Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Lightmil

Kamcio.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kamcio.
Nick oskarżonego: @Lightmil
Powód skargi: 20. Zabrania się korzystania z funkcji przydzielonych przez rangę administracyjną do własnych lub cudzych korzyści oraz zwiększenia przewagi nad graczem. 
Data zdarzenia: 01.03.2021 ok. 18:15
Dowody: https://pastebin.pl/view/c95d3f8b , świadek @Kerion oraz logi które mogą sprawdzić rcon.
Opis sytuacji: Podjechał do tunera, a następnie szybkie zalogowanie na duty oraz naprawa, a po naprawie zejście z duty. Dodatkowo wynoszenie informacji z działu administracji chwaląc się rzekomym przywilejem możliwości naprawiania auta. Jeśli administracja posiada taką możliwość to z lekka sami sobie przeczycie bo w regulaminie do wglądu publicznego piszecie, że zabrania się wykorzystywania rangi do zdobycia przewagi nad graczem. 

Informuje o skardze @Lightmil tutaj i na pw.

Wypowiedź świadka:

https://imgur.com/0rvThFQ

Nie wiem jak to zrobiłeś, że po ponad 300 godzinach na serwerze dopiero spotkałeś się z tym, że mamy pozwolenie na naprawianie swoich aut, ale gratujuję tobie bo jest to swego rodzaju osiągnięcie. Nie zmienia to faktu że pisałem tobie że to co pisałem (tj. że mamy osobny regulamin administracji do którego macie okrojony wgląd) nie tyczył się w stanie faktycznym tej sytuacji, po prostu mamy pozwolenie na to.

Edit.
W zasadzie tyle ode mnie nie wiem czy masz coś jeszcze do powiedzenia ale ja już skończyłem.

19 minut temu, Lightmil napisał:

Nie wiem jak to zrobiłeś, że po ponad 300 godzinach na serwerze dopiero spotkałeś się z tym, że mamy pozwolenie na naprawianie swoich aut, ale gratujuję tobie bo jest to swego rodzaju osiągnięcie. Nie zmienia to faktu że pisałem tobie że to co pisałem (tj. że mamy osobny regulamin administracji do którego macie okrojony wgląd) nie tyczył się w stanie faktycznym tej sytuacji, po prostu mamy pozwolenie na to.

Edit.
W zasadzie tyle ode mnie nie wiem czy masz coś jeszcze do powiedzenia ale ja już skończyłem.

Ależ dziękuję z całego serca, nie musiałeś mi gratulować, zgadzam się, że to wspaniałe osiągnięcie. Również sobie "gratujuję". Mógłbym mieć nawet dwa tysiące godzin i nie wiedzieć o czymś co znajduje się w Waszym wewnętrznym regulaminie, ponieważ nie każdy dostaje szansę sprawdzenia się na wspaniałym i jedynym w swoim rodzaju stanowisku supportera. Swoją drogą, w regulaminie do wglądu publicznego pisze co innego, a w "Waszym" regulaminie jest znowu co innego. Niezłe regulaminy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.