Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Rekrutacja na Supportera

Simson*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

n

zFnyUPg.png

Witajcie, drodzy czytelnicy! Dzisiaj pragnę przedstawić Wam wywiady z nowymi członkami administracji. Opowiedzą oni o sobie, o tym, jak zareagowali na wyniki oraz czy zostali dobrze przyjęci w nowej roli.

PA0Cack.png

Pierwsza rekrutacja w 2026 roku na stanowisko Supportera miała miejsce 3 marca i trwała aż do 8 marca. Zatem na wyniki czekaliśmy 3 dni, tak jak było to przewidywane. Jak co każdą rekrutację, podań było niezmiernie dużo, a dokładnie 156! Jest to naprawdę duża liczba osób, które chciały dołączyć w szeregi administracji, lecz było oczywiste, że nie każdy otrzyma szansę. Dlatego Administracja RCON ze wszystkich zgłoszeń postanowiła wyłonić 9 osób, które dostały możliwość zaprezentowania się w roli Supportera. Poniżej chciałbym przedstawić Wam osoby, które otrzymały takową szansę:

@Mioszek
@MrBeast
@Anaskor
@DarXe.mnr
@PsiN0s
@Ryosuke*
@krakowskimigacz
@Blefik
@Vin*

XGwBbve.png

Pierwszym nowym Supporterem jest @krakowskimigacz.

S: @Simson* | k: @krakowskimigacz 

S: Dzień dobry! Z tej strony Reporter @Simson* z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi odpowiedzi na parę pytań dotyczących wyników rekrutacji na Supportera?
k: Dzień dobry, z tej strony @krakowskimigacz. Z chęcią udzielę odpowiedzi na Twoje pytania.

S: Świetnie! W takim razie prosiłbym Cię, żebyś przedstawił się naszym czytelnikom.
k: Witajcie, drodzy gracze ProjectRPG. Nazywam się Krystian, mówią na mnie Krakowski. Gram na serwerze od 2023 roku i nie zamierzam kończyć rozgrywki. Uwielbiam świat motoryzacji, grę na tym pięknym serwerze, jak również podróże.

S: Masz prawie 4200 godzin spędzonych na serwerze. Co udało Ci się osiągnąć przez ten czas?
k: Tak, zgadza się, mam tyle przegrane. Na pewno to, co udało mi się osiągnąć, to poznać bardzo dużo super osób, z którymi kontakt utrzymuję od samego rozpoczęcia przygody na tym serwerze. Również osiągnąłem jakiś majątek w samochodach oraz pieniądzach, a także niezapomniane godziny wspólnego grania ze znajomymi.

g8

S: Czy była to Twoja pierwsza próba pisania podania na stanowisko Supportera?
k: Nie, nie liczyłem, który raz pisałem podanie. Możliwe, że było ich pięć lub sześć, lecz za każdym razem starałem się pisać coraz lepsze podanie i nie poddawać się.

S: Jaka była Twoja reakcja na pojawienie się w wynikach rekrutacji?
k: Byłem zaskoczony, nie można ukrywać. Wiadomo, ucieszyłem się, bo nie liczyłem na to po tylu próbach.

S: Nie należysz do żadnej frakcji. Czy masz zamiar dołączyć do jednej z dostępnych, czy może jednak zamierzasz pozostać bez?
k: Tak, pracowałem w San Andreas Transport Corporation, jak i w San Andreas Road Assistance. W obu frakcjach było dla mnie super, lecz przez wcześniejszy natłok pracy musiałem z nich zrezygnować. Będę chciał na pewno wrócić, ale gdzie? To zostawię dla siebie.

S: Czy jesteś zadowolony z tego, że udało Ci się dostać w tej rekrutacji do grona administracji serwera? Czy nie nastawiałeś się na to, że uda Ci się osiągnąć taki sukces?
k: Jestem bardzo zadowolony, że udało się i że mogę dać coś od siebie, skoro spędzam tutaj tyle godzin i jednak wspierać graczy. Tak samo pomagać administracji. Nie miałem takiego nastawienia, bo nikt by nie przewidział, że akurat się uda. Zareagowałem na wyniki bardzo pozytywnie, również wyniki bardzo mnie zaskoczyły.

S: Jak oceniasz atmosferę w gronie administracji? Czy czujesz się dobrze przyjęty?
k: Przyznam, że od czasu wstąpienia na stanowisko Supportera zostałem przyjęty dobrze, jak i z pomocną dłonią wyższych rang administracji. Każdy stara się zawsze pomagać w miarę swoich możliwości, także jest wesoło.

