Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Lightmil

Kamcio.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kamcio.
Nick oskarżonego: Lightmil
Powód skargi: Nieumiejętne nadawanie ostrzeżeń na forum.
Data zdarzenia: 7 godzin temu
Dowody: https://imgur.com/q2tMeSr
Opis sytuacji: Chciałem zakupić burgera, ponieważ mam zamiar założyć organizację. Gracz wystawił burgera za w miarę interesująca cenę z uwagi na ilość miejsca, ale moją uwagę przykuł wpisany niski czynsz. Chcąc upewnić się czy jest to prawda, że burger posiada 300$ czynszu odpisałem w temacie sprzedaży "Ten burger ma 800, a nie 300" wiadomość w tym stylu. Miałem nadzieję, że gracz postara mi się to wyjaśnić, ale szanowny supporter, który postanowił zapobiec tak groźnemu wybrykowi, przez który prawdopodobnie na forum byłoby wiele problemów i nieprzyjemności ukarał mnie warnem bo chłop chciał kupić burgera. 

Jeśli chcesz być tak pomocny dla społeczności to polecam Ci zająć się np. działem pomoc, czekają tam tematy z grudnia, a mamy marzec, chętnie bym pomógł sam, ale nawet jak pomożesz w rozwiązaniu problemu to i tak dostaniesz warna. 

Brawo dla Ciebie, uratowałeś forum przed tragedią, bo chciałem kupić burgera. Nie pozdrawiam.

Uprzedzając płacz:

§ 4 Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.

Informuje Cię o skardze poprzez oznaczenie Cię właśnie teraz @Lightmil oraz wiadomość prywatną na forum. Dodatkowo dołączam klasyczny punkcik, abyś nie musiał się trudzić i szybciej mógł go wkleić.

§ 7 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Witam z racji na twoją chęć kurczowego trzymania się regulaminu objaśnij mi gdzie w tej wypowiedzi (którą napisałeś sam) wyrażasz chęć kupna posiadłości, jeśli uda ci się to w jakiś sposób zrobić to zwracam honor i osobiście przepraszam, jeśli jednak nie to proszę nie trać mojego i swojego czasu na zabawę w skargi. 

image.png.5eadc4904a9fa03bc1f71b5bc0681f9d.png

§ 2
W wątku mogą się wypowiadać tylko: Autor wątku oraz osoby zainteresowane ogłoszeniem.

Punkty otrzymują za tego typu sprawy osoby które dla zabawy piszą sobie "XD" albo wstawiają jakiegoś mema bo śmieszny i ta wypowiedź nie różniła się niczym od innych wypowiedzi bo od m.in. jak chcesz zgłosić komuś że popełnił błąd w cenie to masz od tego wiadomości prywatne na forum oraz, co mniej ważne, w tym przypadku nie miałeś racji bo ten burgershot kosztuje tylko 300$ dziennie.

12 godzin temu, Kamcio. napisał:

No skoro zwróciłem mu uwagę o czynsz to chyba logiczne, że zainteresowałem się tym tematem i chciałem, aby mi to wyjaśnił. Porównujesz moją wypowiedź do mema lub "XD". Nie no powiem Ci, że porównanie trafne XDDDD

Nie jest to logiczne, bo dużo osób pisze sobie posty żeby sobie napisać albo pośmiać się z tego że ktoś dał dużą cenę albo napisał coś śmiesznego.

Kierowcy perków i klocków praktycznie zawsze taranuja i odwalają? Jak widzisz kogoś kto jedzie tym autem zabierasz mu prawko z automatu bo inni tak robią? Tak właśnie wygląda ta sytuacja, mimo że nie zrobiłem nic złego potraktowałeś mnie jak sam napisałaś osoby które piszą XD i wklejają memy. 

Dnia 2.03.2021 o 08:26, Lightmil napisał:

Nie wiem jak to zrobiłeś, że po ponad 300 godzinach na serwerze dopiero spotkałeś się z tym, że mamy pozwolenie na naprawianie swoich aut, ale gratujuję tobie bo jest to swego rodzaju osiągnięcie. Nie zmienia to faktu że pisałem tobie że to co pisałem (tj. że mamy osobny regulamin administracji do którego macie okrojony wgląd) nie tyczył się w stanie faktycznym tej sytuacji, po prostu mamy pozwolenie na to.

Edit.
W zasadzie tyle ode mnie nie wiem czy masz coś jeszcze do powiedzenia ale ja już skończyłem.

Dopiero potem mów, że ktoś kogoś obraża bądź w twoim przypadku jeszcze była prowokacja 🙂

image.gif

Wybacz jeśli składanie tobie gratulacji jest prowokacją bądź jak to określiłeś obrazą, ale tak jak mówiłem wcześniej, traktuję ciebie tak jak każdego innego bym potraktował, ale widać oczekujesz specjalnego podejścia.

Nie wyraziłeś jasno zainteresowania w tamtym temacie, tylko wytknąłeś błąd* graczowi, co tak jak napisał Supporter - mogłeś zrobić poprzez wiadomość prywatną. 

*który się nie okazał błędem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.