Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - I Event Międzyfrakcyjny (Racing Club)

Szender
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W1IlUB3.png

zFnyUPg.png

Witam wszystkich bardzo serdecznie! Z tej strony Starszy Reporter @Szender z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj wraz z Dyrektorem @MrBeastKierowniczką @Veirdness, Publicystką @dercia, Starszym Dziennikarzem @Gabcius123, Starszym Reporterem @Simson* oraz Reporterami @Aron2077.mnr i @Ig0r. chcielibyśmy przedstawić Wam artykuł, jak również ciekawe wywiady na temat pierwszego wydarzenia międzyfrakcyjnego zorganizowanego przez Racing Club. Nie przedłużając, serdecznie zapraszamy do lektury!

PA0Cack.png

W dniu 12 kwietnia 2026 roku odbyła się pierwsza edycja wyścigu międzyfrakcyjnego organizowanego przez biznes Racing Club. Na wydarzeniu obecne były wszystkie frakcje: San Andreas Police Department, San Andreas Medical Department, San Andreas Fire Department, San Andreas Road Assistance oraz San Andreas Transport Corporation. W każdej z nich zostały wybrane dwie osoby reprezentujące, które walczyły ze sobą w formule 1vs1. Całe przedsięwzięcie przyniosło wiele emocjonujących momentów, a widownia kibicowała swoim faworytom bardzo zaciekle. Całe wydarzenie trwało około godziny, a reprezentanci frakcji SAPD zdominowali całą stawkę, wygrywając czterema punktami. Na drugim miejscu podium ex aequo znalazły się frakcje SAFD oraz SATC. Trzecie miejsce również zaskoczyło wszystkich, ponieważ tam również znalazły się dwie frakcje: SARA oraz SAMD.

XGwBbve.png

Wyścigi między frakcjami odbyły się w następującej kolejności:

SARA vs. SAPD
SAPD vs. SAFD
SAFD vs. SARA
SAMD vs SATC
SATC vs. SARA
SAMD vs. SAPD
SAFD vs. SAMD
SATC vs. SAPD
SAFD vs. SATC
SARA vs. SAMD

Tabela wyników prezentowała się następująco:

1. SAPD - 4 pkt
2. SAFD, SATC - 2 pkt
3. SARASAMD - 1 pkt

Gratulujemy zwycięzcom i życzymy im dalszych sukcesów!

XGwBbve.png

Poniżej przedstawiamy Wam wywiad z organizatorem @zabson, przygotowany przez Publicystkę @dercia.

vgC1HDp.png

de: @dercia | z: @zabson

de: Witaj, z tej strony Publicystka @dercia z Redakcji Prasowej Project News! Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu na temat ostatniego eventu Racing Club?
z:
 Siema, z miłą chęcią udzielę Ci wywiadu!

de: Przedstaw się, proszę, naszym czytelnikom.
z: Mam na imię Paweł, a na serwerze ludzie kojarzą mnie pod nickiem @zabson. Od 20 kwietnia 2025 roku pełnię funkcję właściciela biznesu Racing Club.

de: Za nami I edycja wyścigów w formule międzyfrakcyjnej. Skąd pomysł na akurat taką formułę?
z: Pomysł podkradłem od biznesu Blood Fight. Przebywając od strony frakcyjnej na eventach organizowanych przez Blood Fight, zauważyłem, że pracownicy chętnie rywalizują między sobą w takich wydarzeniach.

de: Jak według Ciebie sprawdziła się ta formuła w biznesie Racing Club? Masz jakieś wnioski po zakończeniu eventu?
z: Event w przeprowadzonej przez nas formule sprawdził się dobrze, lecz jest kilka spraw do poprawienia, które będziemy chcieli wprowadzić na następne wydarzenia międzyfrakcyjne. Niestety na ten moment nie mogę ich zdradzić.

de: Czy napotkaliście jakieś trudności podczas organizacji eventu?
z: Podczas organizacji eventu nie napotkaliśmy żadnych trudności. Nasz biznes jest zgranym zespołem, w którym każda osoba wie, co ma robić i jakie zadania ma do wykonania. Wszystko, co wykonujemy, staramy się realizować jak najlepiej. Posiadamy już spore doświadczenie, które zostało nam przekazane przez starszych członków biznesu.

de: Jak oceniasz odbiór nowej formuły wyścigów przez graczy?
z: Odbiór wśród graczy oceniam pozytywnie. Widoczne było zaangażowanie podczas pomocy w zabezpieczeniu oraz chęć kibicowania swoim kolegom z frakcji. Kierowcy również są zadowoleni z przeprowadzonego eventu.

de: Jak wygląda współpraca z innymi frakcjami podczas eventów Racing Club?
z: Współpraca z frakcjami polega na przygotowaniu trasy do wyścigu, wcześniejszym zaplanowaniu zabezpieczeń i pilnowaniu, aby nieproszeni goście nie znaleźli się na trasie podczas wyścigu.

de: Czy chciałbyś jeszcze coś dodać lub kogoś pozdrowić?
z: Chciałbym pozdrowić w pierwszej kolejności biznes Racing Club, frakcję SARA, organizację Bikini Dolne oraz administrację serwera ProjectRPG.

de: Dziękuję Ci za wywiad! Pozdrawiam serdecznie!
z: Dziękuję za zaproszenie do wywiadu, było mi miło udzielić odpowiedzi na Twoje pytania!