S: To było ostatnie pytanie, które dla Ciebie przygotowałem. Bardzo Ci dziękuję za miłą rozmowę! Czy zechciałbyś kogoś pozdrowić lub przekazać naszym czytelnikom jakieś ciekawe zdanie?
k: Również dziękuję Ci za ten wspaniały wywiad. Cieszę się, że mogłem z Tobą rozmawiać. W głównej mierze chciałbym pozdrowić: @50cent, @suziinka7, @TrololuX, @DJ_Nadia, @Narc0s, @lil_toscik, @BOOMEK, jak i wszystkich moich znajomych, organizację Automotive Freaks, całe grono administracji i wszystkich graczy. Z uszanowaniem, wywiadu udzielał Supporter/handlarz @krakowskimigacz.

cFHnFL5.gif

XGwBbve.png

Następnym uczestnikiem naszego artykułu będzie EMS Academy @Anaskor.

S: @Simson* | A: @Anaskor

S: Dzień dobry! Z tej strony Reporter @Simson* z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi odpowiedzi na parę pytań dotyczących wyników rekrutacji na Supportera?
A: Witaj! Z chęcią udzielę Ci odpowiedzi na pytania.

S: Świetnie, w takim razie prosiłbym Cię, żebyś przedstawił się naszym czytelnikom.
A: Jestem Patryk, a na serwerze gracze mówią do mnie @Anaskor. Większość osób kojarzy mnie głównie z aktywności, zaangażowania i spokojnego podejścia do innych. Staram się być osobą pomocną, kulturalną i otwartą, dlatego cieszę się, że mogę dziś pojawić się w takim wywiadzie i opowiedzieć trochę o sobie.

S: Masz prawie 2550 godzin spędzonych na serwerze. Co udało Ci się osiągnąć przez ten czas?
A: Przez ten czas udało mi się przede wszystkim bardzo dobrze poznać serwer i jego społeczność. Zebrałem sporo doświadczenia, poznałem wiele osób i przyjaciół oraz prowadzę organizację Szopy, gdzie pełnię funkcję V-Lidera. Może nie mam niesamowitej liczby pojazdów ze względu na nietrafione wymiany, ale myślę, że te 2550 godzin to nie tylko liczba, lecz także dowód na moje przywiązanie do serwera i chęć dalszego działania na nim.

g4

A: Nie była to moja pierwsza próba – było ich trzy lub cztery, ale każda kolejna pozwalała mi lepiej zrozumieć, nad czym powinienem pracować. Dzięki temu do obecnej rekrutacji podszedłem dojrzalej i z lepszym przygotowaniem.

A: Nie ukrywam, że towarzyszyły mi bardzo pozytywne emocje. Poszedłem się kąpać, a kiedy wróciłem, byłem zszokowany wiadomościami na Discordzie z gratulacjami. Byłem w totalnym szoku, ale czułem przede wszystkim radość, satysfakcję i taką wewnętrzną dumę, że mój wysiłek został zauważony. Był to dla mnie naprawdę ważny moment, bo pokazał, że konsekwencja i cierpliwość mogą przynieść efekty.

S: Należysz do frakcji San Andreas Medical Department. Jak oceniasz jej szeregi oraz czy masz zamiar ją zmieniać?
A: San Andreas Medical Department oceniam bardzo dobrze. To frakcja, w której można spotkać wiele zaangażowanych i wartościowych osób, a przede wszystkim poznać nowych ludzi. Jestem w niej dopiero od kilku dni, a już poznałem kilka fajnych i pozytywnych osób.

S: Czy jesteś zadowolony z tego, że udało Ci się dostać w tej rekrutacji do grona administracji serwera? Czy nie nastawiałeś się na to, że uda Ci się osiągnąć taki sukces?
A: Oczywiście, że jestem zadowolony. To dla mnie duże wyróżnienie i jednocześnie motywacja do jeszcze większej pracy. Podchodziłem do rekrutacji z nadzieją, ale też ze świadomością, że konkurencja mogła być spora. Dlatego tym bardziej cieszę się, że się udało.

