Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Fuksi

naissik

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Naissik
Nick oskarżonego: Fuksi
Powód skargi: nie oddanie pieniędzy za samochód
Data zdarzenia: 21.09.2020-30.09.2020
Dowody:  https://prnt.sc/uqse7u  https://prnt.sc/uqser7  https://prnt.sc/uqsf5e
Opis sytuacji: A więc, postanowiłem sprzedać swojego Contandera. Ugadaliśmy się z Fuksim, że da za niego 150k, ale aktualnie 35k + kolejne 115k, które w ciągu tygodnia zarobi. Tego samego dnia oddał mi jeszcze 5k, więc zostało mu się do oddania 110k. Dałem mu cały tydzień na zarobienie tego siana. Mniej więcej codziennie pytałem się ile ma kasy, i widziałem że totalnie nie chce mu się tego zarabiać, bo po może 5 dniach miał 30k, ale ciągle wymówki typu: "dzisiaj nockę robie", albo "jutro do szkoły nie idę to zarobie". Dałem mu nawet pare dni więcej, ponieważ rozumiałem to, że jest szkoła itp. Lecz on tego nie uszanował. Dzisiaj piszę do niego jak kasa, bo mówił że na dzisiaj powinien mieć, ale zastało mnie powiadomienie co widać na jednym z SS, czyli po prostu mnie zablokował. Później dowiedziałem się od osób trzecich, że ma ogólnie 2k. Czyli nagle znikąd znikło około 80k? No dziwne troche. Później od tej samej osoby dowiedziałem się, że Contander który mu sprzedałem jeździ trochę szybciej, co oznacza że te pieniądze postanowił władować w Tuning, zamiast oddać. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

544444.JPG

Po pierwsze mówiłeś mi o 130k a poźniej se kwote zmieniłeś jak już wymiane zrobiliśmy to dodało ci się jakoś 20k więcej 

A i szkoda że nie wspomniałeś że mam czas do 9 października 

I tyle ode mnie według mnie bym ci nic nie oddawał za to jak się zachowałeś 

image.png

image.png

4 minuty temu, Fuksi napisał:

Po pierwsze mówiłeś mi o 130k a poźniej se kwote zmieniłeś jak już wymiane zrobiliśmy to dodało ci się jakoś 20k więcej 

A i szkoda że nie wspomniałeś że mam czas do 9 października 

I tyle ode mnie według mnie bym ci nic nie oddawał za to jak się zachowałeś 

image.png

image.png

Ty mordo, początkowo rozmawialiśmy o kwocie 130k, ale były to słowa rzucone na wiatr i po większych przemyśleniach dałem Ci ofertę 150k, na którą się zgodziłeś po czym widać w urzędzie, to co pisałem na chacie. Szkoda, że nie pokazałeś reszty konwersacji, gdzie jednak zmieniłem zdanie co do daty oddania pieniędzy.

656565656.JPG

Chciałem sobie załatwić przerwę od serwera w postaci bana do 9 października, ale dogadać się z Volenirem albo Polakiem kończy się tym, że jestem olewany więc ostatecznie cofnąłem swoje słowa.

Zgadza się że nie pokazałem więcej ponieważ liczy się pierwsze słowo . Czy według ciebie takie kwoty to rzuca się na wiatr? Pierw się zastanów co piszesz a później i napisz raz porządnie bo według mnie słowo pierwsze się liczy . 130k To była twoja pierwsza kwota na którą się zgodziłem a po transakcji napisałeś 150k . 

Edit 1 Proszę o wypowiedzenie się administracji!

Przed chwilą, Fuksi napisał:

Zgadza się że nie pokazałem więcej ponieważ liczy się pierwsze słowo . Czy według ciebie takie kwoty to rzuca się na wiatr? Pierw się zastanów co piszesz a później i napisz raz porządnie bo według mnie słowo pierwsze się liczy . 130k To była twoja pierwsza kwota na którą się zgodziłem a po transakcji napisałeś 150k . 

Człowieku co Ty gadasz XDD, od samego początku gdy powiedziałem o tej kwocie, czyli pare godzin albo dni wcześniej ZGODZIŁEŚ SIĘ NA NIĄ. Później po sprzedaży nie widziałem ani jednego słowa sprzeciwu do oddania reszty czyli 110k. Skoro liczy się pierwsze słowo to czemu jak pisałem wcześniej, nie miałeś ani jednego słowa sprzeciwu co do ustalonej ceny ostatecznej?

Witam,

Po przeanalizowaniu sprawy jestem zmuszony skargę odrzucić. Dlaczego?

Administracja nie odpowiada oraz nie rozwiązuje spraw oszustw przy pożyczaniu majątku na rzecz innych Graczy.

Dogadajcie się między sobą, administracja nie podejmie żadnych działań w tej kwestii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.