Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na [Feerdek] - oskarżony przez [Domino_420]

Domino_420
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Skarga na [Nick oskarżonego pracownika] - oskarżony przez [Twój nick]

Nick pracownika: Feerdek
Data zdarzenia: 24.03.2026
Opis zdarzenia:  Owy pracownik odholował moje pojazdy które były zaparkowane na parkingu kondygnacyjnym obok spawnu LV , dodam ze nikt tam nie parkuje . Samochody stały zaparkowane obok siebie nie przeszkadzając nikomu . według mnie samochody zostały bezprawnie odholowane na parking policyjny .
Dowody: 
mta-screen_2026-03-24_15-31-31.thumb.png.3ad03add2f4c498c8c3478cbbed2b65c.pngmta-screen_2026-03-24_15-32-42.thumb.png.936ae594a63bc09387b23ddc27a6cc13.png

Witam, na dobrą sprawę ciężko się odnieść do Twoich zażaleń, ponieważ nie posiadasz żadnych konkretnych dowodów w sprawie rzekomo bezprawnego zabrania Twoich pojazdów...
Będę jednak miły i przedstawię Ci jak miała się sytuacja :)

Twoje pięć pojazdów znajdowało się na parkingu publicznym, podjąłem wobec nich odpowiednie czynności służbowe zgodnie z taryfikatorem : 

1. Kremowy Euros - Pojazd źle zaparkowany - 500$. 

Spoiler

image.thumb.png.39a39c76872cf3635f3ec2e4b352c306.png

2. Zielony Euros - Pojazd źle zaparkowany - 500$. 

Spoiler

image.thumb.png.72cfa737701e856d09e12855f4bbec2a.png

3. Niebieski Euros - Pojazd na bezpłatnym parkingu publicznym powyżej 24h - Do przechowywalni.

Spoiler

image.thumb.png.fa37af41436d92a8ef0c2271b3715b04.png

4. Żółty Euros - Pojazd źle zaparkowany - 500$.

Spoiler

image.thumb.png.dc8e3e2c1e34402dfa3d18a53c9ba8f8.png

Wobec Twojego zielonego, ostatniego Eurosa nie podjąłem żadnych czynności, ponieważ był zaparkowany prawidłowo. 

Cytat

Samochody stały zaparkowane obok siebie nie przeszkadzając nikomu . według mnie samochody zostały bezprawnie odholowane na parking policyjny .

Mnie za bardzo nie interesuje to co Ty uważasz. Ja wywiązuję się ze swoich obowiązków zgodnie z Taryfikatorem San Andreas Road Assistance. Dodam, że przed holowaniem pojazdów skonsultowałem daną sytuację na wewnętrznej grupie frakcyjnej, gdzie zostałem utwierdzony, iż pojazdy powinny zostać odholowane. Powiem więcej, całą sytuację nadzorował Starszy Inspektor @Blefik 

Jeżeli potrzebujesz miejsca na parkowanie swoich pojazdów to zachęcam do kupna posesji.
Nadmieniam, że do czasu decyzji Zarządu dotyczącą tego zażalenia nie będę wypowiadać się w tym wątku. 
Pozdrawiam, Pracownik Feerdek San Andreas Road Assistance.

Edytowane przez Feerdek
  • Super 5

Uszanowanie, Kierownik CeglaXD,

Pracownik prawidłowo odholował pojazdy, dwa pojazdy stoją nieodpowiednio w liniach, a jeden nawet poza miejscem parkingowym, jednakże nie podoba mi się sposób dokumentowania odholowanych pojazdów, mianowicie ss'y dowodowe, powinny być robione z użyciem suszarki frakcyjnej, aby łatwiej było dojść do VUID pojazdu oraz ostatniego kierowcy. @Feerdek pamiętaj, aby prawidłowo udokumentować odholowane pojazdy. Skargę przyjmuje, w związku na powyższą uwagę i zamykam.

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.