S: Jak oceniasz atmosferę w gronie administracji? Czy czujesz się dobrze przyjęty?
A: Atmosferę oceniam bardzo pozytywnie. Od samego początku mogłem liczyć na życzliwe podejście, pomoc i wyrozumiałość ze strony innych członków administracji. Dzięki temu łatwiej było mi wejść w nową rolę i poczuć się częścią tego grona. Zdecydowanie czuję się dobrze przyjęty. Można też się pośmiać, a uważam, że jest to naprawdę super towarzystwo – takie, można powiedzieć, rodzinne, mimo że czasem jest walka o reporty.

S: To było ostatnie pytanie, które dla Ciebie przygotowałem. Bardzo Ci dziękuję za miłą rozmowę! Czy zechciałbyś kogoś pozdrowić lub przekazać naszym czytelnikom jakieś ciekawe zdanie?
A: Również bardzo dziękuję za rozmowę i możliwość udzielenia tego wywiadu. Chciałbym serdecznie pozdrowić: @PudzianzVolvo, @Kacp3r, @Juror16, @Rudlay, naczelną panią medyk @Wiktoriax98, @vEroX., @mentos420pl, @Seszu, @PsiN0s, @Wrzoch, @ProKy, @dister, @Straszny77, @DarXe.mnr oraz całą organizację Szopy, administrację, frakcję SAMD, wszystkich czytelników, graczy serwera, moich znajomych oraz osoby, które mnie wspierały. Jeśli kogoś nie pozdrowiłem, przepraszam bardzo. Na koniec mogę powiedzieć jedno: warto być cierpliwym, pracować nad sobą i nie poddawać się po pierwszym niepowodzeniu, ponieważ efekty często przychodzą wtedy, gdy najmniej się ich spodziewamy.

g3 

XGwBbve.png

Następnym uczestnikiem będzie Specjalny Transporter  @DarXe.mnr.

S: @Simson* | Da: @DarXe.mnr

Da: Witaj! Pewnie, udzielę Ci odpowiedzi.

S: Świetnie, w takim razie prosiłbym Cię, żebyś przedstawił się naszym czytelnikom.
Da: Cześć, Sebastian z tej strony. Lat mam: mar (10 + 1) - 2 mar, gdzie: mar = nr miesiąca marzec. Pracuję jako magazynier. Uwielbiam uprawiać sport, głównie biegam lub jeżdżę na rowerze. Ze sportów najbardziej interesuję się piłką nożną, a tak ogólnie to zbieraniem oraz analizowaniem danych.

S: Masz prawie 7600 godzin spędzonych na serwerze. Co udało Ci się osiągnąć przez ten czas?
Da: Udało mi się rozwinąć biznes pożyczkowy, który założyłem miesiąc po rozpoczęciu gry na serwerze. Przez długi czas byłem TOP 1 wszech czasów na pracy dodanej w maju 2025, czyli na lawetkach – pracy znajdującej się w Spinybed LV od 2500 RP.

g1

Da: Tak, była to pierwsza próba. Miałem pisać podanie w poprzednim roku, jednak chciałem jeszcze ustabilizować moje projekty w świecie realnym oraz w grze. Trzeba pogodzić jedno z drugim, by mieć na wszystko czas.

Da: Moja szczera reakcja, tak? Znajdowałem się wtedy w zakładzie pracy i dostałem milion pingów z każdego możliwego miejsca. Ucieszyłem się na ten widok i podziękowałem po pracy każdemu bez wyjątku, kto mi pogratulował.

S: Należysz do frakcji San Andreas Transport Corporation. Jak oceniasz jej szeregi oraz czy masz zamiar ją zmieniać?
Da: Jak oceniam frakcję San Andreas Transport Corporation? Najlepsza frakcja pod słońcem! Nie zamieniłbym jej na nic bez konkretnego powodu. Ja jestem z tych osób, które pozostają w organizacji czy frakcji raczej na dobre. Organizację zmieniłem np. z powodu jej małej aktywności.

S: Czy jesteś zadowolony z tego, że udało Ci się dostać w tej rekrutacji do grona administracji serwera? Czy nie nastawiałeś się na to, że uda Ci się osiągnąć taki sukces?
Da: Jestem zadowolony, że dostałem szansę już w tej rekrutacji i byłem w pełni świadomy, gdzie napisałem podanie. Czy jest to sukces? Nie nazwałbym tego tak. To po prostu chęć wzięcia udziału w projekcie i tym samym pomocy w inny sposób niż np. statystyki, które tworzyłem i nadal tworzę. Sukcesem nazwałbym progres w awansie na wyższe stopnie, tak więc na razie trzeba jeszcze dużo przepracować i wykazać się pomocą dla serwera oraz dla samych graczy.

