Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Jurga

Xan

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Tripz
Nick oskarżonego: Jurga
Powód skargi: Zabije gracza po śmierci. 
Data zdarzenia: 28.02.2021
Dowody:

Opis sytuacji: No kolega zabił mnie pośmiertnie wszystko na nagraniu. a i  patrząc na mapie widać ze wokół graczy nie było, boty nie mogły mnie dosiegnac bo byłem za budynkiem co widac na nagraniu, widać też ze strzały są z tyłu, na mapie widać ze gracze sa po za dm. więc kolega zabił mnie jak był duchem. wykorzystał błąd gry. Tutaj daje mapę kolega z przodu nie mógł mnie strzelać bo widać na nagraniu że jest mur. i nie ma go tam. Ode mnie to wszystko licze na ukarania gracza 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

mapa.png

Byłem podczas całej sytuacji i zabił Cię gracz Norbercik. Poproś administrację o sprawdzenie logów z tego kto Cię zabił, bo akurat nie był to Jurga.

Przyjrzyj się jeszcze raz nagraniu w 7/8 sekundzie, widać gracza Norbercik. jak stoi na sklepach i do Ciebie strzela. 

I taka prośba, proszę przestań już każdemu przyczepiać metke bugera, oszusta, bo to jest nie potrzebne jak i nie miłe.

unknown.png

14 minut temu, staryog napisał:

Byłem podczas całej sytuacji i zabił Cię gracz Norbercik. Poproś administrację o sprawdzenie logów z tego kto Cię zabił, bo akurat nie był to Jurga.

Przyjrzyj się jeszcze raz nagraniu w 7/8 sekundzie, widać gracza Norbercik. jak stoi na sklepach i do Ciebie strzela. 

I taka prośba, proszę przestań już każdemu przyczepiać metke bugera, oszusta, bo to jest nie potrzebne jak i nie miłe.

unknown.png

I punkty dla tego pana, skarga jest o o tobie? Nie więc sie nie wypowiadaj. 

Staryog odpowiedział ci wystarczająco, powiedz mi jeszcze ile  razy będziesz nam wypominał, że robimy masówki ile my to nie campimy prosze cię.. przestań utrudniać nam gry i takie wypowiadanie się ze płaczemy za każdym razem. Jeżeli coś ci nie pasuję na dm to po co na niego uczęszczasz.  Dziękuje prosze o rozpatrzenie sprawy. Jurga

Gdzie się wypowiedziałem że płaczecie za każdym razem? Niech Rcon sprawdzą logi kto mnie zabił, i tyle ja dostawałem strzały od tyłu. nie widziałem żeby tamten strzelał, i fajnego liderka macie co mi na dc płacze, ode mnie to wszystko. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.