Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Jugol
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: JonhWon
Nick(i) oskarżonego(/ych): @shvky
Powód skargi: nie odpowiednio naadane ostrzeżenie
Data zdarzenia: 09.05.2026 około 16:40
Dowody: https://imgur.com/a/eQ7U5kU https://imgur.com/a/F71P0ln
Opis sytuacji: otóż wracałem  z kursu lawetą i oba pasy były zajętę ale nagle zauważyłem lukę więc postanowiłem wyprzedzić oby graczy ale nagle od graczą z prawego pasa otrzymalem uderzenie w tył lawety i po tym zdarzeniu dostałem warna że mam uważać na innych członków ruchu gdzie nie dopuściłem się niczego i w nikogo nie uderzyłem,temu chiałbym usunięcia ostrzeżenia bo przeznie jestem bardziej narażony na utrate prawka  i ostrzeżenia dla drogiego członka admisnitracji bo nie odpowiednio nadał mi owe ostrzeżenie jak i że w drugim z linków dowód na poinformowanie o skardze.

Edytowane przez Jugol
  • Super 5
  • Haha 7
  • Nie lubię tego 1

Witaj, na wstępie chciałbym zaznaczyć, że gracz Galla został ukarany również, aczkolwiek ty otrzymałeś jedynie warna, w takim momencie najlepsza opcją dla ciebie było by zahamować, lecz ty starałeś wepchnąć się między graczy, przy czym uszkodzileś Zhayloo.

• Super 2

1 godzinę temu, shvky napisał:

Witaj, na wstępie chciałbym zaznaczyć, że gracz Galla został ukarany również, aczkolwiek ty otrzymałeś jedynie warna, w takim momencie najlepsza opcją dla ciebie było by zahamować, lecz ty starałeś wepchnąć się między graczy, przy czym uszkodzileś Zhayloo.

Na klipie widać jasno że  nie uderzyłem w niego lecz on we mnie,lecz wyprzedzanie nie było potrzebne ale nadal nie zgadzam się z ostrzeżeniem bo jechałem koło gracza Zhayloo a Galla i to ja otrzymałem uderzenie od Zhayloo gdyby nie to to wtedy do niczego by nie doszło.

• Haha 5
  • Lubię to! 1

Według mnie zostałeś ukarany poprawnie, otrzymaleś warna z powodem abyś jeździł ostrożniej i uważał na innych uczestników ruchu drogowego z racji na uszkodzenie gracza Zhayloo, Galla został ukarany zabraniem Prawa jazdy również odpowiednio za jazdę pod prąd.

• Super 3

1 godzinę temu, shvky napisał:

Według mnie zostałeś ukarany poprawnie, otrzymaleś warna z powodem abyś jeździł ostrożniej i uważał na innych uczestników ruchu drogowego z racji na uszkodzenie gracza Zhayloo, Galla został ukarany zabraniem Prawa jazdy również odpowiednio za jazdę pod prąd.

No właśnie według ciebie na klipie widać że co najwyżej otarłem się o gracza a nie uderzyłem a to on mnie zpitowal.

• Haha 1
  • Lubię to! 1
  • Nie lubię tego 1

Na przedstawionym przez Ciebie nagraniu ewidentnie widać, że:
- zjechałeś na lewy pas i umożliwiłeś wjazd na autostradę Zhayloo.,

- gracz Galla6921 skracał drogę jadąc pod prąd i wjechał na autostradę (został za to ukarany),

- postanowiłeś zjechać na prawy pas, którym poruszał się Zhayloo., mimo że nie zakończyłeś manewru wyprzedzania,

- powyższym działaniem spowodowałeś uderzenie prawym tyłem swojego pojazdu w lewy przód pojazdu Zhayloo.

W tej sytuacji powinieneś był zwolnić, a nie zjeżdżać na prawy pas, mimo że nie miałeś takiej możliwości. Moderator postąpił prawidłowo.

• Super 3
  • Haha 1
  • Nie lubię tego 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.