Da: Świetna atmosfera! Jestem mile zaskoczony, jak to wszystko działa i współgra ze sobą. Czuję się dobrze przyjęty, a przecież nie odrzucony.

Da: Pozdrawiam serdecznie: @LastoAkaRudy, @Mixsu, @Wejperson, którzy byli świadkami moich pierwszych kroków na Supporcie. Pozdrawiam również Szefa San Andreas Transport Corporation @zwinny., jego Zastępcę @TheDreamer, pomocników w zarządzaniu @PudzianzVolvo oraz wiedźmę @Suzannee i samego Menedżera @dister. Ogólnie pozdro dla całej administracji serwera, jesteście super!

g2

XGwBbve.png

Czwartym, a zarazem ostatnim uczestnikiem jest @Vin*.

S: @Simson* | V: @Vin*

V: Jasne, udzielę Ci odpowiedzi.

V: Na serwerze ukrywam się pod nickiem Vin*, a wcześniej Vinny. Prywatnie nazywam się Mateusz, lat 24. Na co dzień pracuję jako BHP-owiec w jednej z większych firm budowlanych, a weekendami jestem studentem studiów magisterskich z bezpieczeństwa wewnętrznego.

S: Masz prawie 2000 godzin spędzonych na serwerze. Co udało Ci się osiągnąć przez ten czas?
V: 2000 godzin to szmat czasu, jakby nie patrzeć, a moja przygoda zaczęła się w 2022 roku. Przez ten czas byłem przez chwilę w San Andreas Fire Department. Jeśli chodzi o biznes, to od blisko 2 lat jestem w ProjectFM (najlepsze radio w sieci!) na randze DJ, a dodatkowo jestem Opiekunem Szkółki, Szkoleniowcem i Egzaminatorem. Oprócz tego jestem liderem (najprawdopodobniej) największej organizacji na serwerze – Verona! Jeśli chodzi o majątek, nie ma czym się chwalić. Udało się zebrać kilka lub kilkanaście milionów na koncie, ale ile dokładnie, to nie wiadomo – taki szczegół.

g6

V: Wydaje mi się, że była to trzecia próba pisania podania. Nie ma co ukrywać, że przy dwóch wcześniejszych podaniach trochę brakowało, żeby się dostać.

V: Reakcja? Trochę zaskoczenie, trochę niedowierzanie, bo naprawdę nie spodziewałem się takiego obrotu sytuacji. Koniec końców już do końca dnia uśmiech nie schodził mi z twarzy.

S: Nie należysz do żadnej frakcji. Czy masz zamiar dołączyć do jednej z dostępnych, czy może jednak zamierzasz pozostać bez?
V: Byłem przez kilka miesięcy we frakcji San Andreas Fire Department, było fajnie i dobrze się tam bawiłem. Natomiast czy chciałbym dołączyć ponownie lub do innej? Na ten moment nie, wolę zostać bez.

V: Wszędzie początki bywają różne, z naciskiem na ciężkie. Natomiast same początki i atmosferę oceniam bardzo pozytywnie. Jest dużo pomocnych osób, do których bez większych oporów można zwrócić się o pomoc. Uważam też, że zostałem ciepło przyjęty do grona administracji.

V: Oczywiście, że jestem bardzo zadowolony, jednak ranga Supportera to nie przelewki. Kompletnie nie spodziewałem się takiego obrotu sytuacji, ale jak to mówią... do odważnych świat należy!

V: Również dziękuję za ten zestaw pytań. Na sam koniec chciałbym pozdrowić wszystkich z organizacji Verona. Jesteście najlepsi!

g5

KsDF6Sj.png

Z dzisiejszego artykułu to by było na tyle. Nasi nowi Supporterzy zostali przyjęci bardzo dobrze oraz uważają, że atmosfera w administracji jest bardzo przyjazna. Chciałbym również poinformować, że inspirowałem się artykułem mojego znajomego z Redakcji Prasowej Project News @v.vacat. Zrobił artykuł na ten sam temat oraz, przede wszystkim, lepiej, dlatego zachęcam Was wszystkich do przeczytania jego artykułu.

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

YpCTnvO.pngMIUEBgA.png

Edytowane przez MrBeast
  • Super 23

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.