Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji - Mate0sz

99pkt

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: 99pkt
Nick oskarżonego: Mate0sz
Powód: Przyjął zgłoszenie czekałem 10minut, zero odzewu z jego strony, Zszedł ze służby.
Dowody: [2021-02-28 09:35:47] [Output] : âś” TaksĂłwkarz Mate0sz zmierza w twoim kierunku!

[2021-02-28 09:44:53] [Output] : ✔ Zgłoszenie na gracza Mate0sz zostało wysłane!
[2021-02-28 09:45:15] [Output] : Gracz Mate0sz otrzymał ostrzeżenie od RvFal3K, powód: Gracz prosi o pmon

[2021-02-28 09:47:54] [Output] : ✖ Gracz, któremu próbujesz wysłać wiadomość ma zablokowane PM. Powód: PRACUJE<3.

mta-screen_2021-02-28_09-44-14.thumb.png.1f2657487fa0a13a36f00861bf065d9a.png

Opis sytuacji: Dzisiejszego poranka przed godziną 10 wezwałem taxówke, Pan Mate0sz przyjął zgłoszenie po czym czekałem 10minut, Napisałem reporta na niego żeby włączył wiadomości prywatne (pm on). Nie zrobił tego, czekałem kolejne 5minut po czym zobaczyłem na tabie że nie ma go na służbie. próbowałem znów napisać na prywatną wiadomość do niego lecz dalej miał zablokowane.

Przepraszam, że przyjąłem, ale po tym jak przyjąłem i zacząłem, jechać musiałem, pilnie skończyć w połowie drogi  i wyjść z serwera dlatego cofnąłem, się naprawiłem, i zatankowałem pojazd i odstawiłem do bazy  i zapomniałem użyć komendy /zz. Przepraszam, Obiecuje, że się to więcej nie powtórzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.