Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na KoSa00

xQert!
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 
4789

Login: 
Argin

Nick oskarżonego: 
@KoSa00 oraz jego kolega przy... (kuzyn) @Chmielsonaa

Powód skargi:

Groźby, wyzwiska, panipulowanie

Data zdarzenia: 
dzisiaj ok 18:30  25 kwietnia 2026r. d

Dowody: 
Dowody w postaci SS dc rozmowy jak zaczął jeżdzić i manipulować

dowody w postaci nagrania jak mówił ze nie bede miał zycia na serwerze 

Opis sytuacji: 
Chciałbym zgłosić sytuację dotyczącą użytkownika KoSa oraz jego kolegi (kuzyna) nie wiadomo Chmielsonaa, która miała miejsce w ostatnim czasie i która moim zdaniem znacząco przekroczyła granice normalnej komunikacji oraz zasad panujących na serwerze. Cała sytuacja zaczęła się od tego, że KoSa naciskał na mnie, abym dodał jego kuzyna do organizacji oraz nadał mu wysoką rangę, bez przechodzenia jakiejkolwiek rekrutacji czy weryfikacji. Od początku jasno komunikowałem, że takie rzeczy nie powinny mieć miejsca i że każda osoba powinna przejść standardowy proces dołączenia, jak reszta członków. W odpowiedzi na to spotkałem się z agresywną reakcją, wyzwiskami oraz próbami podważania mojej decyzji. Rozmowa bardzo szybko zeszła na poziom personalnych ataków, gdzie zamiast merytorycznej dyskusji pojawiły się teksty obraźliwe i prowokacyjne. Mimo prób utrzymania rozmowy na normalnym poziomie, sytuacja tylko się pogarszała. Po podjęciu decyzji o usunięciu KoSy z organizacji z powodu jego zachowania, sytuacja eskalowała jeszcze bardziej. Niedługo po tym przybiegł on razem z drugą osobą (najprawdopodobniej tym samym „kuzynem” lub znajomym) i zaczęli w sposób bezpośredni na mnie naciskać, atakować mnie słownie oraz kierować w moją stronę groźby. Padły między innymi teksty sugerujące, że „będę skończony na serwerze”, "ze jestem konfidentem" co odbieram jako próbę zastraszenia i wywarcia presji. Zachowanie obu osób było wyraźnie agresywne i miało na celu wywołanie konfliktu oraz zdyskredytowanie mnie. Uważam, że takie zachowanie nie powinno mieć miejsca na serwerze, niezależnie od sytuacji. Próby wymuszania decyzji, wyzwiska, a tym bardziej groźby w stosunku do innych graczy są czymś, co psuje atmosferę i wpływa negatywnie na całą społeczność. Zgłaszam tę sytuację, ponieważ uważam, że wymaga ona reakcji ze strony administracji. Posiadam również dowody w postaci screenów rozmów, które potwierdzają przebieg całej sytuacj oraz nagrania. Proszę o przeanalizowanie sprawy i podjęcie odpowiednich działań.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 
image.png.2ff66c2e3539c320c849ce3f94cd661d.png

Edytowane przez Kacp3r
Post z dowodami jest widoczny do wglądu dla administracji.
  • Super 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.