Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucony wniosek o zdjęcie zakazu frakcyjnego zbroja102

zbroja102
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: zbroja102

Nick: zbroja102

UID: 69185

Data dodania: 27.01.2025

Powód: zbroja102 otrzymuje zakaz frakcyjny za świadome udostępnienie swojego konta innemu graczowi celem wyrabiania przez niego normy.

Coś od siebie: Nie dawno minął rok od wpisania mnie na zakaz frakcyjny, i z tego powodu postanowiłem napisać 3 apelację. Nie będę obijać w bawełnę - wiem, że moje zachowanie było karygodne, i nie jestem w stanie tego usprawiedliwić. Odwaliłem głupotę, i zostałem za to ukarany. Przez ostatni rok zdążyłem odejść z serwera i wrócić na nowo, tym razem z zupełnie innym podejściem. Rozumiem, że ciężko mi będzie dać drugą szansę, lecz obiecuję poprawę. Od powrotu na serwer zdobyłem tylko jedną karę serwerową, gdzie kiedyś zdobywałem je praktycznie z dnia na dzień. W pełni zrozumiałem swój błąd, i liczę na wyrozumiałość - Gwarantuję, że wykorzystam każdą daną mi szansę. Z wyrazami szacunku, zbroja102

• Super 2
  • Haha 7

Dobry wieczór,

Przepraszam za długi czas oczekiwania na odpowiedź. Po konsultacjach i przeprowadzeniu dyskusji nad wnioskiem w gronie CZF z przykrością zawiadamiam, że został on rozpatrzony negatywnie. Zdaje sobie sprawę, że kolejna odmowa może być demotywująca, jednakże zachęcam do napisania kolejnego wniosku po dwóch latach od otrzymania zakazu frakcyjnego. Na ten moment wciąż minęło zbyt mało czasu od otrzymania kary.

Z poważaniem,

506804870_podpisczf1.png.6c14ab96c5cd8ed263f74807f7051432.png

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.