Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

🔫 Urodzinowa aktualizacja: Strefa DM w nowym wydaniu | 2026

Sky
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, DarXe.mnr napisał:

No raczej

Ale aktualizacja, wow! ❤️ CS:GO in mta

Ta? A w CS:GO po najechaniu celownikiem na przeciwnika widzisz jego HP i stan pancerza? Nie wydaje mi sie.

Tu dalej brakuje nowości na tym serwerze, odświeżone zostają prace modele czy teraz DM ale tak na dobrą sprawę mamy dalej to samo, zero nowego kontentu. Mimo wszystko ten DM ciekawie został rozbudowany żeby nie było, tylko szkoda tych skrzynek zamiast paczek jak wcześniej.

Edytowane przez mkss
  • Haha 1

Moje pierwsze wrażenia na "innowacyjnym DMie":
Najpierw może negatywy których jest więcej niż plusów

- bagażniki w pojazdach są useless
- system paczek został zamieniony na jakieś syf skrzynki przez co dm wygląda prawie jak fortnite XD
- system zmiany broni gdzie broń wyciąga się 30 sekund
- hitboxy dalej są syfem
- respawn który imo jest za blisko dm
- DM hub który imo kompletnie nie pasuje do tematyki bezprawia i który jest poza DM
- pomimo przejęcia terenu boty dalej do mnie strzelają które są w obrębie tego terenu (XD)
-

9 godzin temu, Sky napisał:

Biegłość bojowa 🥷

Jest to jedna z ważniejszych umiejętności, a jej rozwijanie pozwoli Wam na zwiększenie celności, zadawanych obrażeń,
pojemności magazynków czy prędkości chodzenia.

Może mi to ktoś wytłumaczyć dlaczego w upgradzie czyli im dłużej będziesz grał tym zadajesz większe obrażenia jak to ma być sprawiedliwe dla nowych graczy????
Może teraz jakieś plusy:

- poszerzenie DM'a
- naprawienie botów chociaż i tak już widziałem zbugowane boty (xd)
- więcej broni
- pseudo "zadania dnia/tygodnia"
- kilka interiorów
- dodatkowy teren który na razie jest zbugowany i nie da się go przejąć

Podsumowanie: Kluczowe elementy dm'a które odróżniały go od innych serwerów przestały istnieć na rzecz "innowacji" Gratuluje w zepsuciu DM'a po 6 latach czekania na aktualizację naprawdę płakać mi się chcę jak widzę tą pseudo aktualizację która kompletnie zniszczyła DM. Jeszcze raz ode mnie gratuluje w zniszczeniu jedynej rzeczy na której zależało mi na tym serwerze. #bringbackoldDM

nie pozdrawiam

Edytowane przez Maks192
  • Super 16
  • Lubię to! 2

Wolę system paczek niż lootboxy 😟 , a co jak nie sprzedam paczek ? Będą jako już nie dostępny item czy po prostu znikną  ? , trochę się zawiodłem na tej aktualizacji która zmieniła coś fajnego w wielkie bagno rodem z fortnite 

I co do komentarza @Maks192 dopinam się  #bringbackoldDM

Edytowane przez Avizo
.
  • Super 2

Szkoda, ze przy tak ważnej aktualizacji nie zrobiliscie jakiegoś comunity meetingu, ankiet czegokolwiek tylko takie cos z czapy. I nigdy już nic nie ruszycie z dm, bo przecież był ruszany. Przykro się patrzy na brak jakiejkolwiek komunikacji z graczami.

Kosiarki spoko, choć i tak gameplay sie nie zmienił. Brakuje jakieś bardziej złożonej pracy, a nie upraszczania wszystkiego do absolutnego minimum i grindowania powtarzajacych sie w kółko nudnych rzeczy. Byliście pionierami innowacji w 2020 gdzie poznawało się wszystkie systemy i było wielkie wow, a teraz? Zamiast wow jest deja vu, bo przeciez wszystko juz gdzieś widzieliśmy. 😄 

Rozumiem, że trzeba podnieść ten serwer z dna na jakim sie obecnie znajduje i naprawić/odświeżyć stare prace/systemy, ale nie dodawajmy tego jako aktualizacja roku.

• Super 5
  • Lubię to! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.