Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na pawelczqk - oskarżony przez Hoaxen

Hoaxen
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: pawelczqk
Data zdarzenia: 08.05.2026 godz. 12:19
Opis zdarzenia: Zaparkowałem samochód na parkingu motelu, który nie jest prywatną posesją, a mój pojazd został uznany za porzucony i odholowany na parking policyjny. 
Dowody: https://imgur.com/a/nLkMzuw (pracownik musi zrobić zdjęcie przy odholowywaniu, więc powinno być widać, że auto jest normalnie zaparkowane)

Witam dostałem zgłoszenie na /112 i zobaczyłem to auto jak stało na parkingu motelu fakt. 

Jednakże o ile mnie pamięć nie myli to z "suszarki" odczytałem że stoi ono już długo więc dlatego auto zostało przetransportowane na PP 
https://imgur.com/a/m9jBDXF

To są jedyne dowody jakie mam ponieważ nie wiem jak zapomniałem zrobić SS 

Jednakże liczę na jak najmniejszą karę ponieważ jestem Adeptem jeszcze i się uczę.

Moją propozycją jest rozliczenie się w formie przelania przeze mnie pieniędzy na konto gracza jeżeli nic innego nie wymyślimy.

Pozdrawim.

ps. Kontakt ze mną może być trochę trudny ponieważ jestem w pracy a także jutro przez 12h lecz postaram się odpowiedzieć na pytania.

Auto stało na parkingu, więc jakim cudem zostało "porzucone"? Ten Sultan stał tam maksymalnie 2h, a to jest parking publiczny. Nawet gdyby stał powyżej 24h to powinieneś odholować go jedynie do przecho a nie na pp. Nie chce dla Ciebie żadnej kary, ale domagam się zwrotu pieniędzy za wyciąnięcie go z pp (1000$).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.