Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z zalogowaniem

Feniks
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Pochwalony,

chciałem sobie wejść na serwerek, widziałem na forum tematy z tym problemem lecz niestety, odczekanie nawet 10 minut w menu, nic nie dało MTA z czasem wywalało błąd i tyle.
Serwer nie działa, MTA też nie chce działać, pobrałem jakąś aktualizację, mam najnowszą wersję MTA.
Dzisiaj już 14.04.2026 nie będę próbować wejść na serwer gdyż udaję się do pracy, będę mógł sprawdzić wszystko dopiero jutro przez co też stracę "dzienne".

gCtflEj.jpeg
8SEFuNg.png
HvADmsI.png

8 minut temu, Zebra napisał:

Spróbuj w ustawieniach zresetować domyślny nick, a następnie zresetuj MTA.

Próbowałem, nic nie dało, jak już udaje mi się "wejść" na serwer to weryfikowanie danych albo wywala mnie z kickiem, albo MTA wywala błąd w takim samym przypadku jak siedzenie w menu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.