Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Jack_Powell.

Altec
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 33501.
Login: SprytsBeng.
Nick oskarżonego: @Jack_Powell.
Powód skargi: Całokształt twórczości. Za wszystko.
Data zdarzenia: 4 dzień z rzędu: 11.04.2026 / 12.04.2026 / 13.04.2026 oraz 14.04.2026. Odkąd odszedłem z O'Krucy.
Dzieje się to na SB i w statusach.
Dowody: Zamieszam niżej.
https://imgur.com/a/AVz042O
6 screen shotów. 
Opis sytuacji: Jak widać: Chłop prowokuje, zaczepia, pinguje niepotrzebnie, ba: Kopiuje moje słowa (''za pozwoleństwem @Sky'a''). Podłapanej z skargi na @Vin*, która dalej czeka na rozpatrzenie. 
Kolejny dzień to samo - prowokowania, zaczepiania, pingowania, jeszcze taki styl pisaniny - daje wiele do życzenia.
Rozumiem, jak to było śmieszne, jak by to trwało może tylko 5-15 minut. 
A nie jest, bo to jest załosne + krzywdzące dla innej osoby (mnie).
Takie coś ODWALAJĄC.
Ogólnie: Szkodnik, odwalacz, trollarz.
Posiada perma na Discordzie ProjectRPG.
Na SAMYM serwerze nie był obecny od 3 dni.
Więc chyba mu nie zależy już na Project'ie.
Zostało mu tylko forum. Tak: Tylko forum.
Chłop nie chce zaprzestać swoich działań, poczyniań. Robi to kolejny dzień.
Na domiar tego chciałbym dodać: Że to 30-letni chłop, ma żonę, mieszkanie, samochód, psa, etc.
To co to robi na tym MTA? Prowokując, itd wybrane osoby (mnie)? Tak: Od rana do wieczora. Można mówić: 24/7.
Co już stało się nudne, załosne, ba: Krzywdzące DLA MNIE.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Jack_Powell.

• Złość 1
  • Haha 22

Czekam na pozwolenstwo od Sky, żeby wypowiedzieć się w skardze, na obecną chwilę, nie komentuje nic.

apropo mojej nieobecności na serwerze od 3 dni - pracuje, pojęcie z tego co wiem dla Ciebie nieznane. 

Edytowane przez Jack_Powell
Tak
  • Super 9
  • Haha 2
  • WOW! 1

Widać, że dalej jesteś trollem, nawet w swojej wypowiedzi na Twoją skargę. Dalej kopiując moje słowa na poczet właściciela serwera - @Sky.
O nieobecności w grze dodałem dla dokładniejszego sprawdzenia tej skargi przez adminów+, bo to ich dział.
Rozumiem, że pracujesz, itd. Jest to zrozumiale.
Ale po co takie coś odwalasz? Po co mnie prowokujesz, zaczepiasz, kopiujesz moje słówka?

Miłego życia mimo to co się dzieje.

• Złość 1
  • Haha 11

Nie mam nic więcej do dodania, zostawiam ocenę jak i dalsze czynności administracji projectrpg aka serwer Sky.

Tylko też nie rozumiem, jak można się denerwować w 22 letniej grze, że Ktoś Kogoś pinguje na forum, nie jakoś mocno nagminnie, a wręcz w ogóle. 
To tylko 22 letnia gra, stara już, dużo się działo ostatnimi czasy, aka skarga na banana, mut  za 5 kropek. 

• Super 5
  • Haha 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.