Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kasten

xQert!
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 
4789

Login:
 Argin

Nick oskarżonego: 
Kasten

Powód skargi: 
Jazda pod prąd, uszkodzenie pojazdu, ucieczka brak kontaktu

Data zdarzenia: 
dzisiaj ok godziny 19

Dowody: 
https://medal.tv/games/grand-theft-auto-san-andreas/clips/muRXkMxLWVlQDOTsU?invite=cr-MSx0MmosNTkxOTA3OTY0"

Opis sytuacji: 
Wszystko jak na filmie, jechalem sobie gosc wjechal mi pod prad celowo i wjechal we mnie/zachaczył

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 
niestety nie mogłem bo uciekł a na dc nie wiem jak ma 

Dobra Po głębszym przemyśleniu całej sytuacji oraz biorąc pod uwagę fakt, że jest to moja pierwsza skarga napisana na tym forum, zdecydowałem się ją wycofać. Postanowiłem dać graczowi Kasten kredyt zaufania i tym razem mu odpuścić. Wyjasniłem to że nie ma sensu dalej ciągnąć tego sporu. Proszę administrację o nie wyciąganie konsekwencji wobec oskarżonego oraz o zamknięcie i archiwizację tego wątku. Przyjmuję również do wiadomości uwagę administratora dotyczącą korzystania z komendy /raport w przyszłości. Dzięki! @Bolesny<3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.