Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Vin*. Kara mute za ''.....''.

Altec
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

dostałeś karę za flood na czacie lokalnym. Nie ma jasno ustalonych zasad co do ilości znaków, która jednoznacznie określa flood. Uznałem że pięć tych samych znaków (również te pisanie capslock'iem) spełnia to kryterium. Analizując twoją historię kar i powód poprzedniej kary, nie mogłem inaczej zareagować jak nakładając na ciebie karę mute. 

Pozdrawiam

• Super 12
  • Lubię to! 1
  • WOW! 2

Napisano (edytowane)

No właśnie.

Za bardzo się Wy przejęliście/przejmujecie starą, 22-letnią grą, która wyszła 2004 roku na tej planecie, zamiast sobie dać na luz, zbasować, zastopować, w ogóle z tym związanym.
To było tylko: ''.....'' - bez niczego więcej. Również bez caps'u. 
Jeszcze na dodatek w środku nocy. Po godzinie 00:41.
Nikomu tym nie zaszkodziłem, nie utrudniłem, nie uprzykrzyłem.
Wystarczył cichy warn. A nie z grubej rury mute i to na 6 godzin.
Tak: Kara od Klocka była 18d temu (06.03.2026). Też za gówno. Tak: Mały, mini flood.

Jeżeli nie macie ''psychiki'' na bycie w Waszej administracji, to po prostu dajcie znać RCON'om na Waszym kanale administracji na Discordzie ProjectRPG (bo tam najszybciej).
Strzelam, że Wasz kanał nazywa się: #off-topic-ekipa, albo #adm i jest na samej górze Waszego Discorda serwerowego, przy #logi, itd.
No i Wam napiszą odejście na forum w pewnym wątku. Wątek nazywa się ''Zmiany w administracji''.
A nie na siłę przychodzicie do administracji. Karanie nas za takie gówno, które nic złego nie robi.
Powtarzam: Za bardzo mały, mini flood.
W tej rekrutacji - edycja 26 - było tylko 156 podań i dostało się tylko 9 z Was. 
Również Ty.

Dobranoc. Miłego życia.

Edytowane przez Altec
  • Super 7
  • Haha 34
  • Lubię to! 1
  • Nie lubię tego 1
  • WOW! 1

Kara została nadana zgodnie z obowiązującymi wytycznymi w momencie jej nadawania. Jednakże ze względu na pojawiające się zastrzeżenia co do sposobu interpretacji zjawiska jakim jest flood, wprowadzamy jego definicję do Regulaminu Serwera i łagodzimy wspomniane wytyczne. 

• Super 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.