Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na EscoBarSzym - oskarżony przez jobless.cm

jobless.cm
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: EscoBarSzym
Data zdarzenia: 2026-05-11 godz. 21:37
Opis zdarzenia:
Mój pojazd został zwinięty od razu po tym jak z niego wysiadłem, ledwo zdążyłem dobiec do parkomatu, aby go opłacić. Nie zamierzam dalej komentować sprawy, bo nie chce być złośliwy, na przyszłość dobra rada, włącz pm jak pracujesz, bo nawet nie byłem w stanie powiedzieć Ci co zrobiłeś źle. Zwrot siana na uid 64662
Dowody: Link do wyodrębnionego urywka z całej akcji, aby sie nie zapodział, reszta niżej - https://streamable.com/nbxm0b

QRUJwHx.png

image.png.2679df39c3ae64e0650e51ca569cc530.png

image.thumb.png.cada20174a8651ccf2b9c902ad3ce09a.png

• Super 1

Uszanowanie, Kierownik CeglaXD,

Z tego co widzę, wszystko zostało już rozwiązane, jednakże nie byłoby tej skargi, gdyby pracownik zgodnie z taryfikatorem odczekał 5 minut, które gracz ma na opłacenie biletów. @EscoBarSzym - proszę pamiętać o tych 5'ciu minutach, które gracze posiadają na opłatę. Skargę przyjmuję i zamykam.

• Super 1
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.