Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na PsiN0s

scnnjZ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: scnnjZ
Nick(i) oskarżonego(/ych): PsiN0s
Powód skargi: Brak pomocy, brak myślenia, niekompetencja na pełnienie rangi. 
Data zdarzenia: 20.04 godz. 01:40
Dowody:

✔ Zgłoszenie na gracza scnnjZ zostało wysłane!
✔ Supporter PsiN0s przyjął twoje zgłoszenie!
(33) scnnjZ: z garazu
(33) scnnjZ: picka
(21) PsiN0s: co tam

(33) scnnjZ: no wake up
(33) scnnjZ: co jest panowie
(21) PsiN0s: poczekaj
(33) scnnjZ: brama zamknieta, a sprzedalem
(21) PsiN0s: narada trwa
(33) scnnjZ: na co XD
(33) scnnjZ: to moj byly pojazd
(33) scnnjZ: ktory sprzedalem
(33) scnnjZ: a brama do garazu lozk
(33) scnnjZ: lock
(33) scnnjZ: wlasicciel jest
(33) scnnjZ: przed
(33) scnnjZ: brama
(33) scnnjZ: wtf
(109) OG_Gibson: w garazu picador 7kid
(109) OG_Gibson: potrzebny
(33) scnnjZ: wezcie go tepnijcie
(33) scnnjZ: przeciez
(33) scnnjZ: to wlasciciel
(33) scnnjZ: tego auta
(33) scnnjZ: XD
(21) PsiN0s: generalnie
(21) PsiN0s: pojazdy zostaja
(21) PsiN0s: Sara musi przyjechac
(21) PsiN0s: i sie nimi zajmie
(33) scnnjZ: ? XDDD
(109) OG_Gibson: co
(33) scnnjZ: wezcie mu to wyjmijcie
(33) scnnjZ: sprzedalem mu ato
(33) scnnjZ: auto
(33) scnnjZ: i nie moge juz nim ja
(21) PsiN0s: Tylko sara wam pomoze

(21) PsiN0s: nie wytepujemy autek z posesji
(33) scnnjZ: moze jakbys byl ogarniety
(33) scnnjZ: to bys
(33) scnnjZ: wytepal
(33) scnnjZ: ale chyba ciezko
(21) PsiN0s: XDD
(33) scnnjZ: a powiedz mi
(33) scnnjZ: jak sara

33) scnnjZ: ma to wyjac
(33) scnnjZ: ?
(33) scnnjZ: czym
(33) scnnjZ: suszarka?
(33) scnnjZ: z garazu?
(21) PsiN0s: no a nogą?
(33) scnnjZ: z zamknieta brama?
(33) scnnjZ: jak tam wejda?
(21) PsiN0s: jak kazdy inny
(33) scnnjZ: jak?
(33) scnnjZ: ty wchodzisz
(33) scnnjZ: bo ranga
(33) scnnjZ: czego ty nie ogarniasz
(33) scnnjZ: w jakim swiecie zyjesz
(21) PsiN0s: to do Kaiser_ piszcie
(33) scnnjZ: XDDDDDDD
(21) PsiN0s: bylo wyjąć zanim sprzedales
(33) scnnjZ: ziomek ma wbic bo zostawilem auto w garazu?
(33) scnnjZ: dobrze, reasumuajc nie wyjmiesz auta z garazu wlascicielowi, bo jest porzucone tam
(33) scnnjZ: a sara nie wejdzie
(33) scnnjZ: bo jest zamknieta brama
(33) scnnjZ: tak?
(109) OG_Gibson: 𝕁𝔸𝕊ℕ𝕐 𝔾𝕎𝕀ℕ𝕋  (̲̅:̲̅:̲̅:̲̅(̲̲̅̅ ̲̅ ̲̅ ̲̅ ̲̅ ̲̅ ̲̅ ̲̅ ̲̅ ̲̅ ̲̅ ()彡
(33) scnnjZ: to juz sie witaj z skarga
(21) PsiN0s: My nie wytepujemy pojazdów z prywatnych posesji
(21) PsiN0s: od tego jest sara

Opis sytuacji: Sprzedałem pojazd Picador graczowi OG_Gibson. Po transakcji poinformowałem go, że pojazd znajduje się na przecho, ponieważ od około dwóch miesięcy z niego nie korzystałem i bylem pewien, że się tam znajduje.

Następnie okazało się, że pojazd stoi w garażu na posesji, której już dawno nie jestem właścicielem. Razem z OG_Gibson pojechaliśmy na posesję w celu wyjęcia pojazdu, lecz bez skutku, iż brama była zamknięta. 

Stwierdziłem, że jedynym rozwiązaniem będzie napisanie reporta. Po chwili @PsiN0s go przyjął, lecz już od początku problem był traktowany w sposób opieszały (przez kilka minut prowadził naradę, zamiast zrobić to co faktycznie powinien).

Po czasie stwierdził, że nie może nam pomóc, ponieważ „od tego jest SARA”, a nie administracja. Problem w tym, że nam chodziło tylko o wyjęcie pojazdu z garażu, do którego nie ma dostępu nikt oprócz właściciela oraz administracji. 

@PsiN0s kompletnie zignorował ten fakt i uparcie próbował wmówić, że musi się tym zająć SARA, wykazując przy tym brak podstawowego logicznego myślenia. Dodatkowo zadając pytanie czym SARA ma to wyciągnąć, bo przecież nie suszarką (suszarka nie daje uprawnień do wchodzenia do zamkniętych garaży) odpowiedział „no a czym, nogą?”. 

Na koniec zasugerował, aby kontaktować się z właścicielem posesji. Oczekiwanie, że gracz będzie o 2’giej w nocy odpalał komputer i wchodził na serwer, w celu otworzenia bramy swojej posesji, jest po prostu śmieszne i pokazuje oderwanie od realiów. 

Cała sytuacja zakończyła się brakiem pomocy, a kupujący na chwilę obecną jest bez pojazdu, który zakupił. @PsiN0s nie tylko nie rozwiązał problemu, bo stworzył kolejne problemy dla choćby nawet pracowników SARA. 

Uważam, że taka osoba kompletnie nie powinna pełnić funkcji supportera, jeśli nie potrafi sobie poradzić z najprostszą sytuacją i przerzuca odpowiedzialność na inne systemy zamiast użyć minimum inicjatywy i logicznego myślenia (chociaż w tej sytuacji wystarczy samo myślenie, nawet nie musi być logiczne). 

Czas zacząć brać normalne osoby do administracji, bo z takim zespołem z dnia na dzień będzie coraz gorzej i sytuacja serwera się nie polepszy. Buziaki przesyła scnnjZ. 

• Super 22
  • Haha 5
  • Lubię to! 7
  • WOW! 2

Hej! Generalnie zgadzam się, było tak jak opisujesz i przyznaje się do błędu. W tej sytuacji przyszło mi jedynie do głowy oczekiwanie na właściciela posesji aby otworzył garaż i przyjechała SARA. Dzisiaj rano zapoznałem się jeszcze raz z sytuacją i podszedłem do konsultacji z administracją. Doszedłem do wniosku że nie wytepanie tego pojazdu było błędne za co przepraszam. Myślę że to wszystko co mogę powiedzieć. Miłego dnia!

Edytowane przez PsiN0s
  • Super 3
  • Złość 1
  • Haha 8
  • Auć 1
  • Nie lubię tego 3
  • WOW! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.