Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kolec

smacznychleb.mnr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 64041
Login: smacznychleb
Nick oskarżonego: Kolec
Powód skargi: Obrażanie/wulgaryzmy 
Data zdarzenia: 2026-03-25
Dowody: [2026-03-25 01:59:12] [Output] : (40) Kolec: k**** j***** //wulgaryzmy za cenzurowane 
[2026-03-25 01:59:24] [Output] : (40) Kolec: to juz przesadziliscie

Opis sytuacji: Raczej dużo nie trzeba wyjaśniać kolegę poniosło 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.8e90d02c9ddecbed3dbf9016dfe22a70.png

Edytowane przez Bolesny
  • Super 7
  • Haha 3
  • Auć 1

[2026-03-25 01:59:12] [Output] : (40) Kolec: k**** j*****

Przyznaję się że pod wpływem emocji doszło do tej sytuacji, ale obawia mnie jedno, te słowa nie były skierowane do ciebie tylko dobrze wiesz do kogo, to dlaczego ty piszesz te skargę a nie on? Czyżbyś bronił kolegi bo na niego napisałem skargę.

Według ciebie za napisanie takiej wiadomości powinienem zostać ukarany? no chyba ci się coś pomyliło. To ty ciągle prowokowałeś, chociażby na czacie /g oraz w wiadomościach /pm kierowanych do gracza strzalaxgaming, udało mi się takie screeny pozyskać z streama https://imgur.com/a/VeeZFde a resztę można sprawdzić w logach.

Edytowane przez Kolec
  • Super 1
  • Haha 1

5 godzin temu, Kolec napisał:

[2026-03-25 01:59:12] [Output] : (40) Kolec: k**** j*****

Przyznaję się że pod wpływem emocji doszło do tej sytuacji, ale obawia mnie jedno, te słowa nie były skierowane do ciebie tylko dobrze wiesz do kogo, to dlaczego ty piszesz te skargę a nie on? Czyżbyś bronił kolegi bo na niego napisałem skargę.

Według ciebie za napisanie takiej wiadomości powinienem zostać ukarany? no chyba ci się coś pomyliło. To ty ciągle prowokowałeś, chociażby na czacie /g oraz w wiadomościach /pm kierowanych do gracza strzalaxgaming, udało mi się takie screeny pozyskać z streama https://imgur.com/a/VeeZFde a resztę można sprawdzić w logach.

Wkleiłem po prostu całego loga którego napotkałem dlatego ten tekst to już przesadziliście jest w skardze. Emmm co do twojego streamera co to ma do rzeczy i do skargi? 

• Super 2

Godzinę temu, smacznychleb.mnr napisał:

Emmm co do twojego streamera co to ma do rzeczy i do skargi? 

To że sam mogę na ciebie napisać skargę za prowokacje, nie oberwiesz tylko karą serwerową, ale i frakcyjną. Ja w porównaniu do ciebie tego nie zrobiłem, bo dla mnie jest to śmieszne żeby pisać skargę o głupie wiadomości pisane na czacie. Nie ma co już tego dalej ciągnąć, ja się przyznaje że napisałem te dwa słowa.

14 minut temu, Kolec napisał:

To że sam mogę na ciebie napisać skargę za prowokacje, nie oberwiesz tylko karą serwerową, ale i frakcyjną. Ja w porównaniu do ciebie tego nie zrobiłem, bo dla mnie jest to śmieszne żeby pisać skargę o głupie wiadomości pisane na czacie. Nie ma co już tego dalej ciągnąć, ja się przyznaje że napisałem te dwa słowa.

Oczywiście że możesz napisać skargę za prowokacje ale z tego co wiem to te wiadomości nie są kierowane do ciebie a strzały i uważasz że napisanie "wysokie ego" to prowokacja? Przecież w tych wiadomościach na /g nic prowokacyjnego jeśli nie umiesz oceniać danych sytuacji to tego nie rób bo słabo Ci wychodzi. To już ostatnia moja wypowiedź w tej skardze życzę miłego wieczoru.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.