Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na karolczyk

Kuba607*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 10608
Login: styler.
Nick oskarżonego: karolczyk @karolczyk
Powód skargi: Oszustwo na tuning pojazdu
Data zdarzenia: 28.04.2026
Dowody: image.thumb.png.9b8e45045491de33021fbf5fabc7faf6.png

[2026-04-28 12:54:15] [Output] : OG > (28) karolczyk: sel ferzer 3.1pb gz duze fele szyby 70% wariant swiatła złoty

Do transakcji doszło 04-28-2026 13:13

Dodatkowo świadkiem chwili po transakcji był @DarXe.mnr gdzie zaraz po zakupie potwierdzał że samochód posiada złote lampki.

[2026-04-28 13:33:14] [Output] : (51) DarXe.mnr: Potwierdzam - ĹĽe mam screenshota jak ma zĹ‚ote lampki 

Opis sytuacji: Gracz @karolczyk ogłaszał że sprzeda Feltzera 3.1PB Gz, duze fele, szyby wariant, swiatła  złote. Po sprawdzeniu pojazdu samochód posiadał złote lampki, po odpaleniu silnika i świateł zauważyłem że nie ma lampek mimo tego że są w bazie danych na forum, napisałem reporta, osoba z administracji w tym przypadku DarXe, sprawdził że pojazd posiada złote lampki, po chwili okazało się ze samochód ma białe światła nawet w bazie więc gracz musiał je chwile przed tym zdemontowac. Gracz mimo aktywności stwierdził że to nie jego wina i sam został oszukany wczoraj bo "takiego" kupił, mimo to ogłaszał ze pojazd posiada złote lampki.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  Zaraz po opublikowaniu dorzuce link do skargi w wiadomości, ponadto gracz chwile przed wyjsciem wiedział że skarga na niego zostanie napisana, mozna zobaczyc rowniez w logach chwile po zakupie.
image.thumb.png.41fceb363ddf06c04ad8ecb8024e2bc6.png

• Super 9
  • Haha 2
  • Lubię to! 3
  • WOW! 2

Teraz, karolczyk napisał:

Kupiłeś samochod za okazyjną cenę i narzekasz

Gdyby nie posiadał tych lamp bym go nie kupił, nie wiem specjalnie je zdemontowałeś czy co? Bo już nie rozumiem zresztą i tak wszystko wyjdzie w logach także lepiej się nie pogrążaj. 

• Super 2
  • Haha 1

4 minuty temu, styler. napisał:

Gdyby nie posiadał tych lamp bym go nie kupił, nie wiem specjalnie je zdemontowałeś czy co? Bo już nie rozumiem zresztą i tak wszystko wyjdzie w logach także lepiej się nie pogrążaj. 

Kukulator pozuje 178k więc no

2 minuty temu, karolczyk napisał:

Kupiłeś pojazd taniej niz jest warty więc wszystko wydaje sie okej 

• Haha 7

7 minut temu, karolczyk napisał:

Kukulator pozuje 178k więc no

12 minut temu, styler. napisał:

jak ty mnie oszukales na jestrze to ok bo na tej zamianie sporo stracilem

• Haha 6
  • Auć 1

Godzinę temu, styler. napisał:

Wiesz ze wiem i widziale za ile kupiłeś jestera to jest chyba pod perma za zaniżanie cen

• Haha 9

3 godziny temu, styler. napisał:

Za jestera wartego 400k dałeś 250 z tego co pamiętam 

• Haha 9

@karolczyk twoje tłumaczenie jest niepoważne, a sama sytuacja opiera się na zemście, przez którą dopuściłeś się złamania regulaminu.
W związku z powyższym otrzymujesz karę finansową w wysokości 15.000$ + 65.000$ na ponowny montaż lamp, kwoty te przelejesz na konto Administracji RCON (UID: 30077). Z racji, iż posiadasz wymaganą kwotę na koncie otrzymujesz 48h na spłatę.
@styler. lampy zostaną zamontowane przez RCON po spłacie gracza, do tego momentu masz nie sprzedawać pojazdu.

• Super 3
  • Lubię to! 1

3 godziny temu, vercy napisał:

@karolczyk twoje tłumaczenie jest niepoważne, a sama sytuacja opiera się na zemście, przez którą dopuściłeś się złamania regulaminu.
W związku z powyższym otrzymujesz karę finansową w wysokości 15.000$ + 65.000$ na ponowny montaż lamp, kwoty te przelejesz na konto Administracji RCON (UID: 30077). Z racji, iż posiadasz wymaganą kwotę na koncie otrzymujesz 48h na spłatę.
@styler. lampy zostaną zamontowane przez RCON po spłacie gracza, do tego momentu masz nie sprzedawać pojazdu.

Pieniądze wpłaciłem ale lepiej sprawdzicie w logach za ile styler. kupuje samochody nie można az tak zaniżać cen z tego co ja wiem

• Haha 20

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.