Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Koziapalka67 (spr. 26/03)

ALFO.NSO
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: <13616>
Login: <GUZIU>
Nick oskarżonego: <Koziapalka67>
Powód skargi: <Niszczenie dóbr oraz mienia organizacji na sporą sumę, nie całą godzine po dołączeniu.>
Data zdarzenia: <23.03.2026>
Dowody: <https://imgur.com/a/Ox6xVOJ>
Opis sytuacji: <Gracza zaprosiła osoba obecna w organizacji, pod pretekstem że kolega chce dołączyć, myśle czemu nie , normy spełnia to niech gra , po około 30min otrzymałem 3 skargi oraz 2 odejscia osób z powodu dziejącej się sytuacji w organizacji przez oskarzonego.>
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <Gracz wyszedł z gry , wysyłałem zaproszenia na serwer discord , nie dołączył, zauważyłem ze po jego wyjsciu pisał do mnie gracz z nowego konta z iloscią 0rp o to czy dodam go do organizacji bo bardzo mu zależy, wydaje mi sie to podejrzane.>

dodam że gracz jest dłużny sumę: 5 382,97

Edytowane przez Kacp3r
literówka
  • Nie lubię tego 1

Napisano (edytowane)
4 minuty temu, polefa napisał:

jak mialem splacic 5k w 40 minut XD

media_images_ezgif.com-animated-gif-maker.gif

Zamiast tego lepiej było niszczyć pojazdy na bazie, kłamałeś że siedzisz w jailu i nie masz jak zarobić, poczym jadąc ze znajomym z organizacji zauważyłem cię już jeździłeś pojazdem organizacyjnym, dałem Ci warunek że do godziny 00 czekam na wpłatę kwoty,  ty w odpowiedzi zacząłeś niszczyć pojazdy na bazie.

Faktycznie siedziałeś lub nie , ale pisząc że siedzisz jeździłeś po mapie? Hah

Edytowane przez ALFO.NSO

2 minuty temu, ALFO.NSO napisał:

Zamiast tego lepiej było niszczyć pojazdy na bazie, kłamałeś że siedzisz w jailu i nie masz jak zarobić, poczym jadąc ze znajomym z organizacji już jeździłeś pojazdem organizacyjnym, dałem Ci warunek że do godziny 00 czekam na wpłatę kwoty,  ty w odpowiedzi zacząłeś niszczyć pojazdy na bazie.

mialem jaila na 30 minut XD, mozecie sprawdzic dostalem jaila  za poscig  30 min bo siedzialem z boku wiec po co mowisz ze klamie jak nawet sam nie wiesz lebku 

Edytowane przez polefa

5 minut temu, polefa napisał:

zrobilem to bo mnie zdenerwowales ze mam 40 minut na oddanie 5k spoleczniaku

Skoro nie miałeś kasy na naprawę pojazdu to po jakiego brałeś kolejny? To że nie miałeś 5k na oddanie cię nie tłumaczy.

Teraz, ALFO.NSO napisał:

Skoro nie miałeś kasy na naprawę pojazdu to po jakiego brałeś kolejny? To że nie miałeś 5k na oddanie cię nie tłumaczy.

ale o co ci ciagle chodzi napisales zebym oddal 5k to odrazu odpisalem ze oddam ci a ty dajesz mi czas 40 minut zeby oddac 5k i zarobic praktycznie od zera na te 5 k 

• Haha 2

Dodając od siebie na koniec bo czekam na werdykt osób wyżej postawionych, 

Zarzuciłem graczowi oddanie kwoty do godziny 00 z kilku jasnych powodów

-odejście osoby z organizacji widząc jaki syf jest pod f5

-skargi na zarząd organizacji na serwerze discord od 3 osób że co sie dzieje że nie ma auta żadnego z lepszych zdatnego do jazdy

-dając osobie oskarżonej koszty należne do zwrotu i chęć dogadania się bez skargi , lecz w zamian dostałem nie miłe odpowiedzi co widac w logach

- osoba oskarżona po poinformowaniu że ma zwrócić koszty poinformowała mnie że zwróci gdy wyjdzie z jaila i zarobi ,poczym trafiło sie ze znaleźliśmy się obok siebie na drodze co uświadomiło mnie że osoba oskarżona robi sobie poprostu ze mnie jaja.

Myślę że te powody są adekwatne do mojej decyzji.

Czekam na werdykt osoby która przyjęła na siebie zrealizowanie skargi. Pozdrawiam

5 minut temu, polefa napisał:

ale o co ci ciagle chodzi napisales zebym oddal 5k to odrazu odpisalem ze oddam ci a ty dajesz mi czas 40 minut zeby oddac 5k i zarobic praktycznie od zera na te 5 k 

O co mi chodzi? O to że nie bierzesz na siebie żadnej odpowiedzialności w stosunku do pojazdów, zepsuł sie? Trafił do wody? Ciul z nim wezme nastepny przecież po to są, skończyło sie paliwo? A po jakiego mam tankować jak są inne, dokładnie tak wyglądała baza pojazdów po tobie,  porozrzucane na bazie rozwalone roztankowane , na pp.

Moje powody które skłoniły mnie do ponaglenia cię do zwrócenia kosztów są podane wyżej. Ode mnie tyle.

2 minuty temu, ALFO.NSO napisał:

O co mi chodzi? O to że nie bierzesz na siebie żadnej odpowiedzialności w stosunku do pojazdów, zepsuł sie? Trafił do wody? Ciul z nim wezme nastepny przecież po to są, skończyło sie paliwo? A po jakiego mam tankować jak są inne, dokładnie tak wyglądała baza pojazdów po tobie,  porozrzucane na bazie rozwalone roztankowane , na pp.

Moje powody które skłoniły mnie do ponaglenia cię do zwrócenia kosztów są podane wyżej. Ode mnie tyle.

wedlug ciebie ze wszystkich samochodow ja zuzylem cale paliwo? XD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.