Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

smacznychleb.mnr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: smacznychleb
Nick(i) oskarżonego(/ych): shvky
Powód skargi: Nadużywanie praw administracyjnych 
Data zdarzenia: 28.04.2026
Dowody:  Dostałem warna za prowokacje od Tomcio po czym nic nie pisałem do nikogo i muta od shvky
Opis sytuacji:  Dostałem warna za prowokacje co miało lekko miejsce lecz osoba która do pisała zaczęła pierwsza do mnie pisać po warnie od Tomcia nic potem nie miało miejsca 

Edytowane przez smacznychleb.mnr
  • Super 1
  • Haha 9
  • WOW! 3

Cześć, 

18 minut temu, smacznychleb.mnr napisał:

Dostałem warna za prowokacje od Tomcio po czym nic nie pisałem do nikogo i muta od shvky

Warna otrzymałeś o 2026-04-28 20:31:33
Ukarany przeze mnie zostałeś za wiadomości z godziny 20:31:51, 20:32:23 oraz 20:33:01 z czatu organizacyjnego. Także pisałeś coś czy nadal uważasz, że po warnie nic nie napisałeś więcej?

Ja cię ukarałem za wiadomości na czacie organizacyjnym oraz za wiadomość prywatną do jednego z administratorów.

• WOW! 1

1 minutę temu, shvky napisał:

Cześć, 

Warna otrzymałeś o 2026-04-28 20:31:33
Ukarany przeze mnie zostałeś za wiadomości z godziny 20:31:51, 20:32:23 oraz 20:33:01 z czatu organizacyjnego. Także pisałeś coś czy nadal uważasz, że po warnie nic nie napisałeś więcej?

Ja cię ukarałem za wiadomości na czacie organizacyjnym oraz za wiadomość prywatną do jednego z administratorów.

Nie powinno Cie obchodzić co piszę do innych jeśli nie było reporta bezczelne sprawdzanie logów.

• Super 1
  • Haha 2
  • WOW! 1

Teraz, smacznychleb.mnr napisał:

Nie powinno Cie obchodzić co piszę do innych jeśli nie było reporta bezczelne sprawdzanie logów.

Jak najbardziej otrzymałem reporta, co Administracja RCON może jak najbardziej sprawdzić. Po otrzymanym zgłoszeniu miałem prawo przejrzeć logi w celu odpowiedniego ukarania ciebie.

• Super 2
  • Lubię to! 1
  • WOW! 1

Na wstępie pragnę wskazać, że skarga nie zasługuje na uwzględnienie. Po pierwsze warn od Tomcia. za prowokacje został nadany o godzinie 20:31:33. Po tej godzinie zdążyłeś napisać wiadomość do Moderatora Tomcio. z wulgaryzmem, co wobec dalszych wiadomości jest kwestią poboczną w tej sprawie. Po drugie wpłynął na Ciebie raport za brak kultury na chacie organizacji, a zatem Supporter shvky był w pełni uprawniony, aby zareagować. Po trzecie wiadomości, które pisałeś na chacie organizacji w pełni zasługują na uznanie ich za całkowity brak kultury. Podsumowując, kara wyciszenia została nadana i wyskalowana prawidłowo i nie miała jakiegokolwiek bezpośredniego związku z warnem od Moderatora Tomcio.

• Super 7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.