Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na AjSti

oliwierbluza1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 70532
Login: oliwierbluza1
Nick oskarżonego: @AjSti
Powód skargi: niszczenie mienia org
Data zdarzenia: Dzisiaj
Dowody: https://imgur.com/a/Jzaq7cP
Opis sytuacji: Oskarżony porzucił i zniszczył mienie org na kwotę $4848.8
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: ping powyżej

• Super 1

Używałem SWOICH pojazdów nikt ci nie kazał ich tankować, naprawiać, i zabierać z pp nigdy ani jeden z nich nie stał na bazie organizacji. co mam ci chajs oddać za to że zniszczyłem i nie opłaciłem parkingu za MOJE samochody? na ss które pokazujesz jako dowód jest data 12.05 wtedy juz nie byłem w org nie wiedziałem że jak odejde to pojazdy dalej będą przypisane ale jak ma ci ulżyć to ci oddam te pieniądze których nikt ci nie kazał wydawać to wygląda jakbyś na złość robił może ja napisze skarge ze po odejsciu z org nie zdążyłem odpisać samochodów ty wykorzystałeś ten fakt i zamiast jak człowiek mi napisać żebym odpisał pojazdy postanowiłeś je zabrać z pp 

• Haha 2

Po 1 te "twoje pojazdy" były przypisane do organizacji więc podlegały pod regulamin z którym się zapoznałeś i który zaakceptowałeś

Po 2 pojazdy zostały porzucone 9.05 (elegy) i 10.05 (sabre) więc co to ma do rzeczy? Przez te 2 dni ani ich nie odpisałeś, ani nie naprawiłeś, ani nawet nie pisałeś nic o tym, żeby ich nie ruszać.

Po 3 to ty porzuciłeś pojazdy i opuściłeś organizację bez informowanie kogokolwiek o tym więc kto tu komu na złość robi?

Po 4 nie napisałem Ci żebyś je odpisał bo nie wiedziałem że cie nie ma bo tak jak wyżej NIKOGO O TYM NIE POINFORMOWAŁEŚ i dodatkowo miałeś mnie głęboko gdzieś jak pisałem do ciebie w innych różnych sprawach więc nawet jeśli bym o tym wiedział to nic by to nie dało i zmarnowałbym tylko czas

Widzę, że doszliście do porozumienia, także skargę odrzucam.

Godzinę temu, AjSti napisał:

nie wiedziałem że jak odejde to pojazdy dalej będą przypisane

Niestety pojazdy nie odpisują się automatycznie w momencie opuszczenia organizacji. W interesie właściciela leży kwestia ich odpisania, w przeciwnym wypadku dalej podlegają one organizacji.

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.