Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucona Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - N3xo

Kebab.mnr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Kebab.mnr
Nick pracownika: @N3xon.
Powód: Bardzo miły oraz kulturalny pracownik
Dowody: https://imgur.com/a/YT5Yp59

Opis sytuacji: Potrzebowałem transportu na pracę grzybiarza, no ale że jestem tutaj nowym graczem i nie mam pojazdu to zrobiłem zgłoszenie /taxi. Pracownik N3xon. nie zwłocznie przyjął zgłoszenie oraz po jakiś trzech minutach czekania zjawił się na pracy magazyniera. Pracownik podjechał pod pracę magazyniera, oraz przywitał się i zapytał mnie dokąd życzę sobie jechać, no to powiedziałem mu że na pracę grzybiarza no to pracownik załączył taksometr i wyruszył do miejsca docelowego czyli pracy grzybiarza. Podczas drogi kierowca zapytał się mnie czy życzę sobie radio oraz zadawał mi różnie pytania. Naprawdę bardzo miły kierowca, należy mu się pochwała.

Edytowane przez Kebab.mnr
  • Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.