Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na rafikk0 - oskarżony przez Nitzur

Nitzur
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @rafikk0
Data zdarzenia: 25.04.2026r.
Opis zdarzenia: Witam, po uszkodzeniu mego bolidu jakim jest Bullet 4.4 postanowiłem wezwać pomoc w postaci dostarczenia naprawki. Momentalnie zgłoszenie zostało odrzucone przez pracownika rafikk0. Zgłoszenie było odrzucone tak szybko, że jakakolwiek patrolówka nie miała czasu tego zobaczyć. Dodam, iż mój kolega @Stachu_999, który ze mną siedział w owym pojeździe też wezwał zgłoszenie, gdyż ja miałem cooldown na wezwanie i zgłoszenie było przyjęte praktycznie natychmiastowo.
Dowody: https://medal.tv/pl/games/grand-theft-auto-san-andreas/clips/mAf4c5Yy64lzonnCb?invite=cr-MSxjT3IsMjc5NTczMDUw&v=16

Edytowane przez Nitzur
  • Super 3
  • WOW! 1

Witam, ponoszę za to wydarzenie całkowitą winę, było to moje pierwsze wezwanie i nie wiedziałem jak zamknąć okno /112, przez przypadek wcisnąłem przycisk "Usuń zgłoszenie", mój kolega z którym byłem na służbie odrazu zwrócił mi uwagę i przyjął zgłoszenie @Stachu_999, przepraszam za tą sprawę i życzę miłego dnia. 😉

Edytowane przez rafikk0
.
  • Super 1

Uszanowanie, Kierownik CeglaXD,

Pracownik faktycznie popełnił błąd, powinien dokładnie przeczytać treść zgłoszenia. @rafikk0 uważaj, aby nie popełniać takich błędów. W związku, iż pracownik dopiero zaczyna swoją karierę w naszej frakcji, zakończymy dziś tylko na ostrzeżeniu. Skargę przyjmuję. 

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.