XGwBbve.png

Poniżej przedstawiamy Wam wywiad z uczestnikiem wydarzenia @Ciapaj, przygotowany przez naszego Starszego Dziennikarza @Gabcius123.

vgC1HDp.png

G: @Gabcius123 | Ci: @Ciapaj

G: Witam, z tej strony Starszy Dziennikarz @Gabcius123 z Redakcji Prasowej Project News! Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
Ci: Hej, chętnie udzielę Ci wywiadu.

G: Wspaniale! Przedstaw się pokrótce naszym czytelnikom, żeby mogli Cię lepiej poznać.
Ci: Jasne! A więc, jestem Jakub, mam 17 lat i pochodzę z Małopolski. Jestem we frakcji San Andreas Police Department na stopniu Police Officer III. Interesuję się motoryzacją i za tydzień zaczynam kurs na prawo jazdy kategorii B.

G: Jak się czujesz z tym, że frakcja San Andreas Police Department, w której obecnie jesteś, wygrała I Event Międzyfrakcyjny organizowany przez Racing Club?
Ci: Czuję się świetnie. Jakoś bardzo mi nie zależało na wygranej, lecz na dobrej zabawie.

G: Chciałbyś ogólnie opowiedzieć, jak przebiegały te zawody?
Ci: Początek nie był zbyt ciekawy, ponieważ spóźniłem się aż o 15 minut, ale zdążyłem na swój wyścig. Na linii startowej dostałem duży doping od przyjaciół z frakcji, którzy się ścigali, oraz od osób z organizacji. Podpowiedzieli mi również, jak ustawić pojazd tak, aby dobrze się prowadził. Trasę przejechałem w miarę spokojnie, bez zaliczenia żadnej lampy.

G: Jesteś dumny ze swojego występu?
Ci: Patrząc na czas, w którym przejechałem całą trasę, mogło być troszkę lepiej, ale nie ma co narzekać. Trasa eventu też nie była łatwa przez częste hopki i nierówności na drodze. Jestem więc w miarę dumny ze swojego przejazdu ze względu na trudność trasy.

G: Jesteś zadowolony z występów swoich współpracowników?
Ci: I to bardzo zadowolony. Świetnie się ścigaliśmy i bawiliśmy. Niestety przejazdów @Bialy.Lisek i @yeedi. nie widziałem, bo się spóźniłem, ale wygrali, więc bardzo dobrze im poszło. Widziałem jedynie przejazd @Wejperson i on też bardzo dobrze sobie poradził, więc brawa dla nich.

G: Ode mnie to tyle! Dziękuję Ci bardzo za udzielenie wywiadu. Chciałbyś może jeszcze kogoś pozdrowić?
Ci: Pozdrawiam serdecznie całą frakcję San Andreas Police Department, biznes Racing Club oraz wszystkich uczestników wydarzenia!

XGwBbve.png

Poniżej przedstawiamy Wam wywiad z osobą z publiczności @Vajtekk.vnd, przygotowany przez Reportera @Ig0r..

vgC1HDp.png

I: @Ig0r. | V: @Vajtekk.vnd

I: Witaj, z tej strony Reporter @Ig0r. z Redakcji Prasowej Project News! Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
V: Hej! Jasne, że tak.

I: Jakiej frakcji kibicowałeś?
V: Oczywiście kibicowałem frakcji SAPD, do której należę.

I: Czy spodziewałeś się, że frakcja SAPD, w której służysz, zwycięży w tym wydarzeniu?
V: Tak, spodziewałem się tego od początku i szczerze mówiąc, nie widziałem innej opcji. Jesteśmy najbardziej doświadczoną frakcją pod względem szybkiej jazdy i mamy najszybszych kierowców na serwerze. Jasne było to, że SAPD pokaże dominację na tle innych frakcji.

I: Czy zwycięstwo San Andreas Police Department przyniosło Ci frajdę?
V: Oczywiście, mimo że wiedziałem od początku, że tak się stanie. Jednak fajnie było to zobaczyć na własne oczy.

I: Co skłoniło Cię do przyjazdu na miejsce wydarzenia oraz obserwowania go?
V: Nigdy wcześniej nie zabezpieczałem eventu Racing Club, a jako że miałem wolny czas, to postanowiłem przyjechać i go zabezpieczyć. Na miejscu i tak bym był z racji kibicowania swojej frakcji, więc idealnie się złożyło.

I: Jak oceniasz organizację całego wydarzenia? Czy Twoim zdaniem było coś, co można było zrobić lepiej?
V: Sama organizacja poszła świetnie. Miałem okazję być na wielu poprzednich eventach i nieraz było gorzej. Tutaj od razu dostałem informację, co, gdzie i jak zabezpieczyć oraz kogo wpuszczać za barierki.

I: Z mojej strony to tyle. Dziękuję za udzielenie odpowiedzi!
V: Również dziękuję.

iZBhlZz.png

Sck3nIK.gif

CByRxFK.png

XGwBbve.png

Dziękujemy bardzo za poświęcenie czasu na przeczytanie naszego materiału. Mamy nadzieję, że artykuł się spodobał! Zapraszamy również do zapoznania się z innymi treściami tworzonymi przez Redakcję Prasową Project News. Do usłyszenia!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

zTTrUyv.pngKnKMAaL.pngAYNg5c3.png58LiHhN.pngIlJsmeC.pngmrFeXaF.png0C6EA2N.pngIE1EcvT.png

Edytowane przez Veirdness
  • Super 17
  • WOW! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.