Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

do zamkniecia

Stilker
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie właściciela @Sky😎
Mam małą, skromną prośbę… czy dałoby radę zdjąć mi limiter FPS 31, który dziś dostałem? 🥹
Obiecuję, że komputer od razu dostanie +50 do szczęścia 😂
Byłbym mega wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam najlepszego właściciela Project RPG ❤️
572913651_Zrzutekranu2026-05-14133307.png.31f9724230977567a630fd9e4820542e.png

Edytowane przez Stilker
  • Super 3

Spadek FPS nie jest związany z serwerem (przynajmniej na tyle ile mi wiadomo), a z coraz to nowszymi wersjami MTA, które u niektórych graczy bardzo spowalniają. Nie jest to problem twojego komputera, nie jest to wina systemu i najprawdopodobniej serwera też nie jest. Również borykam się ze spadkami FPS, ale musimy z tym czekać aż w końcu jakaś normalna aktualizacja MTA lub przejście na 1.7 naprawi problem.

4 minuty temu, WafelTLD napisał:

Spadek FPS nie jest związany z serwerem (przynajmniej na tyle ile mi wiadomo), a z coraz to nowszymi wersjami MTA, które u niektórych graczy bardzo spowalniają. Nie jest to problem twojego komputera, nie jest to wina systemu i najprawdopodobniej serwera też nie jest. Również borykam się ze spadkami FPS, ale musimy z tym czekać aż w końcu jakaś normalna aktualizacja MTA lub przejście na 1.7 naprawi problem.

Nie, tu chodzi o to, że trochę to śmiesznie wygląda, ale Skaj mi ustawił limiter na 31 FPS-ów, ale już jest wyjaśnione, więc w sumie można do zamknięcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.