Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Destruktor

WiolaWiniewska
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 84161
Login: balon
Nick oskarżonego: @Destruktor
Powód skargi: oszukanie w tuningu
Data zdarzenia: 07.04.2026
Dowody: logi
Opis sytuacji: Gracz do mnie napisał czy ciągle skupuje furki. Odpisałem, że zależy co ma i się dogadaliśmy, że wezmę jego Mese Rubicon. W momencie, w którym pisaliśmy na forum pokazywało, że pojazd ma gwint, lecz gdy pojazd był juz w moim posiadaniu dopiero na forum się odświeżyło, że pojazd go już nie ma.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Destruktor

Edytowane przez balon
  • Super 1
  • Haha 1

22 minuty temu, balon napisał:

UID: 84161
Login: balon
Nick oskarżonego: @Destruktor
Powód skargi: oszukanie w tuningu
Data zdarzenia: 07.04.2026
Dowody: logi
Opis sytuacji: Gracz do mnie napisał czy ciągle skupuje furki. Odpisałem, że zależy co ma i się dogadaliśmy, że wezmę jego Mese Rubicon. W momencie, w którym pisaliśmy na forum pokazywało, że pojazd ma gwint, lecz gdy pojazd był juz w moim posiadaniu dopiero na forum się odświeżyło, że pojazd go już nie ma.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Destruktor

Nigdzie nie potwierdziłem, ani nie pisałem, że pojazd ma gwint. Nie zapytałeś mnie też o to.

Pragnę dodać, że gwintowane zawieszenie zostało zdemontowane ok. godzinę PRZED złożeniem propozycji sprzedaży pojazdu dla Ciebie - proszę Administrację o potwierdzenie tego logami, bo ja nie jestem tego sprawdzić.

Więc nie jestem w żaden sposób winny, a winny jest system, który się nie zaktualizował. Jeszcze raz, proszę administrację o potwierdzenie logami.

• Super 1

Demontaż gwintu - godzina ok. 20:04:

pUpXafL.png

Propozycja sprzedaży pojazdu dla @balon - 20:34

wo8QQlj.png

Sprzedaż pojazdu - 20:38

5V91eZG.png

Nie mam nic więcej do dodania.  Nic nie zrobiłem celowo, mało tego - po demontażu zawieszenia, nie było mnie na serwerze przez ok 20 minut. 🙂

Edytowane przez Destruktor
Aktualizacja.
  • Super 1

Teraz, Destruktor napisał:

mało tego - po demontażu zawieszenia, nie było mnie na serwerze przez ok 20 minut. 🙂

myślisz, że mnie interesujesz i patroluję kiedy jesteś na serwerze? polecam również usprawnić forum, aby tune pojazdów częściej się odświeżał

• Haha 1

Teraz, balon napisał:

myślisz, że mnie interesujesz i patroluję kiedy jesteś na serwerze? polecam również usprawnić forum, aby tune pojazdów częściej się odświeżał

Twoim obowiązkiem jest dowiedzieć się również od gracza (tym bardziej, że już doświadczyłeś podobnej sytuacji, czyt. poprzednia skarga), co posiada pojazd.

Nie zapytałeś mnie o nic.

• Super 1

Forum odświeża dane dotyczące pojazdów co 15 minut, od demontażu do zaoferowania pojazdu przez oskarżonego minęło 30 minut, czyli dwukrotność tego czasu. Warto również zaznaczyć, że baza pojazdów stanowi jedynie dodatkowe źródło informacji, najlepiej bezpośrednio dopytać sprzedającego, co pojazd posiada - w tym przypadku tego zabrakło.

• Super 2
  • Nie lubię tego 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.