Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Endziuu.dm
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Francuz*
Nick(i) oskarżonego(/ych): @shvky
Powód skargi: Niesłuszne zabranie prawka za VDM
Data zdarzenia: 29.03.2026
Dowody:  https://imgur.com/a/ev15KE8
Opis sytuacji: Sytuacja wygląda tak, że supporter shvky niesłusznie zabrał mi prawojazdy za VDM gracza. Gracz stał na środku drogi i nie miałem jak go wyminąć. Po zabraniu prawka supporter napisał że mogłem chodnikiem wyminąć ale za jazde po chodniku może zatrzymać mnie SAPD i dać mandat. Potem napisał, że nie jechał radiowóz ale ja wolałem zrobić to po mojemu bo nigdy nic nie wiadomo może akurat by z mechanika wyjeżdzał i jechał za mną. całość w logach jest możecie zobaczyć

Edytowane przez Endziuu
  • Super 3
  • Haha 11

Witaj, prowadząc FTS"a jako SAPD na graczu @wajt, postanowiłeś przyjechać, stanąć i nagle ruszyc na gracza i go rozjechać zamiast go wyminąć lewą stroną jezdni, na której byś się zmieścił bez problemu. Stwierdziłem, że ukaranie ciebie będzie najlepszym rozwiązaniem z powodu takiego, że dopiero co skończyła ci się poprzednia kara zabrania prawa jazdy.

• Super 1

Tak, wcześniej pisałem, że chodnikiem ponieważ nie wiedziałem jak gracz stał i czy byś się zmieścił, po nagraniu jednak widzę, że twój schafter zmieściłby się bez problemu między gracza a chodnik, ale ty stwierdziłeś, że najlepszym pomysłem będzie go rozjechać

• Super 1

Tak, aczkolwiek nie przykuwam większej uwagi do tego jak gracz stanie podczas FTS'a w miejscu gdzie ruch jest dosyć mały, byle by nie stał na środku jezdni przeciwnego pasa ruchu. Mimo wszystko, nie widzę tutaj mojej winy jako supportera, zostałeś ukarany odpowiednio do popełnionego przez siebie czynu.

• Super 3
  • Lubię to! 1

Z mojej strony to tyle uważam, że supporter lekko kłamie, ponieważ bardzo dobrze widział jak gracz stał, ponieważ wysłał mu wiadomość przez megafon i czekał na jego dalsze ruchy. Wprowadził mnie również w błąd, żebym ominął gracza chodnikiem. Chodnikiem nie mógłbym, ponieważ z tyłu mógł jechać SAPD, ale nie jechał a miałem obawy że bedzie jechał więc zrobiłem to po swojemu. Teraz w grze napisał chodnik/droga mniejsza o to. A wydaje mi się, że chodnik a droga to są dwie inne rzeczy. w logach jest. Dziękuje oczekujemy na odpowiedź RCON.

• Super 2
  • Haha 8

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.