Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z EMR III Handrastyczny*

v.vacat
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

tLvV4I5.png

M3o7SmR.png

Dzień dobry, drodzy czytelnicy! Z tej strony niezmiennie @v.vacat, Starszy Publicysta z Redakcji Prasowej Project News. W dzisiejszej publikacji chciałbym Wam przybliżyć sylwetkę kolejnego gracza naszej społeczności, którego możecie kojarzyć z obecności we frakcji San Andreas Medical Department. Zapraszam Was do lektury wywiadu, który miałem przyjemność przeprowadzić z @Handrastyczny*!

vgC1HDp.png

v: @v.vacat | H: @Handrastyczny*

v: Dzień dobry! Z tej strony @v.vacat, Starszy Publicysta z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
H: Siemka, chętnie!

v: Cieszę się! Na początek prosiłbym Cię, byś przedstawił się naszym czytelnikom. Opowiedz coś o sobie.
H: Witam serdecznie wszystkich czytelników. Zaczynając od początku, nazywam się Jakub i mam 25 lat. Na co dzień jeżdżę ciężarówką. Moją największą pasją są ciężarówki oraz interesuję się wszystkim, co jest związane z transportem. Można śmiało powiedzieć, że jestem prawdziwym miłośnikiem motoryzacji.

NdUUzvV.png

v: Zechciałbyś mi powiedzieć, czemu szczególną sympatią darzysz motoryzację, a konkretnie ciężarówki?
H: Mając 3 albo 4 lata, zobaczyłem ciężarówkę i powiedziałem ówczesnemu sobie, że w dorosłym życiu chciałbym być taki jak oni (kierowcy ciężarówek). Tak też się stało, ponieważ aktualnie zawodowo jestem kierowcą ciężarówki.

v: Grzechem byłoby nie zapytać Cię w tym miejscu o Twoją opinię na temat dość głośnej w ostatnim czasie aktualizacji – reworku pracy kuriera na ProjectRPG. Jaka jest Twoja opinia na temat tej aktualizacji?
H: Super aktualizacja! Można totalnie wczuć się w prawdziwego kuriera dzięki udoskonaleniu mechanizmów tejże pracy. Bardzo miło spędza mi się czas w tej pracy. Polecam szczególnie nowym, ale również starym graczom poświęcić trochę czasu na tę formę aktywności.

v: Wspomniałeś o tym, że pracujesz w zawodzie, o którym marzyłeś od dzieciństwa. W mediach dość gęsto słyszy się o niebezpieczeństwie, które wiąże się z wykonywaniem tego zawodu. Jakie jest Twoje zdanie na ten temat? Miałeś jakąś niebezpieczną sytuację podczas pracy?
H: Oczywiście, że miałem kilka sytuacji, gdy osobówka wyprzedzała i od razu przede mną hamowała, a tak szybko ciężarówki się nie zatrzyma. Druga sytuacja, gdy hamulce w naczepie się zablokowały na przejeździe kolejowym, ale zdążyłem odjechać i nic się nie stało.

qlfw6AH.png

v: Czy uważasz, że Twój zawód jest przyszłościowy? Istnieje Twoim zdaniem szansa, że ten zawód zostanie wykluczony z siatki obecnych zawodów?
H: W sumie teraz ciężko stwierdzić, czy zostanę w transporcie, ale na tę chwilę nie zmieniam zawodu, bo tutaj mi pasuje. Codziennie w domu, bez hałasu, nikt nie dzwoni, nikt nie goni, robię swoje i uciekam do domu. Dodatkowo mogę w nocy pospać podczas pracy, jak ładują, a i same zarobki są bardzo dobre, więc czego chcieć więcej od takiej pracy.

v: Na tym pytaniu chciałbym zakończyć swoją dociekliwość w kwestii Twojej pracy. W następnej części naszej rozmowy chciałbym, byś powiedział mi kilka słów o tym, jak rozpoczęła się Twoja przygoda z serwerem ProjectRPG.
H: Przygoda zaczęła się w 2022 roku. Szukałem czegoś nowego do pogrania i od tamtej pory tak zostałem, z czego się cieszę. Poznałem tutaj wielu graczy oraz spoko kolegów. Na platformie MTA siedzę od 12. roku życia. W tamtym momencie swojego życia grałem na nieistniejącym już serwerze.

v: Zacząłeś tak samo jak ja, w dość młodym wieku. Tylko że ja swoją przygodę z trybem multiplayer rozwijałem za pośrednictwem SA:MP. Kolejnym elementem, który nas również łączy, to fakt, że za pośrednictwem gry poznaliśmy fantastycznych ludzi! Pozwolę sobie dalej badać postać, którą wykreowałeś na ProjectRPG. Aktualnie jesteś we frakcji San Andreas Medical Department. Dlaczego zdecydowałeś się na tę frakcję?
H: Tak, jestem we frakcji San Andreas Medical Department. Byłem w niej w 2024 roku, lecz był to dla mnie ciężki czas. Nie mogłem znaleźć czasu na wyrabianie normy bądź aktywne działanie we frakcji, toteż odszedłem. Niedawno wróciłem do tejże frakcji, ponieważ mam więcej czasu na grę i poświęcenie się działaniom frakcji, jak np. akcje Role-Play.

ySQG6sc.png

v: Jesteś w stanie wskazać mi szczególny czynnik, który jednak trzyma Cię przy tej frakcji? Co to takiego?
H: Szczególnym czynnikiem, który trzyma mnie w tej frakcji, jest fajna atmosfera. Ludzie, których poznałem i z którymi mam przyjemność budować całą tę wspólnotę, jaką jest właśnie frakcja San Andreas Medical Department.

v: Z racji, iż jesteś w San Andreas Medical Department dość długo, to mogę śmiało spytać Cię o pewną kwestię. Czy uważasz, że frakcja powinna uzyskać aktualizację niektórych mechanik, które obecnie są do Twojej dyspozycji?
H: Ogólnie zmieniłbym kilka rzeczy, ale na razie w głowie układam sobie, jak usprawnić to i jak miałoby to ogólnie działać.

v: Czy w przeszłości byłeś w innych frakcjach, które są na serwerze? Jeśli tak, jakie to były?
H: Tak, byłem w San Andreas Transport Corporation, ale to nie dla mnie, bo nie lubię stać w miejscu na spawnie. Cenię sobie dynamikę.

N0VefYw.png

v: Jak wspomniałem o frakcjach, to wypadałoby również poruszyć temat serwerowych biznesów. Obecnie nie jesteś w żadnym z nich. Kryje się za tym jakaś szczególna przyczyna?
H: 
Żeby Cię nie skłamać... Nie wiem, może brak czasu? Aczkolwiek nie wykluczam, że w przyszłości nie wezmę udziału w rekrutacji do któregoś z biznesów.

v: To było ostatnie pytanie, które dla Ciebie przygotowałem! Bardzo Ci dziękuję za rozmowę. Czy masz ochotę kogoś pozdrowić na łamach Project News?
H:
 Dzięki również za rozmowę. Chciałbym serdecznie pozdrowić Ciebie, całą frakcję San Andreas Medical Department@Szender, @AroN., @Mario92 oraz @LEGENDA.. Pozdrowienia również ślę do całej administracji oraz organizacji Golden Empire.

XGwBbve.png

Dziękuję Wam, drodzy czytelnicy, za przeczytanie naszej rozmowy do samego końca! Zapraszam Was do zapoznania się z materiałami przygotowywanymi przez moich redakcyjnych przyjaciół.
Do następnego!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

I6aHdiY.pngIE1EcvT.png

Edytowane przez Veirdness
  • Super 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.