Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na iLoveMamana

Kinimodek

Rekomendowane odpowiedzi

Patrząc na to, ta skarga nie ma większego sensu, nie ma tego ani w regulaminie ani nigdzie indziej, to, że skoczyłem twoim autem a następnie je naprawiłem jest bez sensowne żebyś pisał skargę o takie coś. Auto było w wodzie i byłem ostatnim kierowcą, widocznie nie chcesz dostać za to zapłaty od tak tylko czekać na rozpatrzenie skargi, zacytuje twoje słowa ''żałosne'' @Kinimodek

Jak już mówiłem wszelkie szkody wyrządzone przeze mnie jestem w stanie zapłacić. 

Dodam jeszcze, że niemal każdy jak zobaczy auto bez ręcznego do wody, nie jest to żadne przestępstwo na serwerze, a to, że chciałem sprawdzić GZ to też nic zaskakującego skoro sam dodałeś, że twój piękny Huntley był testowany przez kogoś innego, widocznie psychika Ci siadła i siadło na mnie, że napiszesz skargę o taką drobnostkę gdzie nic szczególnego nie zrobiłem.

10 minut temu, iLoveMamana napisał:

Nie rozumiem też takich ludzi jak Ty którzy zamiast śmiać się i czerpać przyjemność z gry. Pisze skargę o wrzucenie auta do wody, nie wiem co na to Administracja, ale jak dla mnie do zamknięcia. Oczywiście moim zdaniem.

Tak będę śmiał się bo rozwaliłeś mi auto i jest na pp to bardzo śmieszne ale fun ojej ojej. 

30 minut temu, iLoveMamana napisał:

Po to piszesz tą skarge? - Eh.. trochę to dziwne bo dziennie marnuje z 1k na naprawe.

Wygląda to jakbyś się na mnie spłakał bo ja chyba jedyny nie pisze ''plac za taran'' po prostu jade jak ktoś mnie staranował, a Ty piszesz skargę.

Gdyby była stłuczka to rozumiem ale to stłuczka nie była tylko chciałeś się pobawić czyimś kosztem.

Czas nie jest przeliczany na złotowki, dolary, euro. Na nic nie straciłeś czasu bo sprzedając pojazd nigdy nie tracisz czasu tylko starasz się zyskać - klienta.

Skoro doszło do przelewu prawie podwójnej kwoty (mówimy tu o poprzednich 525$) to nie ma sensu by się wykłócać.

Na przyszłość ostrożniej z jazdą.

Odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.