napisałem, specjalnie nie ucinam nic aby nie było, i po czasie blokuje mnie i nie przyjeżdża
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @-=KodaK=-

• Super 5
  • Haha 19
  • Nie lubię tego 1

Tuner nie ma obowiązku zjawiać się na stanowisku na każdą prośbę gracza. Taki obowiązek doprowadziłby do skrajności, gdzie właściciel warsztatu nie mógłby prowadzić normalnej rozgrywki. Myślę, że gdyby oskarżony po prostu odpisał, że teraz nie ma czasu, zamiast blokować wiadomości prywatne bez konkretnego powodu - zwłaszcza, że ogłaszał swoje usługi, to uniknęlibyśmy tej sytuacji.

@-=KodaK=- - tak jak napisałem wyżej, nie najlepiej to wygląda, gdy ogłaszasz swoje usługi, po czym blokujesz wiadomości prywatne od zainteresowanych graczy. Kulturalnym byłoby zwykłe odpisanie, że aktualnie nie masz czasu. Ogłaszając usługi w takim momencie, gracze mogli zakładać, że mogą u Ciebie zamontować wybraną rzecz. Wystarczy się umówić na inną godzinę, w której będziesz mógł pojawić się w warsztacie lub wstrzymać się z ogłaszaniem usług.

Edytowane przez Martin*
  • Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.